Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın canııııım a.s. nasılsınız bakalım, bebiş nasıl annesi

Canım Pazartesiydi doğumu, olmuş bitmiştir heralde ama hiç girmedi, tabi yoğundur bugünlerde yerimseniben
Keşke doğumdan önce telefonunu alsaydık ama akıl edemedik işte bilmiyorumkismile

Ay bilmem ki yaaa napsan ki bilmiyorumkismile aslında hastaneye gidip komple bi hormon tahlili yaptırsan daha iyi olurdu ama bilmiyorumkismile sen bilirsin yaa, dediğin gibi yap istersen yerimseniben

hormon tahlili adetliyken daha sağlıklı oluyo..öyle yapıcam heralde..neyse.... bayanssulusmile

şekeriimmm sen nasılsın canım iyimisin bi yaramazlık yok inşallahopuyorumnanaktan

iyiyim canım çok şükür bu ay çok güzel hazırlamıstım kendimi arısütü polen incir kuru üzüm çörek otu bal derken gel görki kociş bu hafta yok tamda yumurtlama zamanı( napalım artık bidahaki ay bi aksilik çıkmaz inş :Saruboceq:
sen nasılsın tatlımmm?böyle olumlu bir enerji alıyorum senden umarım iyisindir... opuyorumnanaktan

günaydın sanada packcim...

sarılale,naneşeker,e_pack,bayankarasu,ELSON,idilcan,paradise_angel,sedef35 ay_she
hepinize güneydın kızlarrrrrr...

Kızlar ben anlatim bare beren bilio onla özel konuşuyormuşuz gibi olmasın
ben eşimden ayrıldım 10-15 gün önce artık ayrı yaşıyoruz ve boşanma davası açtık

Canım yaaaa, vallahi hissetmiştim biliyo musun eşinle ilgili de problem olduğunu :sinifsinif: hayırlısı olsun bitanem, inşallah senin için hayırlısı neyse o olur sonuç :Saruboceq: insan böyle durumlarda ne diceni de bilemiyo ki :sinifsinif:
Umarım boşanmanızda bebek olayının bi ilgisi yoktur, eğer öyleyse çok daha fazla üzülürüm :sinifsinif:

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Sedef35, ELSON+, SariLale, bayankarasu+, ay_she+, tinkerbell09+, naneseker+, idilcan+
selammm kızlar nasılsınızzzzz???

günaydınnnnnn hepinizieeee canlarrrr

sarılale,naneşeker,e_pack,bayankarasu,ELSON,idilcan,paradise_angel,sedef35 ay_she

Günaydın şekerlerr!!!! olumunekankayizsmile

Sedef35, ELSON+, SariLale, bayankarasu+, ay_she+, tinkerbell09+, naneseker+, idilcan+
selammm kızlar nasılsınızzzzz???

hoşgeldın canım :)

agrı kesici krem volteren... nbirde ayagını dümdüz uzatman lazım kramp için çözüm olabilir

hayır krampım gectıu ayagımı uzatabiliyorum ama hala ağrıyo o kasılan yer
neyse ılık dus ve krem deneyım eve gidince :)

ayşe bende her gece krampla uyanıyorum canım ama sanada dediğim taktiği yaptııyorum eşime o yüzden sonra ağrı kalmıyooo

canım o dediğini yaptırdım eşime ama ağrı kat kat arrtı dizimden altına girmişti kramp
kasıklarıma kadar tüm bacagımı kapladı çığlık çığlığa kaldım yau yannış mı yaptık acaba bilmiyorumkismile

aplacım :) bende zaten son 2-3 senedir ama sadece yazları ortaya çıkan karmplar var
çok kez doktora gittim bunun için yazın terledıkce vucudumdakı kalsiyumu ve magnezyumu
terle birlikte atıyomuşum bu kalsiyum ve magnezyum ekslıklıgı de krampa neden
oluyomuş vitamın flnda kulanmıştım zamanında doktorumunda haberi var
haftada bi kere oluyo çok sık dğeil diye başka ilaç yazmaısnı istemedim çünkü zaten
vitamın kullanıyorum hergun bi şişe soda içiyorum e sütü zaten çok seviyorum biliyosun
ama bu kalsyum eksıgını karsıılayamıyorum sanırım bilmiyorumkismile

şu an kaıslma kramp yok sadece kramp giren yerdekı ağrı geçmedi hala toplaııyorum onun için :) doktorumun haberi var eğer çok sıklaşırsa yazıdrcam başka bi ilaç
gereksiz yere bi sürü hap yutmak istemıyorum zaten kan hapını bile zar zor içiyorum
midemı bulandırıyo kafamçokkarıştı

iyi artık büyüyo karnımda çıkmaya başlası teyzesi
ben burdayım diyo artık kzım bide biraz kımıldasa
tembel olcak galiba
sen nasılsın?

ıyiyim tatlım, bugün kontrolüm var, doktorum kaç ay korunmamız gerektiğini de söylicek, bakalım hayırlısı :Saruboceq:

canım ne diyim..hakkınızda hayırlısı....

:1no2: :1no2: neden ama gülüm bebek yüzünden mi

hepinize teşekkür ederim kızlar :1hug:
bebek ile alakalı değil hiç alakası yok hemde anlaşamıyorduk fikir ayrılıklarımız vardı hayırlısı buymuş

günaydın herkeseeeeeeeee
geçmişi çok fazla okuyamadım ama sarı lale duyduklarıma çok üzüldüm eğer çok özel değilse neden tam çocuk için daha fazla yoğunlaşmışken böyle bi karar aldınız yaaa ben çok üzülüyorum böyle olunca çok etkilendim valla :sinifsinif: inş. ikiniz hakkındada hayıslısı olur canım umarım mevzu bebek değildir.

hepinize teşekkür ederim kızlar :1hug:
bebek ile alakalı değil hiç alakası yok hemde anlaşamıyorduk fikir ayrılıklarımız vardı hayırlısı buymuş

Hayırlısı buymuş bitanem, daha çok gençsin, anlaşamadığın birisiyle ömür geçirmeye çalışmak çok daha zor olurdu :teselli: en iyisini yapmışsın öyleyse, inşallah bundan sonra hep yüzün güler :Saruboceq: olumunekankayizsmile

Kızlar ben anlatim bare beren bilio onla özel konuşuyormuşuz gibi olmasın
ben eşimden ayrıldım 10-15 gün önce artık ayrı yaşıyoruz ve boşanma davası açtık

çok üzüldüm canım ya(( hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor aklıma((
canım çok sıkıldı şimdi... geçen de başka bir arkadaşım ayrıldı eşinden günlerdir kafama taktım ve çok üzüldüm...şimdi sende aynı şeyleri yaşıyosun of ya valla ben böyle şeylerden çok etkileniyorum ve çok üzülüyorum(((((((

kafamçokkarıştı

ben attım sana yawrucum

he hee baktım varmı die de yokmuş kafamçokkarıştı

ekledim canım seni olumunekankayizsmile

sanada günaydın hatcecim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…