günaydın canlarım nasılsınız bakalım
geçen cumartesi doktordaydık bebişim iyiymiş maşallah ve cinsiyetimiz erkekkkk:)) yakışıklı oğlum benimmmmmm
bilmiyorum eşim öyle yaparmı yapmazmııı ama şunu farkettım derdİNİ dillendişrmezsen
hamilelik çok kolay geçiyo zannediyolar ben anlatmıyodum hiç şöyle zorlanıyom böyle
zorlanıyom diye baktımkiiii anlaşılmıyo anlatmaya başlayınca bizimki bi tutuştu
ek iş bakıyo sen çalışma dur ben bu işi halledicem olayına yeni düştü halbuki ben
daha hamile kaldıgımda biliyodum bunları yaşıycagımı ama erkek mılleti düşünemıyo
demekkı illa hep hep hep söylemek gerekıyo
geçengunde iş yerınde bi abi benım hanım 3 tane doğurdu hiç zorluk yaşamadı diyo he
dedim sen öyle san sbaha çıkıyosun evden akşam gelıyosun nerden haberın olcak
kadında söylemeyınce laf işte :umursamaz:
öyle deme idilcim bak benim nerdeyse 6. ayım bitcek ama hala su görünce midem bulanıyo
herkes bir olmuyo tabii.... senın hiç bulandın olmayadabilir :)
dün akşam kızkardeşim aradı abla ölüyom kaısklarım çok ağrıyo doktora gidiyim mi
diyodu duş al uzan dedim yarım saat sonra aradım ohh rahatladım valal diyo :)
tam yerleşme aşamasında bi de akşama kadar temzılık yapmış akıllı akşamda nedne
ağrıyo diyolmaz:
geçen cumartesi doktordaydık bebişim iyiymiş maşallah ve cinsiyetimiz erkekkkk:)) yakışıklı oğlum benimmmmmm
bilmiyorum eşim öyle yaparmı yapmazmııı ama şunu farkettım derdini dillendişrmezsen
hamilelik çok kolay geçiyo zannediyolar ben anlatmıyodum hiç şöyle zorlanıyom böyle
ek iş bakıyo sen çalışma dur ben bu işi halledicem olayına yeni düştü halbuki ben
daha hamile kaldıgımda biliyodum bunları yaşıycagımı ama erkek mılleti düşünemıyo
geçengunde iş yerınde bi abi benım hanım 3 tane doğurdu hiç zorluk yaşamadı diyo he
bilmiyorum eşim öyle yaparmı yapmazmııı ama şunu farkettım derdİNİ dillendişrmezsen
kız erkeklere rahata alıstırmıcan kafalarını mesgul etcek bi sorun bulcan açıklarını kapattıkça gevserler vallaha ben abartıyom da abartıyom...ole olunca vijdana geliyolar...gecende bana ağız yapıyo borçlardan bahsedıyo...bende ben ılgilenmiyorum cicim bi de kafamı ona yoramam dedım...napayım hem çalıs hem hamıle ol...bır de gecımı ayarla onunla o cebellessın vallahı bazen kaldıramıyom cunku...erkeklerı ıdare etmek bir sanat zaten...
kız zaman ne çabuk geçiyo yaaaa daha geçenlerde öğrenmiştin hamileliğini....vayyy 3. erkeğimiz geliyo tinker ve zehsel'den sonra :lepi:
kız erkeklere rahata alıstırmıcan kafalarını mesgul etcek bi sorun bulcan açıklarını kapattıkça gevserler vallaha ben abartıyom da abartıyom...ole olunca vijdana geliyolar...gecende bana ağız yapıyo borçlardan bahsedıyo...bende ben ılgilenmiyorum cicim bi de kafamı ona yoramam dedım...napayım hem çalıs hem hamıle ol...bır de gecımı ayarla onunla o cebellessın vallahı bazen kaldıramıyom cunku...erkeklerı ıdare etmek bir sanat zaten...
canımmm..ikinci oğluşumuzda hayırlı uğurlu olsunnn..ALLAH BAĞIŞLASINN..
katılıyorum canımmmm sen naz yapmazsan nazlamazlarrr
sen derdini anlatmazsan anlamazlarrrr
bende bide şimdi iki tane taşıyorum ya her şeyi paylaşıyorum onunla oda bilsin zorlukları diyeee bıktırmamk lazım ama yinede saklamanın bi anlamı yok benceee
normaldede hep idare eden biziz aslında ben bazı şeyleri mesela yutarım umursamam yani onun bizim iletişimimizi etkiliyceini düşünerek kendim hallderim belki yıpranıyorsun ama herşeydede sen böylesin sen şöylesin denmiyo işte erkeklerde sabır yokk
inşşş hamilleliğimizide doğumumuzuda lohusalığıda mutlu geçiririz
katılıyorum canımmmm sen naz yapmazsan nazlamazlarrr
sen derdini anlatmazsan anlamazlarrrr
bende bide şimdi iki tane taşıyorum ya her şeyi paylaşıyorum onunla oda bilsin zorlukları diyeee bıktırmamk lazım ama yinede saklamanın bi anlamı yok benceee
normaldede hep idare eden biziz aslında ben bazı şeyleri mesela yutarım umursamam yani onun bizim iletişimimizi etkiliyceini düşünerek kendim hallderim belki yıpranıyorsun ama herşeydede sen böylesin sen şöylesin denmiyo işte erkeklerde sabır yokk
inşşş hamilleliğimizide doğumumuzuda lohusalığıda mutlu geçiririz
ay ne bilim kız ilk defa böyle bişey duyuyorum da, şaşırdım bilmiyorumkismile
kız sen 6. ayındasın hala midenmi bulanıyo??? aboooooo
kız zaman ne çabuk geçiyo yaaaa daha geçenlerde öğrenmiştin hamileliğini....vayyy 3. erkeğimiz geliyo tinker ve zehsel'den sonra :lepi:
erkeğin kafasına kafasına vuracaksın kesinlikle.. görsün bilsin anlasın
hatta doğuma bile girmesi lazım eşim gircekti aslında ama sancılar başlayıp
ben debelenince aplayınca girmedi dayanamam dedi dr.a :roflol:
erkeklerin yaradılışı böyle inanın buna.. detaycı deiller duygusal deiller benciller
ince ve düşünceli deiller kabullenmek lazım ama bunlar sonradan ortaya çıkıyo
:roflol: :roflol:
kızlar bişey soracağım.bazıları şey diyo adet olmaya 3-4 gün kalan bielikte olmayın bebek oluşmuşsa zararlı olabilir diylar.
şimid benim kesin ne zaman adet tariih belli dğeil sizce hangiis doğru.adet olana kadar birlikte olmamkmı olmamak mı
bide okuduğum kadarıyla adet günü geçene kadar bebek varsa o korunrumuş zaten.adet geceikmesindne sonra dikkatli olun hareketlerde filan yazıyodu
gözünaydın canım
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn oğluşunu
günaydın canım hoşgeldin...bebeşin ve senin iyi olmana sevindim..ikinci oğluşumuzda hayırlı olsun allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş.....
valla canımmm bana bi yakınım şunu dedi çalışan erkekten korkma neden bukadar çok çalışıyorsun diyede sorma az çalışırsa çok boş vakti olurrr sen üzülürsün o zamn dedi
bende düşünüyomda hakkaten doğru valla
borç mevzuları bizdede oluyo ben işten ayrılmadan önce kredi borcumuzu kapatmayı planlıyoruz bakalım eşim zorlanmasın diye ben evde kalınca biz 2000 tlden fazla ödüyoz çünkü ama bu konuda düşünürüm eşimi sonuçta sıkıntı olursa bende çekecem o sıkıntılarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?