Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canlarım nasılsınız bakalım
geçen cumartesi doktordaydık bebişim iyiymiş maşallah ve cinsiyetimiz erkekkkk:)) yakışıklı oğlum benimmmmmm

günaydın canım hoşgeldin...bebeşin ve senin iyi olmana sevindim..ikinci oğluşumuzda hayırlı olsun allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş.....

erkeğin kafasına kafasına vuracaksın kesinlikle.. görsün bilsin anlasın
hatta doğuma bile girmesi lazım eşim gircekti aslında ama sancılar başlayıp
ben debelenince aplayınca girmedi dayanamam dedi dr.a :roflol:
erkeklerin yaradılışı böyle inanın buna.. detaycı deiller duygusal deiller benciller
ince ve düşünceli deiller kabullenmek lazım ama bunlar sonradan ortaya çıkıyo
:roflol: :roflol:

ay ne bilim kız ilk defa böyle bişey duyuyorum da, şaşırdım bilmiyorumkismile
kız sen 6. ayındasın hala midenmi bulanıyo??? aboooooo

geçen cumartesi doktordaydık bebişim iyiymiş maşallah ve cinsiyetimiz erkekkkk:)) yakışıklı oğlum benimmmmmm

kız zaman ne çabuk geçiyo yaaaa daha geçenlerde öğrenmiştin hamileliğini....vayyy 3. erkeğimiz geliyo tinker ve zehsel'den sonra :lepi:

kız erkeklere rahata alıstırmıcan kafalarını mesgul etcek bi sorun bulcan açıklarını kapattıkça gevserler vallaha ben abartıyom da abartıyom...ole olunca vijdana geliyolar...gecende bana ağız yapıyo borçlardan bahsedıyo...bende ben ılgilenmiyorum cicim bi de kafamı ona yoramam dedım...napayım hem çalıs hem hamıle ol...bır de gecımı ayarla onunla o cebellessın vallahı bazen kaldıramıyom cunku...erkeklerı ıdare etmek bir sanat zaten...

katılıyorum canımmmm sen naz yapmazsan nazlamazlarrr
sen derdini anlatmazsan anlamazlarrrr
bende bide şimdi iki tane taşıyorum ya her şeyi paylaşıyorum onunla oda bilsin zorlukları diyeee bıktırmamk lazım ama yinede saklamanın bi anlamı yok benceee
normaldede hep idare eden biziz aslında ben bazı şeyleri mesela yutarım umursamam yani onun bizim iletişimimizi etkiliyceini düşünerek kendim hallderim belki yıpranıyorsun ama herşeydede sen böylesin sen şöylesin denmiyo işte erkeklerde sabır yokk
inşşş hamilleliğimizide doğumumuzuda lohusalığıda mutlu geçiririz

aynen canımmm.ayyynen... vereliniortak

ya canım nıye tıcker yapmıyorsunki...ben hep unutuyom hamıle olduğunu...tebrıkler bu arada

kızlar bişey soracağım.bazıları şey diyo adet olmaya 3-4 gün kalan bielikte olmayın bebek oluşmuşsa zararlı olabilir diylar.
şimid benim kesin ne zaman adet tariih belli dğeil sizce hangiis doğru.adet olana kadar birlikte olmamkmı olmamak mı

bide okuduğum kadarıyla adet günü geçene kadar bebek varsa o korunrumuş zaten.adet geceikmesindne sonra dikkatli olun hareketlerde filan yazıyodu

valla canımmm bana bi yakınım şunu dedi çalışan erkekten korkma neden bukadar çok çalışıyorsun diyede sorma az çalışırsa çok boş vakti olurrr sen üzülürsün o zamn dedi
bende düşünüyomda hakkaten doğru valla

borç mevzuları bizdede oluyo ben işten ayrılmadan önce kredi borcumuzu kapatmayı planlıyoruz bakalım eşim zorlanmasın diye ben evde kalınca biz 2000 tlden fazla ödüyoz çünkü ama bu konuda düşünürüm eşimi sonuçta sıkıntı olursa bende çekecem o sıkıntılarııı

alkisalkisalkis

kesinlikle kontecim abartmıycaksın ama söyliceksi gercekten bunu hamileliklte daha iyi anladım.
ben düşünür diye düşnüüyodum ama düşünemıyomuş bazı şeyleri gördüm yani
bende istesem çok rahat yutarım bazı şeyleri ama söyluyorum hep şurda ağrı oluyo ah bu sıcak beni öldürcek fln öyle yani :)

ayynısı gecen gun ben söyledım kız soruyo aşkım fatura parasını ayırdınmı fln dedim
ben zaten hamileyim sen ne kadar yardım etsende ev işi bende e çalışıyorum
kendi sıkıntımda var o hesap kitap işini de sen hallet kafamı bide mali konulara yoramam dedim
gercektende kafalarında bi sorun yokken hiçbişeye kalkışmıyolar eşim elektirik mezunu
mesleğini yapmıyo adliyede memur şimdi işletme son sınıfta ilk sınav notları müthiş geldi mezun olck inşallah busene biticek 2 tane cillop gibi lisans
diploması olcak çok güzel işlerde çalışabilri ama geçen gün geçinip gidiyoruz bi sıkıntımız
yok ayağı yapıyo bende zorlansın daha iyi bi işe geçsin diye kasıyorum valla hep o yönde
çalışıyorum inşallah bakalım off bu erkekler zor valla boshayallersmile

bulanınca bulanıyo valla :)

hee bizimkide hamilele kaldıgımda öle dedi ben girem doğpuma fln ha sakına dayanamam
dedi iyi demıstım bende....gecen gun ağlıyodum ühü doğum yaklaşıyo korkuyom diye
tmm canım yanında olcm ben elini tutucm diyo şaşırdım bende ama hadi bakalım kaydirigubbakcemile3

ayy hayırlı uğurlu olsun canım :) sağlıkla kucaklamak da nasi b olr inşallah :)

ya canım bence onunla alakası yok ne insanlar var korunurken hamile kalıyolar yicek ekmeği varsa hiç bişey olmaz sen yinede bol bol çalış benim bi arkadaşım tam adet olcağı zaman hamile kaldı adetini beklerken gelmedi test yaptı negatif bir ay bekledi yine test yaptı pozitif doktoru tam adet olucağın zaman kalmışsın hamile demiş yani korkma bişey olmaz bence bebekine

gözünaydın canım
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn oğluşunu

günaydın canım hoşgeldin...bebeşin ve senin iyi olmana sevindim..ikinci oğluşumuzda hayırlı olsun allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş.....

sagolun canlarım benim ilk ögrenince çok şaşırdım biz hep kız düşünmüşdük ama çokda mutlu olduk tabi erkek çocuklarıda çok seviyorummm inş bebişlerimiz hayırlı sağlıklı olsunlarda

Cngemn allah tamamına erdırsın aslan gıbı saĞlıklı bır delıkanlı olsun ınŞallah

çok doğru valla biizmki sabah işe gidiyo akşam işten geliyo ders çalışıyo sabah gene iş
akşam gene ders

sınav sonrası boş kaldıgı zamnalardada web sitesi tasarladım aşkım bak server alalım
11 milyarcık kredi çekeriz fln dedim aaaa sanki hazırdakı borcumuzu ödedikte
gercekten boş kalmamaları lazım yeni yeni icat cıkarıyolar yoksa kaydirigubbakcemile3

sagol ayşem ya bebişim harekleri ne zaman hissediliyo biz bugun 17 haftayı geride bırakıyoruz ama hala hissetmiyorum ben yaaa çok korkuyorum bebişime bişey olucak diye bölede kendimi yıpratıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…