Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bence yalan söyleme elif.ya izin al mutlaka hastaneye git madem tedaviye başaldım yadas gidemiyosan doktora gerçekten durumu söyle.bu sefer düşük değer söylüyeceksin belki tedavin ona göre değişecek.doktro sen
kesecek değil sonuçta.gidemediysen gidemedin yani bence tabi
günaydın bu arada herkese.geçmiş olsun ayşecim

günaydın canım nasılsın??? bebiş nasıl :CüvCüv:

hayırlısı olsun canım.... üzüldüm ama :1no2:

seviyorum ben sizleri ya biliyormusunuz :1hug:

günaydın canım hoşgeldin... a.s.

üzülme bitanemm hep dogru evlilikler olmuyo hayatta maleseff

herşeyde bi hayır vardır sarı lale.bende adanada oturuyorum bu arada.özel dğeilse ne tarafta otuurypsun

günaydın canım nasılsın??? bebiş nasıl :CüvCüv:

günaydın canım iyiyim sağol benim bu sabah itibariyle mide bulantılarım başladı hafiften zor kahvaltı ettim bide suyu görmeye dayanamıyorum suyu gördükçe midem daha çok bulanmaya başlıyo bide çok gazlı olmaya başladım hayırlısı bakalım sen nasılsın senin nasıl gidiyo canım

ben kaçıyorum patroşum geldi toplantı yapcaz gelirim yine öpüyorum hepiniziii

günaydın hatice idil diğer kızlar..karasu inş.fazla ay vermezde o akdar beklemek zorunda kalamzsın cnm.

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
AYYY KIZLAR 1.SINIFLARIM 1.DÖNEM SOKMUSLERDI OKUMAYI...AZ ONCE OKUTTUM O KADAR ILERLEMISLER KI ÇOK MUTLUYUM...O KADAR BUYUK BİR HAZ Kİ...OKUMU YAZMA ÖĞRETMENIN HAZZI HİÇ BİR SEYDE YOK...KESKE HEP 1.SINIFLARI OKUTSAM....PATLAMIS MISIR GİBİ SOKULUYOLAR YA....
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hepinize teşekkür ederim kızlar :1hug:
bebek ile alakalı değil hiç alakası yok hemde anlaşamıyorduk fikir ayrılıklarımız vardı hayırlısı buymuş

evet..herzaman hakkımızda hayırlısı..fikir ayrılığı zor bişey olsa gerek..üzülme hayatımm..
:1hug:
evet canım..o benimde aklıma geldii..değeri düşük söylersem bu sefer dozu çoık verir bu seferde kist falan olurr..of bilmiyorum yaaa...arıycam şimdi hastaneyii...
seviyorum ben sizleri ya biliyormusunuz :1hug:

bizde seni seviyoruzz..ay ben burdan nasıl kopucam yaa....
:sinifsinif:

ben kaçıyorum patroşum geldi toplantı yapcaz gelirim yine öpüyorum hepiniziii

yine gel canım fırsat buldukça girmeye çalış emi yerimseniben özletme çok kendini...görüşürz canım koccaman öpüyorum seni opuyorumnanaktan

günaydın canım hoşgeldin... a.s.

hoşbulduk canım nasılsın okudum yazdıklarını eşin şehir dışına çıkıyomuş sanırım ve senin yumurtlama haftanmış olsun canım bu işler belli olmaz bebeğin ne zaman geleceğide belli olmaz sen yine çalışmalarını yapıp gönderseydin kocişi kaydirigubbakcemile3

bravo öğretmenimizeee... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın hatice idil diğer kızlar..karasu inş.fazla ay vermezde o akdar beklemek zorunda kalamzsın cnm.

günaydın sanada yarencim...

ne kadar güzel..çok zevk verici birşey gerçekten...bende zamanında matematik dersi veriyordum onlara birşeyler öğretince çok haz alıyordum..hele de başarılı olmalarını,matematigi sevmelerini görmek müthiş bir duyguydu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…