Günaydın canııııım a.s. nasılsınız bakalım, bebiş nasıl annesi
Günaydın canııııım a.s. nasılsınız bakalım, bebiş nasıl annesi
Ay bilmem ki yaaa napsan ki bilmiyorumkismile aslında hastaneye gidip komple bi hormon tahlili yaptırsan daha iyi olurdu ama bilmiyorumkismile sen bilirsin yaa, dediğin gibi yap istersen yerimseniben
şekeriimmm sen nasılsın canım iyimisin bi yaramazlık yok inşallahopuyorumnanaktan
gnaydın a.s.
olur canım ben sana özelden atarım şimdi yerimseniben olumunekankayizsmile
:mymeka: b..k mu vardı uzaklaştın burda en azından kafayı dağıtıyodun
Kızlar ben anlatim bare beren bilio onla özel konuşuyormuşuz gibi olmasın
ben eşimden ayrıldım 10-15 gün önce artık ayrı yaşıyoruz ve boşanma davası açtık
ben eşimden ayrıldım 10-15 gün önce artık ayrı yaşıyoruz ve boşanma davası açtık
kızlaaaarrrr...ay telde adam bakılıyo dedi ama meğer bakılmıyomuş sağlık ocağında progesterona... :gitme: mümkün değil gidemem bugün merkeze.. napıcam yaaa...herşeyi düzenli sırasıyla yapmaya çalışıyorum şansa bakın..şimdi tekrar izin alamam hastane içinnn.. mafoldumben ne yapsamkii...
Sedef35, ELSON+, SariLale, bayankarasu+, ay_she+, tinkerbell09+, naneseker+, idilcan+
selammm kızlar nasılsınızzzzz???
günaydınnnnnn hepinizieeee canlarrrr
gnaydın a.s.
sarılale,naneşeker,e_pack,bayankarasu,ELSON,idilcan,paradise_angel,sedef35 ay_she
hepinize güneydın kızlarrrrrr...
Sedef35, ELSON+, SariLale, bayankarasu+, ay_she+, tinkerbell09+, naneseker+, idilcan+
selammm kızlar nasılsınızzzzz???
agrı kesici krem volteren... nbirde ayagını dümdüz uzatman lazım kramp için çözüm olabilir
ayşe bende her gece krampla uyanıyorum canım ama sanada dediğim taktiği yaptııyorum eşime o yüzden sonra ağrı kalmıyooo
ayşeeee canımm benim kramp için bence dr.unu aramalısın
diyeceği şey belli aslında ayaklarını uzat yat fazla yürüme hızlı hareket etme v.s.
kısaca dinlen dicek.. ama kramp kasıklarda ise magnezyum verecek.
bi telefona bakar gülüm ara dr.unu:1hug:
iyi artık büyüyo karnımda çıkmaya başlası teyzesi
ben burdayım diyo artık kzım bide biraz kımıldasa
tembel olcak galiba
sen nasılsın?
canım ne diyim..hakkınızda hayırlısı....
Canım yaaaa, vallahi hissetmiştim biliyo musun eşinle ilgili de problem olduğunu :sinifsinif: hayırlısı olsun bitanem, inşallah senin için hayırlısı neyse o olur sonuç :Saruboceq: insan böyle durumlarda ne diceni de bilemiyo ki :sinifsinif:
Umarım boşanmanızda bebek olayının bi ilgisi yoktur, eğer öyleyse çok daha fazla üzülürüm :sinifsinif:
:1no2: :1no2: neden ama gülüm bebek yüzünden mi
sarılale,naneşeker,e_pack,bayankarasu,ELSON,idilcan,paradise_angel,sedef35 ay_she
hepinize teşekkür ederim kızlar :1hug:
bebek ile alakalı değil hiç alakası yok hemde anlaşamıyorduk fikir ayrılıklarımız vardı hayırlısı buymuş
hepinize teşekkür ederim kızlar :1hug:
bebek ile alakalı değil hiç alakası yok hemde anlaşamıyorduk fikir ayrılıklarımız vardı hayırlısı buymuş
kafamçokkarıştı
ben attım sana yawrucum
he hee baktım varmı die de yokmuş kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?