Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ya demekkı erkek mılletı hep aynı...kadınlar verıcı ,,hep yıpranıyo...ondan zaten yıllan sonra kıÇ.......ma benzıyo kadınların suratları,,,,erkeklerde formda dımdık....yazık kadınlara

Yalan sÖylÜyo ayŞe İnanma hahahahhaha

evet biliyoırum ben sakinleşiym diye söylediğini sempatiksalakcinni

ama aplacım yaa bu erkeklerinde canı çok az yaa bi başları ağrısa büyütüyolarda büyütüyolar
bi kere adet sancısı çekseler dünyayı başımıza yıkarlar heralde :umursamaz:

Kızlar dosyayı burdan nasıl gÖnderebılırım.
Word dosyası ve ıÇerıĞı Çok uzun

hı doğr diyosun prenses.yani herkes her ay bebek olsun içinmi çalışıyo işte.adet günü geçemdne farketmiyolar bile:)
benim kocam yapmaz diywe birşey yok.hatta şöyle bi yazı var bakın kzılar

Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş:
Maxicep.com - KocaNız sizi aLdaTsa ne yapardınız sorusuna uLkeLer geneLınde veriLen cevapLar :) Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:

ısveçli: Neyimi beğenmediğini sorarım.

Rus: Evi terk ederim.

Fransız: Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.

ıtalyan: Kadını vururum.

ıspanyol: Kocamı vururum.

Yunanlı: Her ikisini de vururum.

Türk: Benim kocam yapmaz!

sonuna kadar katılıyorum ayşeciğm onlar ne çekiyolarki :dilcikar:

sagol ayşem ya bebişim harekleri ne zaman hissediliyo biz bugun 17 haftayı geride bırakıyoruz ama hala hissetmiyorum ben yaaa çok korkuyorum bebişime bişey olucak diye bölede kendimi yıpratıyorum

AYSEYESORMUSSUN AMA BENDE CEVAPLAYIM BEN 16.HAFTADA HİSSETTIM...SİMDİ İSE KUDURUK GİBİ...DURMUYO...VE DE ÇOK SİDDETLENDI...GECENDE BI VURDU..BENDE DALMISIM BİR SIÇRADIM NOLUYO DIYE....AMA SEN HEMEN BEN NIYE HISSETMEDIM DEME KISIDEN KISIYE DEĞISIRMIS...VUCUT YAPISI YAĞ DOKUSU HERSEY ONEMLI BEBIS IYIDIR CANIM...sırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
BAYILDIM AYNI BEEEEEEEEN

sagol ayşem ya bebişim harekleri ne zaman hissediliyo biz bugun 17 haftayı geride bırakıyoruz ama hala hissetmiyorum ben yaaa çok korkuyorum bebişime bişey olucak diye bölede kendimi yıpratıyorum

canım 16. haftadan itibaren hissedilebilir diyolar ama ılk hamılelıgı olanlar istisna
çünkü ayırt edemezmıışızzz :) sen sabret doktorun bebeiş sğalıklı diyosa takma kafana
bişeyi yakında tekmüklemeye başlar tinkera sor bak erkek hareketlerini o daha iyi bilir
benim bebeişim kız 18. haftalarda fln ben tekmeden çok kaydıgını fln hissediyodum içerde
birde öyle hergun devamlı tekmeler bekleme bu haftalar hissetsen bile 1 gün hissetsen 1
hafta hiçbişi hissetmeyebilrisin bu çok normal...geçen hafat ult.da bebeiş ne hareeketler
yaptı resmen takla attı hiçbişey hissetmedım dedim doktora hissetmıyorum diye zaten her hareketını hıssedemezsınkı bide vurmuyo oynar gibi hareketleri baksana dedi
böyle işte canım kafana takma bol hareektli günleride olck :)

:uhm:
canım ben şahsen eşimin doguma girmesini istemem dogum yapan arkadaşlardan bilğim kadarıyla o hal çok kötü hiç kimse eşine öle gözükmez istemez atrıca bi arkadaşım anlatmışdı dogumunda eşi yanındaymış şimdi çok ğişman keşke olmasaydı diyo o halimi görünce atrık ikinci bebek istemiyo

Cngemn tatlım oğluşun oluyomuş, sağlıkla doğsun inşallah bitanem, yakında hareketlenir merak etme hayatım olumunekankayizsmile

Ben yine de yanımda olmasını isterim yaa bilmiyorumkismile elimi tutsun, rahatlatsın beni, ondan başkası rahatlatamaz o anda zaten :asigim:

amin canım inş hayırlı sağlıklı evlatlarımız olurr
canım sen kaç aylık oldun cinsiyetini ögrendinmi

10.HAFTANIN İÇİNDEYİM CANIM.. DAHA ÇOK ERKEN CİNSİYET İÇİN..
SENDE HAREKETLERİNİ NASİPSE 20.HAFTA GİBİ HİSSEDECEKSİN TAKMA

Ya demekkı erkek mılletı hep aynı...kadınlar verıcı ,,hep yıpranıyo...ondan zaten yıllan sonra kıÇ.......ma benzıyo kadınların suratları,,,,erkeklerde formda dımdık....yazık kadınlara

:roflol: :roflol: MAZERETİM VAR ASABİYİM DİYOSUN BUGÜN :roflol:

HAHAYTTT VARYA EN BASİT ONU ÇEKSELER YATAK DÖŞEK YATAR ONLAR..
YİNE SÖYLÜYORUM GÜLÜM DOZAJI AZDA OLSA ÇOKDA OLSA ERKEK GENELDE
AYNIDIR... 14SENELİK EVLİYİM BEN.. BUNU ÖĞRENDİM ARTIK BİLİYORUM EMİNİM.
KİMİSİ DAHA AZ ODUNDUR KİMİSİ DAHA FAZLA,
KİMİSİ DAHA AZ HÖDÜKTÜR KİMİSİ DAHA FAZLA,
KİMİSİ DAHA AZ OKUZDUR KİMİSİ DAHA FAZLA,
KİMİSİ DAHA AZ BENCİLDİR KİMİSİ DAHA FAZLA :roflol: :roflol:
AMAA HEPSİNDE AZDA OLSA BUNLAR MEVCUT SÖYLİYİM SİZE :roflol:

Kızlar dosyayı burdan nasıl gÖnderebİlİrİm.
Word dosyası ve İÇerİĞİ Çok uzun

dosya içeriğini copy/paste yapabilirsin buraya aplacım word dosyası ekleemeye izin vermıyo forum

sonuna kadar katılıyorum ayşeciğm onlar ne çekiyolarki :dilcikar:

olumunekankayizsmile vereliniortak

hahahaaayytt çok köömüük kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: ay çok doğru valla :roflol: :roflol: :roflol:

akannehir akannehir ohaoldumsmile ohaoldumsmile

sagol canım cevapladıgın için doktor iyi diyo ama işde hep bi sıkıntı işimde atamıyorum birtürlü ayyy bende öle hissedecekmiyim acaba erkek çocuklar daha çok tekme atarmış:)) ya bide ilk hareketleri nasıl oluyo canım ben mesela bir haftadır sanki karnım acıyo gibi olup geçiyo acaba diyorum bebeişin hareketimi ???
ayy tecrübesiz olmak çok kötüüü

bende erkek bebişi tinkera sor dedim zaten kız :lepi:

hepimiz feminist olmuşuk kaydirigubbakcemile3

ay evet kimi adamlar travma geçiriyolarmış öyle bende duymuştum cinsellıkten soğuyanınımı
istersin hertürlüsü aman aman Allah korusun e biz hatunlar nası soğumuyoz yaa
Allah nasıl bir güç vermiş bize bilmiyovumki şakkıdı şakkıdı şakkıdı

haha kesinlikle katılıyorum 14 yıllık evli değilim ama bunu biçok erkekte gözlemledim aplacım vereliniortak çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…