Cngemn allah tamamına erdİrsİn aslan gİbİ saĞlıklı bİr delİkanlı olsun İnŞallah
Yalan sÖylÜyo ayŞe İnanma hahahahhaha
evet biliyoırum ben sakinleşiym diye söylediğini sempatiksalakcinni
ama aplacım yaa bu erkeklerinde canı çok az yaa bi başları ağrısa büyütüyolarda büyütüyolar
bi kere adet sancısı çekseler dünyayı başımıza yıkarlar heralde :umursamaz:
sagol ayşem ya bebişim harekleri ne zaman hissediliyo biz bugun 17 haftayı geride bırakıyoruz ama hala hissetmiyorum ben yaaa çok korkuyorum bebişime bişey olucak diye bölede kendimi yıpratıyorum
hı doğr diyosun prenses.yani herkes her ay bebek olsun içinmi çalışıyo işte.adet günü geçemdne farketmiyolar bile:)
benim kocam yapmaz diywe birşey yok.hatta şöyle bi yazı var bakın kzılar
Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş:
Maxicep.com - KocaNız sizi aLdaTsa ne yapardınız sorusuna uLkeLer geneLınde veriLen cevapLar :) Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:
İsveçli: Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus: Evi terk ederim.
Fransız: Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İtalyan: Kadını vururum.
İspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı: Her ikisini de vururum.
Türk: Benim kocam yapmaz!
sagol ayşem ya bebişim harekleri ne zaman hissediliyo biz bugun 17 haftayı geride bırakıyoruz ama hala hissetmiyorum ben yaaa çok korkuyorum bebişime bişey olucak diye bölede kendimi yıpratıyorum
Ya demekkı erkek mılletı hep aynı...kadınlar verıcı ,,hep yıpranıyo...ondan zaten yıllan sonra kıÇ.......ma benzıyo kadınların suratları,,,,erkeklerde formda dımdık....yazık kadınlara
ama aplacım yaa bu erkeklerinde canı çok az yaa bi başları ağrısa büyütüyolarda büyütüyolar
:uhm:
canım ben şahsen eşimin doguma girmesini istemem dogum yapan arkadaşlardan bilğim kadarıyla o hal çok kötü hiç kimse eşine öle gözükmez istemez atrıca bi arkadaşım anlatmışdı dogumunda eşi yanındaymış şimdi çok ğişman keşke olmasaydı diyo o halimi görünce atrık ikinci bebek istemiyo
amin canım inş hayırlı sağlıklı evlatlarımız olurr
canım sen kaç aylık oldun cinsiyetini ögrendinmi
Ya demekkı erkek mılletı hep aynı...kadınlar verıcı ,,hep yıpranıyo...ondan zaten yıllan sonra kıÇ.......ma benzıyo kadınların suratları,,,,erkeklerde formda dımdık....yazık kadınlara
Kızlar dosyayı burdan nasıl gÖnderebİlİrİm.
Word dosyası ve İÇerİĞİ Çok uzun
sonuna kadar katılıyorum ayşeciğm onlar ne çekiyolarki :dilcikar:
hı doğr diyosun prenses.yani herkes her ay bebek olsun içinmi çalışıyo işte.adet günü geçemdne farketmiyolar bile:)
Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş:
Maxicep.com - KocaNız sizi aLdaTsa ne yapardınız sorusuna uLkeLer geneLınde veriLen cevapLar :) Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?
HAHAYTTT VARYA EN BASİT ONU ÇEKSELER YATAK DÖŞEK YATAR ONLAR..
YİNE SÖYLÜYORUM GÜLÜM DOZAJI AZDA OLSA ÇOKDA OLSA ERKEK GENELDE
AYNIDIR... 14SENELİK EVLİYİM BEN.. BUNU ÖĞRENDİM ARTIK BİLİYORUM EMİNİM.
KİMİSİ DAHA AZ ODUNDUR KİMİSİ DAHA FAZLA,
KİMİSİ DAHA AZ HÖDÜKTÜR KİMİSİ DAHA FAZLA,
KİMİSİ DAHA AZ OKUZDUR KİMİSİ DAHA FAZLA,
KİMİSİ DAHA AZ BENCİLDİR KİMİSİ DAHA FAZLA :roflol: :roflol:
AMAA HEPSİNDE AZDA OLSA BUNLAR MEVCUT SÖYLİYİM SİZE :roflol:
AYSEYESORMUSSUN AMA BENDE CEVAPLAYIM BEN 16.HAFTADA HİSSETTIM...SİMDİ İSE KUDURUK GİBİ...DURMUYO...VE DE ÇOK SİDDETLENDI...GECENDE BI VURDU..BENDE DALMISIM BİR SIÇRADIM NOLUYO DIYE....AMA SEN HEMEN BEN NIYE HISSETMEDIM DEME KISIDEN KISIYE DEĞISIRMIS...VUCUT YAPISI YAĞ DOKUSU HERSEY ONEMLI BEBIS IYIDIR CANIM...sırnaşık şey
Cngemn tatlım oğluşun oluyomuş, sağlıkla doğsun inşallah bitanem, yakında hareketlenir merak etme hayatım olumunekankayizsmile
AYSEYESORMUSSUN AMA BENDE CEVAPLAYIM BEN 16.HAFTADA HİSSETTIM...SİMDİ İSE KUDURUK GİBİ...DURMUYO...VE DE ÇOK SİDDETLENDI...GECENDE BI VURDU..BENDE DALMISIM BİR SIÇRADIM NOLUYO DIYE....AMA SEN HEMEN BEN NIYE HISSETMEDIM DEME KISIDEN KISIYE DEĞISIRMIS...VUCUT YAPISI YAĞ DOKUSU HERSEY ONEMLI BEBIS IYIDIR CANIM...sırnaşık şey
:uhm:
canım ben şahsen eşimin doguma girmesini istemem dogum yapan arkadaşlardan bilğim kadarıyla o hal çok kötü hiç kimse eşine öle gözükmez istemez atrıca bi arkadaşım anlatmışdı dogumunda eşi yanındaymış şimdi çok ğişman keşke olmasaydı diyo o halimi görünce atrık ikinci bebek istemiyo
10.HAFTANIN İÇİNDEYİM CANIM.. DAHA ÇOK ERKEN CİNSİYET İÇİN..
SENDE HAREKETLERİNİ NASİPSE 20.HAFTA GİBİ HİSSEDECEKSİN TAKMA
:roflol: :roflol: MAZERETİM VAR ASABİYİM DİYOSUN BUGÜN :roflol:
HAHAYTTT VARYA EN BASİT ONU ÇEKSELER YATAK DÖŞEK YATAR ONLAR..
YİNE SÖYLÜYORUM GÜLÜM DOZAJI AZDA OLSA ÇOKDA OLSA ERKEK GENELDE
AYNIDIR... 14SENELİK EVLİYİM BEN.. BUNU ÖĞRENDİM ARTIK BİLİYORUM EMİNİM.
KİMİSİ DAHA AZ ODUNDUR KİMİSİ DAHA FAZLA,
KİMİSİ DAHA AZ HÖDÜKTÜR KİMİSİ DAHA FAZLA,
KİMİSİ DAHA AZ OKUZDUR KİMİSİ DAHA FAZLA,
KİMİSİ DAHA AZ BENCİLDİR KİMİSİ DAHA FAZLA :roflol: :roflol:
AMAA HEPSİNDE AZDA OLSA BUNLAR MEVCUT SÖYLİYİM SİZE :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?