ay çok guldum ama favorım ıkıncı cumle....tatmın etmeyeceksen tahrık etme....:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
(Evli kadın)
“
*Biz ölmeyi çoktan göze aldık da yanımızda kimleri götürcez onu düşünüyoruz.”
HAHAHHAHAHAHAA BAŞTA SENİİİİİ KOCAMMM :)))))))))))))))))
işte böyle kızlarr bütün bunlara katlanıyosun eğer seviyosan tabi..
sevgiyi bitirecek duruma gelmedikçe ( allah korusun ) o 2sene geçip gidiyo kavga gürültü :))))
allah kimsenin mutluluğunu bozmasın aminnnnnnn
benimki geçende bana diyoki
alışverişe gitmiştik dönüşte evde sofra hazırlıycazzz yardım edersin dedimmm oda ben çok yorgunum dedi ben napıyım bende çalışıyorum dedim yumuşak bi ifadeyleee hemde iki tane sıpa taşıyorum dedimmm
hem karnım çok acıkttı hemen masanın hazırlanması lazım dedimm başkada bişe söylemedim
eve geldik baktım geldiii hazırlamama yardıme etti servisi yaptııı içimden aferin diyommm ee söylemesek bişeee adama yorgunum deyip yatacak ee biz yorulmuyozmu hiççç
hafta sonuda doğum günü için okdar iş yaptıktan sonra ona hazırlık yaptımmm güzel bi masa hazrılardım felannn yemekten sonra sofrayı topladı o bile yetti bana valla az ama olsunnn yavaş tan yavaştan
kızlarrrr ben gidiyorum...yumurtalara bakılıcak bugün kac tane olmuş ne kadar büyümüş diye...inşallah herşey yolundadır..öğleden sonra gelirim görüşürüzz.hihoyyyt
hepinizi en kocamanından öptümmmmmm başşş başşşşopuyorumnanaktan
ayşecim içerik çok uzunnn buraya almaz
Kadından Kmyoncu Olursa Arka Yazıları Ne Olur?
* “Ayrıca tatmin etmeyeceksen, tahrik de etme!”
cngemn canım bende seni tebrik ettim ama mesajımı göremedim yav sende görmedin sanırımmm
gözün aydın canımmm
bide ticker yapsana artık sendee
Şimdi baktım çok güzeller, ama ben sana kahverengi saçı çok daha fazla yakıştırdım yerimseniben daha doğal ve daha çocuksu gösteriyo :asigim:
(Evli kadın)
“
*Biz ölmeyi çoktan göze aldık da yanımızda kimleri götürcez onu düşünüyoruz.”
HAHAHHAHAHAHAA BAŞTA SENİİİİİ KOCAMMM :)))))))))))))))))
Aynen boshayallersmile ben de söylicektim bunu ama yine kuduruk karasu diceksiniz diye utandım :kedi: :kedi: :kedi:
“Ben ‘seninle toprağa girerim’ diyenleri çok gördüm, öyle diyenleri hep yalnız gömdüm.”
benim favorimde bu :))
Aynen boshayallersmile ben de söylicektim bunu ama yine kuduruk karasu diceksiniz diye utandım :kedi: :kedi: :kedi:
karasu evet canımcım:))
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
hahaa ya bu sözü eşim çok söyler ben böle evde tahrikvarii dolaştıgım zaman (o nası oluyosa sempatiksalakcinni ) bak
tatmin etmıyceksen tahrık etme diyo bana :roflol: :roflol: :roflol:
hadiiiiiii bana utangaç kız numarası çekmeee....sizin sayenizde ben de sıze benzedım....hiççç böle değildim halbukiiiiiiii(((((yalannnnnnnn)))))))
sırnaşık şey
BAK İŞTE DÜŞÜNCELİ ADAM OLSA YORGUNUM DEMİCEK
SANA SÖYLETMİCEK BİLE.. KENDİ BİLECEK SAANA
YARDIM ETMEK ZORUNDA OLDUĞUNU
YORGUNMUŞŞ BENİM EŞİMDE YAPAR ÖLE BAZEN
SONUNDA YARDIM EDER AMA SİNİR ETME DİMİ
PATLAT KAFASINA Bİ TANE :roflol:
ANLATABİLİYORUM DİMİ KIZLAR
:roflol::roflol: HEPSıDE BENDEN ÖNCE ÖLDÜ :roflol::roflol:
canım hoşgeldin okudum yazdıklarını üzüldüm ama senin için ii olacaksa hayırlısı olsunn canım inşş.iide olsa kötüde olsa sonucu çabuk atlatırsınnn:1hug:
ay sarılale bugun erkelerden nefret etme gunu ılan edıyorum...oncekı muhabbetlerı de okuduysan cıcım ben baya doluydum ama allah da senı guldursun bayıldım bu sozlere yarım saattır okuyorum guluyorum....yasasın kadınlar.....kahrolsun hödük erkekler....ayyyy karnımdakı hariç.....
Anam bunların hepsi cani olmuş( ben kocişime kıyamam ki :asigim:
çok sagol canım ben kaçırdım sanırım senin mesajı tatlım seninkiler bellimii ya nasıl yapılıyo hiç bilmiyorum ben böle şeylerii
Hepinizi yoldan çıkardım dimi kaydirigubbakcemile3
"YAŞASIN KUDURUKLARIN KARDEŞLİĞİ" :lepi: :lepi: :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ya bizimkine kalsa bi işe kalksam yapma yorma kendini der
kadın tut temizlesin der ama ona doknmıycannnn yok yaaaa
olmuyo öyle işteee bende iş yaptırmasamda naz yapıyom habireee banane çeksinnn:dilcikar:
:roflol: herkesin favorisiymiş desenizeee
Anam bunların hepsi cani olmuş( ben kocişime kıyamam ki :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?