günaydın herkeseeeeeeeee
geçmişi çok fazla okuyamadım ama sarı lale duyduklarıma çok üzüldüm eğer çok özel değilse neden tam çocuk için daha fazla yoğunlaşmışken böyle bi karar aldınız yaaa ben çok üzülüyorum böyle olunca çok etkilendim valla :sinifsinif: inş. ikiniz hakkındada hayıslısı olur canım umarım mevzu bebek değildir.
hayırlısı olsun canım.... üzüldüm ama :1no2:
Hayırlısı buymuş bitanem, daha çok gençsin, anlaşamadığın birisiyle ömür geçirmeye çalışmak çok daha zor olurdu :teselli: en iyisini yapmışsın öyleyse, inşallah bundan sonra hep yüzün güler :Saruboceq: olumunekankayizsmile
dualarım seninle canımcım rabbim hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:İyiyim tatlım, bugün kontrolüm var, doktorum kaç ay korunmamız gerektiğini de söylicek, bakalım hayırlısı :Saruboceq:
günaydın herkeseeeeeeeee
geçmişi çok fazla okuyamadım ama sarı lale duyduklarıma çok üzüldüm eğer çok özel değilse neden tam çocuk için daha fazla yoğunlaşmışken böyle bi karar aldınız yaaa ben çok üzülüyorum böyle olunca çok etkilendim valla :sinifsinif: inş. ikiniz hakkındada hayıslısı olur canım umarım mevzu bebek değildir.
çok üzüldüm canım ya(( hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor aklıma ((
canım çok sıkıldı şimdi... geçen de başka bir arkadaşım ayrıldı eşinden günlerdir kafama taktım ve çok üzüldüm...şimdi sende aynı şeyleri yaşıyosun of ya valla ben böyle şeylerden çok etkileniyorum ve çok üzülüyorum(((((((
:1hug:
günaydın canım nasılsın??? bebiş nasıl :CüvCüv:
üzülme bitanemm hep dogru evlilikler olmuyo hayatta maleseff
hepinize teşekkür ederim kızlar :1hug:
bebek ile alakalı değil hiç alakası yok hemde anlaşamıyorduk fikir ayrılıklarımız vardı hayırlısı buymuş
evet canım..o benimde aklıma geldii..değeri düşük söylersem bu sefer dozu çoık verir bu seferde kist falan olurr..of bilmiyorum yaaa...arıycam şimdi hastaneyii...bence yalan söyleme elif.ya izin al mutlaka hastaneye git madem tedaviye başaldım yadas gidemiyosan doktora gerçekten durumu söyle.bu sefer düşük değer söylüyeceksin belki tedavin ona göre değişecek.doktro sen
kesecek değil sonuçta.gidemediysen gidemedin yani bence tabi
günaydın bu arada herkese.geçmiş olsun ayşecim
seviyorum ben sizleri ya biliyormusunuz :1hug:
ben kaçıyorum patroşum geldi toplantı yapcaz gelirim yine öpüyorum hepiniziii
günaydın canım hoşgeldin... a.s.
seviyorum ben sizleri ya biliyormusunuz :1hug:
dualarım seninle canımcım rabbim hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
AYYY KIZLAR 1.SINIFLARIM 1.DÖNEM SOKMUSLERDI OKUMAYI...AZ ONCE OKUTTUM O KADAR ILERLEMISLER KI ÇOK MUTLUYUM...O KADAR BUYUK BİR HAZ Kİ...OKUMU YAZMA ÖĞRETMENIN HAZZI HİÇ BİR SEYDE YOK...KESKE HEP 1.SINIFLARI OKUTSAM....PATLAMIS MISIR GİBİ SOKULUYOLAR YA....
günaydın hatice idil diğer kızlar..karasu inş.fazla ay vermezde o akdar beklemek zorunda kalamzsın cnm.
AYYY KIZLAR 1.SINIFLARIM 1.DÖNEM SOKMUSLERDI OKUMAYI...AZ ONCE OKUTTUM O KADAR ILERLEMISLER KI ÇOK MUTLUYUM...O KADAR BUYUK BİR HAZ Kİ...OKUMU YAZMA ÖĞRETMENIN HAZZI HİÇ BİR SEYDE YOK...KESKE HEP 1.SINIFLARI OKUTSAM....PATLAMIS MISIR GİBİ SOKULUYOLAR YA....
günaydın hatice idil diğer kızlar..karasu inş.fazla ay vermezde o akdar beklemek zorunda kalamzsın cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?