elifcim dün bana ne demiştin ? ben hala geriye bakacak vakit bulamadım patron yanımdan ayrılmıyor takip edemiyorum
e okadar para vermişin içine sinseydi keşkeee...
belkide kıskançlığından yakışmayana yakıştı dei..benim kociş öyledir..azıcık süslensem yada bişeyi bana yakıştırsa sinir olur... kaydirigubbakcemile3
SU!Yazdığını nenden sildin ki :S Ben de deli gibi tek başıma cevap vermiş gibi olmuşuummm :))))))
bende seni göremeyince ne zmaandır merak ettim sonuçları hadi ii haberlerle gel inş.
ben iyiyim canım bebişlerimle çok şükür eşim çok gaza getirdi beni yarın cinsiyet öğrenmeye gidecez inş..
Sarı lale arkadaslık tek.ettım cİcİm bende merek ettım senı...ama ben en Çok su ve smartı merek edıym...Çarlİnİn melekleklerınde Çarlİ gİbİsİnİz
evet evet bendealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sucum tahlillerini almaya gidicekmişsin.hadi inşallah bundada bir sorun cıkmazda rotanı cizersin sende..
bu arada senie merak ettiğimizi okumuşsundur heraldeaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sarı lale arkadaslık tek.ettım cİcİm bende merek ettım senı...ama ben en Çok su ve smartı merek edıym...Çarlİnİn melekleklerınde Çarlİ gİbİsİnİz
anladıımmmmm:asigim:
canım çok sağol işallaaaaah :Saruboceq:
evet okudum :) ama daha sonra belki yerimseniben
slm herkese
bilmem sen çıktın sandım ben de sildim :1closedeyes:
canım sağol işallah..:Saruboceq:
ayy ne güzel yaa işallah gösterirler sıpalar kaydirigubbakcemile3 bana da erkek gibi geliyorlar en başından beri ama tabi hayırlısı canım :1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tamam tamam demicem zaten hiç belli olmaz diye:) hayırlısı olsun diyelim o zaman..ama eşinin daha geç gelicekken erken gelmesi ve senin de yumurtlama haftana denk gelmeside ilginç yani belkide kısmet böyleydi aklinialirimsmile
tamam canım en kısa zamanda bekliyoruzzkaydirigubbakcemile3
Hmmm!Yani kişi olmayınca artık siliyor muyuz yazdıklarımızı :umursamaz: Var bu işte başka iş
Anladıysam arap olayım! :sinifsinif:
Hesaplayıcışarda da hesaplattım;doğarsa tam benim doğum tarihimin olduğu güne denk geliyooo doğumu :))
Şaka giib bi çalışma oldu ama tutmasın diye elimden geleni yaptım delikafadulden mümkün değil olmaz.
:) tamam canım kaydirigubbakcemile5
kız bişe yok öylesine sildim işte alınganlığım tuttu heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?