gerçektende hoşmuşsun yavruuu... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
wuwww merak edilmek ne hoş sositososito
kıs sen arkadasım olarak ekliydin görmen lazım aslında arkadaslarım görebiliyo
bilmiyorumkismile teşekkür ederim canımmmm
hoşgeldinnn canımmmmcım
merhaba smartcım :)
olaaarr sositososito
tekrar hoşgeldin :)
canım naber nasılsınn:) eşin gelmiş gözün aydın..dün de çalışma olmuş hadi hayırlısı aklinialirimsmile
suuuu canım hoşgeldin ne yaptın ne var ne yok
hatce ekledim sseni kabul et canımm
gözlüğünü görünce aklıma geldi.bizim bi abla hastanede güneş gözlüğü yazdırdı..artık dinlendirici diyemi ne...hala yazılıyomu??5 sene gözlük yazdıramam ama bidaha demişti..eğer öyle yazılıyosa hala kayınvalidem yazdırır bana..ama pekte etkilemiyo..devlet çok azını ödüyo dedi kayınvalidem..öyleyse uğraşmam..bilgisi olan varmı??
huu huuuu kızlarrrr ben geldimmm
.............
gözlüğünü görünce aklıma geldi.bizim bi abla hastanede güneş gözlüğü yazdırdı..artık dinlendirici diyemi ne...hala yazılıyomu??5 sene gözlük yazdıramam ama bidaha demişti..eğer öyle yazılıyosa hala kayınvalidem yazdırır bana..ama pekte etkilemiyo..devlet çok azını ödüyo dedi kayınvalidem..öyleyse uğraşmam..bilgisi olan varmı??
hoşbulduk hayatım opuyorumnanaktan
iyiyim ne olsun birazdan sonuçlarımı almaya gidicem :) sen nasılsın canımmmm
Sarı lale arkadaslık tek.ettım cİcİm bende merek ettım senı...ama ben en Çok su ve smartı merek edıym...Çarlİnİn melekleklerınde Çarlİ gİbİsİnİz
delikafadulden evet geldi;pazar da yine yurt dışına gidiyo :a015:
Alıştık artık ne yapalım :)))
Heee,bi çalışma yapıverdik onun hatrı için.Hesabıma göre 29u ov. du 28 i gece olayı hallettik sırnaşık şey Olmayacağına nasılsa eminim ya artık;onun da önlü olsun dedim;hepsi bu akdarcık çalışamanınnnn :dance:
nasılım ama :)))
Sakın bak bir defayla da olur masalına girme;malum o kadar çalıştık olmadı bunda mümkün değil ben biliyom ;ondan çalıştım zateeennnn delikafadulden
canım bu konuda bir bilgim yok...gecen koçişle bizde aldık..ben gidiyom 200 civarı bakıyorum koçişde gitmiş 400 500 bakıyooo..aman dedim o bakıyosa bende bakarım..ikimizindi 880 tuttu tanıdık olunca 750 aldıkk.ama benim içimede sinmedi hani..polis gözlüğükafamçokkarıştıkoçiş cok yakıştırdı bunu al bunu al diyealsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tamam tamam demicem zaten hiç belli olmaz diye:) hayırlısı olsun diyelim o zaman..ama eşinin daha geç gelicekken erken gelmesi ve senin de yumurtlama haftana denk gelmeside ilginç yani belkide kısmet böyleydi aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?