Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bilmiyorumkismile teşekkür ederim canımmmm

gözlüğünü görünce aklıma geldi.bizim bi abla hastanede güneş gözlüğü yazdırdı..artık dinlendirici diyemi ne...hala yazılıyomu??5 sene gözlük yazdıramam ama bidaha demişti..eğer öyle yazılıyosa hala kayınvalidem yazdırır bana..ama pekte etkilemiyo..devlet çok azını ödüyo dedi kayınvalidem..öyleyse uğraşmam..bilgisi olan varmı??

hiç bilmiyorum canımbilmiyorumkismile

huu huuuu kızlarrrr ben geldimmm

delikafadulden evet geldi;pazar da yine yurt dışına gidiyo :a015:
Alıştık artık ne yapalım :)))
Heee,bi çalışma yapıverdik onun hatrı için.Hesabıma göre 29u ov. du 28 i gece olayı hallettik sırnaşık şey Olmayacağına nasılsa eminim ya artık;onun da önlü olsun dedim;hepsi bu akdarcık çalışamanınnnn :dance:
nasılım ama :)))
Sakın bak bir defayla da olur masalına girme;malum o kadar çalıştık olmadı bunda mümkün değil ben biliyom ;ondan çalıştım zateeennnn delikafadulden

SU!Yazdığını nenden sildin ki :S Ben de deli gibi tek başıma cevap vermiş gibi olmuşuummm :))))))

canım bu konuda bir bilgim yok...gecen koçişle bizde aldık..ben gidiyom 200 civarı bakıyorum koçişde gitmiş 400 500 bakıyooo..aman dedim o bakıyosa bende bakarım..ikimizindi 880 tuttu tanıdık olunca 750 aldıkk.ama benim içimede sinmedi hani..polis gözlüğükafamçokkarıştıkoçiş cok yakıştırdı bunu al bunu al diyealsanaalsanasmile

hoşbulduk hayatım opuyorumnanaktan

iyiyim ne olsun birazdan sonuçlarımı almaya gidicem :) sen nasılsın canımmmm

bende seni göremeyince ne zmaandır merak ettim sonuçları hadi ii haberlerle gel inş.
ben iyiyim canım bebişlerimle çok şükür eşim çok gaza getirdi beni yarın cinsiyet öğrenmeye gidecez inş..

elifcim dün bana ne demiştin ? ben hala geriye bakacak vakit bulamadım patron yanımdan ayrılmıyor takip edemiyorum

Sarı lale arkadaslık tek.ettım cıcım bende merek ettım senı...ama ben en Çok su ve smartı merek edıym...Çarlının melekleklerınde Çarlı gıbısınız

Benim internet paso kopuyo bugün okulda yaaaa
Varmış gibi görünüyormuşum aşağıda ama aslında olamıyorum;bağlanmaya çalışma çalışmasından...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tamam tamam demicem zaten hiç belli olmaz diye:) hayırlısı olsun diyelim o zaman..ama eşinin daha geç gelicekken erken gelmesi ve senin de yumurtlama haftana denk gelmeside ilginç yani belkide kısmet böyleydi aklinialirimsmile

e okadar para vermişin içine sinseydi keşkeee...
belkide kıskançlığından yakışmayana yakıştı dei..benim kociş öyledir..azıcık süslensem yada bişeyi bana yakıştırsa sinir olur... kaydirigubbakcemile3

sucum tahlillerini almaya gidicekmişsin.hadi inşallah bundada bir sorun cıkmazda rotanı cizersin sende..
bu arada senie merak ettiğimizi okumuşsundur heraldeaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…