Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ne bilim kızzzzz..ama benim koçişim yapmazz:içelim:beğendiyse beğendim der.aman aldımm boşver bi şekilde kullanıcam ben onuboshayallersmile

SU!Yazdığını nenden sildin ki :S Ben de deli gibi tek başıma cevap vermiş gibi olmuşuummm :))))))

bilmem sen çıktın sandım ben de sildim :1closedeyes:

bende seni göremeyince ne zmaandır merak ettim sonuçları hadi ii haberlerle gel inş.
ben iyiyim canım bebişlerimle çok şükür eşim çok gaza getirdi beni yarın cinsiyet öğrenmeye gidecez inş..

canım sağol işallah..:Saruboceq:
ayy ne güzel yaa işallah gösterirler sıpalar kaydirigubbakcemile3 bana da erkek gibi geliyorlar en başından beri ama tabi hayırlısı canım :1hug:

sucum tahlillerini almaya gidicekmişsin.hadi inşallah bundada bir sorun cıkmazda rotanı cizersin sende..
bu arada senie merak ettiğimizi okumuşsundur heraldeaklinialirimsmile

canım çok sağol işallaaaaah :Saruboceq:
evet okudum :) ama daha sonra belki yerimseniben

sarılale sarışın halin çok hoşuma gitti..kumral da hoşsun tabiki ama gerçekten yakışmış ben herkese yakıştırmam o rengı ama gercekyen yakışmıs canım....

Sarı lale arkadaslık tek.ettım cİcİm bende merek ettım senı...ama ben en Çok su ve smartı merek edıym...Çarlİnİn melekleklerınde Çarlİ gİbİsİnİz

mail adresimi özeline yazdım şekercim :)))
Charlie ve melekleri benzetmene koptuummmm sırnaşık şey

Hmmm!Yani kişi olmayınca artık siliyor muyuz yazdıklarımızı :umursamaz: Var bu işte başka iş
Anladıysam arap olayım! :sinifsinif:

Hesaplayıcışarda da hesaplattım;doğarsa tam benim doğum tarihimin olduğu güne denk geliyooo doğumu :))
Şaka giib bi çalışma oldu ama tutmasın diye elimden geleni yaptım delikafadulden mümkün değil olmaz.

hatice sordum ama cevap vermedin sanırım ya da benim int kopup durduğu için ben kaçırdım.Var mı deişiklik bugün için? :)

hadi yaa tesadüfe bakkk :) dur bakalım bekleyelim görelim tutup tutmadığını:))

şimdilik çıkmam lazım öptümmmmmm

:) tamam canım kaydirigubbakcemile5

kız bişe yok öylesine sildim işte alınganlığım tuttu heralde :)

Bak işte bilmişim :))) var bu işte bi iş derken onu kastettmiştim sengözlerimebaksanab
bana alınma canım yaa;ne şartlarda siiznle irtibattayım bilsen üzerine hediye yollarsın okula :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…