Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
“Ben ‘seninle toprağa girerim’ diyenleri çok gördüm, öyle diyenleri hep yalnız gömdüm.”

benim favorimde bu :))

(Evli kadın)
“
*Biz ölmeyi çoktan göze aldık da yanımızda kimleri götürcez onu düşünüyoruz.”

HAHAHHAHAHAHAA BAŞTA SENİİİİİ KOCAMMM :)))))))))))))))))

kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

amin aplacımmm :Saruboceq:

bende dün akşam bi çiğköfte istedim canım çekiyo diye kalktı pantolonum nerde kemerim nerde para nerde
ehh ben mi bilcem hepsini aaa açım yorgunum diye çemkiridim bende ne dedimki ya şimdi
diyo bak canım açım açlıktan ölüyorum iki saatır bi çıkamadın evden bi de o nerde bu nerde
sorup duruyosun dermanım kalmadı artık poff dedim yatırdı beni üstümü örttü sen uyu
ben koşuup geliyom tmm mı diyo....tamam dedim bende bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
ama can taşıyoruz yaaaniii bilemicaam sengözlerimebaksanab

inşallah hersey yolundadır canım güle güle :)

ayşecim içerik çok uzunnn buraya almaz

o zaman rapide upload et bizede link ver indirip bakalım olma mı ?

Kadından Kmyoncu Olursa Arka Yazıları Ne Olur?

* “Ayrıca tatmin etmeyeceksen, tahrik de etme!”

hahaa ya bu sözü eşim çok söyler ben böle evde tahrikvarii dolaştıgım zaman (o nası oluyosa sempatiksalakcinni ) bak
tatmin etmıyceksen tahrık etme diyo bana :roflol: :roflol: :roflol:

cngemn canım bende seni tebrik ettim ama mesajımı göremedim yav sende görmedin sanırımmm
gözün aydın canımmm
bide ticker yapsana artık sendee

çok sagol canım ben kaçırdım sanırım senin mesajı tatlım seninkiler bellimii ya nasıl yapılıyo hiç bilmiyorum ben böle şeylerii

Şimdi baktım çok güzeller, ama ben sana kahverengi saçı çok daha fazla yakıştırdım yerimseniben daha doğal ve daha çocuksu gösteriyo :asigim:

saol canım bende böle kalmayı planlıyorum artık :lepi:

(Evli kadın)
“
*Biz ölmeyi çoktan göze aldık da yanımızda kimleri götürcez onu düşünüyoruz.”

HAHAHHAHAHAHAA BAŞTA SENİİİİİ KOCAMMM :)))))))))))))))))

Allah uzun uzun mutlu yıllar versin sizeeee

Aynen boshayallersmile ben de söylicektim bunu ama yine kuduruk karasu diceksiniz diye utandım :kedi: :kedi: :kedi:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Aynen boshayallersmile ben de söylicektim bunu ama yine kuduruk karasu diceksiniz diye utandım :kedi: :kedi: :kedi:

hadiiiiiii bana utangaç kız numarası çekmeee....sizin sayenizde ben de sıze benzedım....hiççç böle değildim halbukiiiiiiii(((((yalannnnnnnn)))))))

sırnaşık şey

hahaa ya bu sözü eşim çok söyler ben böle evde tahrikvarii dolaştıgım zaman (o nası oluyosa sempatiksalakcinni ) bak
tatmin etmıyceksen tahrık etme diyo bana :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: herkesin favorisiymiş desenizeee

hadiiiiiii bana utangaç kız numarası çekmeee....sizin sayenizde ben de sıze benzedım....hiççç böle değildim halbukiiiiiiii(((((yalannnnnnnn)))))))

sırnaşık şey

Hepinizi yoldan çıkardım dimi kaydirigubbakcemile3
"YAŞASIN KUDURUKLARIN KARDEŞLıĞı" :lepi: :lepi: :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ay sarılale bugun erkelerden nefret etme gunu ılan edıyorum...oncekı muhabbetlerı de okuduysan cıcım ben baya doluydum ama allah da senı guldursun bayıldım bu sozlere yarım saattır okuyorum guluyorum....yasasın kadınlar.....kahrolsun hödük erkekler....ayyyy karnımdakı hariç.....

ya bizimkine kalsa bi işe kalksam yapma yorma kendini der
kadın tut temizlesin der ama ona doknmıycannnn yok yaaaa
olmuyo öyle işteee bende iş yaptırmasamda naz yapıyom habireee banane çeksinnn:dilcikar:

:roflol::roflol: HEPSıDE BENDEN ÖNCE ÖLDÜ :roflol::roflol:

Öle bacım çok adam gördüm ölüyordu benle ama yanlızım şekerim hoş mutluyum bundan

canım hoşgeldin okudum yazdıklarını üzüldüm ama senin için ii olacaksa hayırlısı olsunn canım inşş.iide olsa kötüde olsa sonucu çabuk atlatırsınnn:1hug:

Hayırlısı olsun canımcımm

kız biz hep ediyoruz. Bak sana anlatim azıcık benim ofis 4 kız:)
1 boşanmış
1 ben
2 bekar :))
ofisin lakabı mor çatı delikafadulden erkek gelip çalışamaz acayip bir energi oluşturdukki 10 erkek çalışsa bizim yaptıklarımızı yapamaz
gücümüzü farkettk naniknanik
gezioz egleniyoz yiyoz içioz erkeksiz ohhhhh :teytey: :teytey:

Kepeleklerim ben yemeğe çıkıyorum cokacimcoook , 1 saat sonra burdayım yine, beni ösleyin anacııııııııııııııııım bayanssulusmile

çok sagol canım ben kaçırdım sanırım senin mesajı tatlım seninkiler bellimii ya nasıl yapılıyo hiç bilmiyorum ben böle şeylerii

evet canım benim kızlarım olcak inş..
sen ayşeye söyle yapar canım o sana tickerrr

Hepinizi yoldan çıkardım dimi kaydirigubbakcemile3
"YAŞASIN KUDURUKLARIN KARDEŞLİĞİ" :lepi: :lepi: :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:lepi::lepi::lepi:

ya bizimkine kalsa bi işe kalksam yapma yorma kendini der
kadın tut temizlesin der ama ona doknmıycannnn yok yaaaa
olmuyo öyle işteee bende iş yaptırmasamda naz yapıyom habireee banane çeksinnn:dilcikar:

ayynı biizmki bulaşık yıkama boşver yat evi süpürme boşver yat
hayır kendde yapmıyo pislik götürüyo evi temizlermişiz bigün hey Allah ımm
olmadı hizmetci tutarmışız o kadar bolki mangır anlatılmaz yaşanır yani kaydirigubbakcemile3

:roflol: herkesin favorisiymiş desenizeee

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…