hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
AYYY KIZLAR 1.SINIFLARIM 1.DÖNEM SOKMUSLERDI OKUMAYI...AZ ONCE OKUTTUM O KADAR ILERLEMISLER KI ÇOK MUTLUYUM...O KADAR BUYUK BİR HAZ Kİ...OKUMU YAZMA ÖĞRETMENIN HAZZI HİÇ BİR SEYDE YOK...KESKE HEP 1.SINIFLARI OKUTSAM....PATLAMIS MISIR GİBİ SOKULUYOLAR YA....
AYYY KIZLAR 1.SINIFLARIM 1.DÖNEM SOKMUSLERDI OKUMAYI...AZ ONCE OKUTTUM O KADAR ILERLEMISLER KI ÇOK MUTLUYUM...O KADAR BUYUK BİR HAZ Kİ...OKUMU YAZMA ÖĞRETMENIN HAZZI HİÇ BİR SEYDE YOK...KESKE HEP 1.SINIFLARI OKUTSAM....PATLAMIS MISIR GİBİ SOKULUYOLAR YA....
hoşbulduk canım nasılsın okudum yazdıklarını eşin şehir dışına çıkıyomuş sanırım ve senin yumurtlama haftanmış olsun canım bu işler belli olmaz bebeğin ne zaman geleceğide belli olmaz sen yine çalışmalarını yapıp gönderseydin kocişi kaydirigubbakcemile3
iyi artık büyüyo karnımda çıkmaya başlası teyzesi
ben burdayım diyo artık kzım bide biraz kımıldasa
tembel olcak galiba
sen nasılsın?
Kızlar ben anlatim bare beren bilio onla özel konuşuyormuşuz gibi olmasın
ben eşimden ayrıldım 10-15 gün önce artık ayrı yaşıyoruz ve boşanma davası açtık
bence yalan söyleme elif.ya izin al mutlaka hastaneye git madem tedaviye başaldım yadas gidemiyosan doktora gerçekten durumu söyle.bu sefer düşük değer söylüyeceksin belki tedavin ona göre değişecek.doktro sen
kesecek değil sonuçta.gidemediysen gidemedin yani bence tabi
günaydın bu arada herkese.geçmiş olsun ayşecim
üzülme bitanemm hep dogru evlilikler olmuyo hayatta maleseff
iyiym çok şükür saol..sen nasılsın?
ewet ya kocişim şehir dışına çıktı çalışamadık maalesef...çalışıp da göndercektim ama o akşam eşimin arkadaşının vefat haberi gelince erken yola çıktılar cenazeye gitmek için...hayırlısı olsun napalım...
ay inşallah ayşecim o kımıldasın hissediyim e gzl olcak :))
ben 2 gündür sıcaklarla şişmeye başladım ne terliklerime n eyakkabılarıma sığamıyorum
sendede oluyomu
günaydın canım iyiyim sağol benim bu sabah itibariyle mide bulantılarım başladı hafiften zor kahvaltı ettim bide suyu görmeye dayanamıyorum suyu gördükçe midem daha çok bulanmaya başlıyo bide çok gazlı olmaya başladım hayırlısı bakalım sen nasılsın senin nasıl gidiyo canım
günaydın hatice idil diğer kızlar..karasu inş.fazla ay vermezde o akdar beklemek zorunda kalamzsın cnm.
a.selam canımcım hoşgeldin seninle tanışamadık hikayenide bilmiyorum
azcık bahsetsene kendinden:1hug:
hoşbulduk canım.. kendimden bahsedeyim ben 2 yıllık evliyim 6 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyo..denemeye devam ediyoruz işte.. geçen ay günüm gecikti felan hamilelik belirtilerini araştırırken burayı buldum güzel arkadaşlıklarınız var..bende aranıza katılmak istedim işte...(zorla kendimi kabullendirdim) olumunekankayizsmile
AŞKOLSUN ZORLA OLURMU HİÇ İLK GELDİĞİNDE BELKİ PEK İLGİLENEMEDİK SENLE KUSURUMUZA BAKMA. HERKES KENDİ DERDİYLE OKADAR DOLU Kİ
CANIMCIM YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZA GEREKEN ALAKAYAI GÖSTEREMİYORUZ BAZEN.. SENDE KUSURUMUZABAKMA. İYİKİ BIRAKMAMIŞSIN BURAYI.. 6AY ÇOK UZUN Bİ ZAMAN DEİL EN AZINDAN NEDEN OLMUYO DİYE KENDİNİ KASACAK ÜZECEK KADAR DEİL YANİ ANLIYOSUN DİMİ. 1SENE SONUNDA
GEREKLİ KONTROLLERİNİ TESTLERİNİ YAPTIRIRSIN.. İNŞ. GEREK KALMAZ CANIM.
GEÇEN AY ADETİN GECİKTİĞİ İÇİN BU AY İNŞ. TUTMA ŞANSI YÜKSEK. GENELDE ÖYLE OLURMUŞ. VÜCUT GEBELİĞE HAZIRLARMIŞ KENDİNİ:1hug:
sağol şekercimmmmbilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Günaydın şekerlerr!!!! olumunekankayizsmile
teşekkürler hayatım...günaydın hatice48
ipekte umarım iyidir bebeğide kendide :))
teşekkürler cicim...bağlantı gittti sinir oldum..günaydın haticecimmm...
opuyorumnanaktan:1hug:Günaydın şekerim opuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldinnn..nasılsın bakalım...günaydın herkeseeeeeeeee
geçmişi çok fazla okuyamadım ama sarı lale duyduklarıma çok üzüldüm eğer çok özel değilse neden tam çocuk için daha fazla yoğunlaşmışken böyle bi karar aldınız yaaa ben çok üzülüyorum böyle olunca çok etkilendim valla :sinifsinif: inş. ikiniz hakkındada hayıslısı olur canım umarım mevzu bebek değildir.
sağol canımcım...opuyorumnanaktançok üzüldüm canım ya(( hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor aklıma ((
canım çok sıkıldı şimdi... geçen de başka bir arkadaşım ayrıldı eşinden günlerdir kafama taktım ve çok üzüldüm...şimdi sende aynı şeyleri yaşıyosun of ya valla ben böyle şeylerden çok etkileniyorum ve çok üzülüyorum(((((((
ekledim canım seni olumunekankayizsmile
sanada günaydın hatcecim :1hug:
günaydın hatice idil diğer kızlar..karasu inş.fazla ay vermezde o akdar beklemek zorunda kalamzsın cnm.
kızlar tesekkur ederım tebrıklerınız ıcın...ay bı an kendı bebegımı dusundum o da bole seyler oğrencek ne buyuk hazdır anne baba ıcın degıl mı....
kızlar ne dıcem ...ya bu arada o kadar cok lohusa kadınla konusuyorum kı basta ablam olmak uzere...ya hepsı evlılıklerınd bıraz calkantı yasıyorlar...hamılelıklerın kocalarından duydukları sevkat ve ılgı lohusalık devreye gırınce azaldıgını eskısı gıbı dusuncelı olmadıklarını soleyıp duruyolar..zaten hamılelıkle araya gıren bı cınsel sogukluk yasanıyomus...dun bı arkadaslardaydık onunda oglu bır yasında...oda aynı seylerden bahsettı dertlendı...çok moralım bozuldu ya...bu erkeler gercekten bellı bır yıldan sonra hödükleşiyor ya...aslında kadınların lohusalık donemınde daha cok ılgısye sevgıye ıhtıyacı yok mu..zaten kendınle barısık olmuyo...sevıldıklerını begenıldıklerını hıssetmek ıstemelerı cok normal ..nıye dusunemıyo bu hanzolar ya....bıler genelde tecrubesızız bu konuda..herkese esım ole olmaz dıye gelıyodur bana da oldugu gıbı ama...hıc te ole degıl kızlar ya...ben cok korkmaya basladım...
ayyyy sen de mi brütüssss......bu da geçer canımmmm....ne çok istedinn bu bebişi onu düşün....de suyu görünce niye miden bulanıyo yaaa ilginççç kaydirigubbakcemile3
şükürler olsunn bende ne bulantı ne bişey var...hatta bazen şüpheleniyorum gerçekten hamile miyim diye...öküz gibi yiyorum sadece tek belirtim bu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay çok kötü bişeydir yaaa... :sinifsinif:
Kızlar ben anlatim bare beren bilio onla özel konuşuyormuşuz gibi olmasın
ben eşimden ayrıldım 10-15 gün önce artık ayrı yaşıyoruz ve boşanma davası açtık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?