Bizim okuldaki hatunu görseniz kadın 180 derece döndü sanki, önceden gayet derli toplu, takım elbiseler falan giyen kadın, şimdilerde mini mini eteklerle, acayip göğüs ya da sırt dekolteleriyle falan gelmeye başladı, her gün gelmeden kuaföre gidiyomuş, okul idaresi de kılık kıyafet yönetmeliğine uymadığı halde hiçbişey söylemiyo, hoşuna gidiyo tabi şerefsizlerin, gözü gönlü açılıyo ya
yaaa evettt...amin..
ama karısı bahane vermiyim ama temizlik manyağıydı..e kocan düşkün o işe..sabah kalkıyom karı yatakta yok..gece yatıyom yok diyoduu...öyle temizlik yüzündende ihmal edilirmi kocaaa...lmaz:
Bizim okuldaki hatunu görseniz kadın 180 derece döndü sanki, önceden gayet derli toplu, takım elbiseler falan giyen kadın, şimdilerde mini mini eteklerle, acayip göğüs ya da sırt dekolteleriyle falan gelmeye başladı, her gün gelmeden kuaföre gidiyomuş, okul idaresi de kılık kıyafet yönetmeliğine uymadığı halde hiçbişey söylemiyo, hoşuna gidiyo tabi şerefsizlerin, gözü gönlü açılıyo ya
ay işte öylelerini tenhada sıkıştırıp bi güzel kadar döveceksinnn...
ne kadınlar var ne kadınlar offf...tek taraflı değil canım böyle şeyler kadın erkegi baştan çıkarmasa erkeğin yanaşmaya cesaretimi olur böyle şeylere...kadında da var hata...
eh ayagına gelen böyle kadınlarıda hiçbir erkek geri çevirmez yaniii...
e yuhh yanii o da yapılmaz ama erkek adam canım tmm naz yapcan trip yapcan
ama oyunda yapıcaksın hiçkismeyi sallamıyomuş ayağıda yapıcaksın bazen bugun
senınım mesajını verebilceksın adamda kendisini accuk özel hissetsin diğer tirpleirn için
enerji depolasın dimi ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
herseyi gerektiği kadar diye düşünüyorum
ya kesinlikle kocanı ihmal etmeyeceksin..temizlikte yemekte bi yere kadaarr..ben hafta sonları görüştüğümüzde zaman kısıtlı diye işlerimi erteliyorum vallaaa... başka işlerimiz oluyo bizimmm... aklinialirimsmile aklinialirimsmile :kedi: :kedi:
Bence de ama işte elimiz mahkum bütün gün aynı havayı teneffüz etmek zorundayım :sinifsinif: zaten bu okuldan biraz da o yüzden soğudum ya, zorunlu hizmet affı da çıktı nasılsa, yaza kesin tayin istiyorum inşallah çıkar :Saruboceq:
Valla tarifini tam bilmiyorum ki ben bilmiyorumkismile annemi arıyom şimdi soracam, cevap da vermiyo, çarşıya çıkacaktı bugün, dışarda duymuyo galiba bilmiyorumkismile
ay işte öylelerini tenhada sıkıştırıp bi güzel kadar döveceksinnn...
ya kesinlikle kocanı ihmal etmeyeceksin..temizlikte yemekte bi yere kadaarr..ben hafta sonları görüştüğümüzde zaman kısıtlı diye işlerimi erteliyorum vallaaa... başka işlerimiz oluyo bizimmm... aklinialirimsmile aklinialirimsmile :kedi: :kedi:
tabiki canım...kim ne derse desin bir evlilikte cinsellik çok önemli ki bu sebepten dolayı boşanan insanlar tanıyorum ben...
tabiki evlilik cinseliik üzerine kurulmuyor ama erkegide en iyi şekilde tatmin ediceksin..başka kadınlarda aramayacak böyle seyleri..ben her zaman yeni şeyler deneme taraftarıyım ve gerçekten böyle seyler eşlerin cok hoşuna gidiyor ve daha çok baglanıyorlar kadınlarına...
aaaa.ne affı o karasuu..anlatsana biraz cicimmm..memurlarıda kapsıyomu..öğretmenleremi sadece???
katılıyoovvuumm :lepi:
tabiki canım...kim ne derse desin bir evlilikte cinsellik çok önemli ki bu sebepten dolayı boşanan insanlar tanıyorum ben...
tabiki evlilik cinseliik üzerine kurulmuyor ama erkegide en iyi şekilde tatmin ediceksin..başka kadınlarda aramayacak böyle seyleri..ben her zaman yeni şeyler deneme taraftarıyım ve gerçekten böyle seyler eşlerin cok hoşuna gidiyor ve daha çok baglanıyorlar kadınlarına...
genel kontrol için doktora gidecem ya kzlar bu ay bebek olmazsa ki kanrım çok ağrıyor bu ay olmayacak bence..ne zaman gideiym sizce.
şöyle dşnüyorum ben adetin 11.12.güün gitsem hem yumurta filan oluşmuşsa belli olur o zamna gitsme diye düşnüyourm sizce
genel kontrol için doktora gidecem ya kzlar bu ay bebek olmazsa ki kanrım çok ağrıyor bu ay olmayacak bence..ne zaman gideiym sizce.
şöyle dşnüyorum ben adetin 11.12.güün gitsem hem yumurta filan oluşmuşsa belli olur o zamna gitsme diye düşnüyourm sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?