ne gibi yenı seyler mesela..koca gobegımle yapabılecegın bır fıkır var mı....:CüvCüv:
Kııııııııııııız bize de anlatsana şu yeni şeyleri biz de öğrenelim aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ne gibi yenı seyler mesela..koca gobegımle yapabılecegın bır fıkır var mı....:CüvCüv:
bencde neyimş yeni şeyler:)
tınkerbel zor olur tabi.
biizmde öyle öğretmen vardı.erkekler onu izlemekten dersi dinleyemiyodu.tanga giyiyodu bide etekte giyse pantolonda
yok cnm hiç bi test yaptırmadım.adetli gidince alttan bakackamı doktor peki
yardım edin şu rahibe teressayaaa....kaldır dostum koca totonu... :roflol:
şimdik şöyle oluyorki canlar :)) bu konuları yazmakla olmuyor nasıl anlatırım çok fazla ayrıntıya girmem gerekicekki hayatta giremem yaniii... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile :kedi: :kedi:
hıııııııım bi düşünelim....ama göbekten kavuşamıyoz bile nasıl olcak yaaaaa......mafoldumben
neyse ben vazgectım aklımda canlanırken bıle komık geldı....ya bır kere tıpten kaybedıyoz..esım bırsey demesede benım kendıme guvenım olmalı bu vucutlada kendıme guvenemıyom ben...
Yazmakla bitmez yaşamak lazım diyosun yani aklinialirimsmile oooooofff anam offfffffffffffffffffffffffffffff :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
eskiden çılgın rahibeydim ama şimdi rahibe teressa olduk...ah ah ....dötüm de büyüdü tamammı tam böle sini şeklini aldı..tepsi popoooooooooooooooooooooo oldum ben...
o minicik donlarımda gelmıyo...nene donu gıbı donlar la adamın karsına cıksam dünyası yıkılır be...anca karanlık olması lazım onu da sevmem ben...loş olmalı...:1no2:
eskiden çılgın rahibeydim ama şimdi rahibe teressa olduk...ah ah ....dötüm de büyüdü tamammı tam böle sini şeklini aldı..tepsi popoooooooooooooooooooooo oldum ben...
o minicik donlarımda gelmıyo...nene donu gıbı donlar la adamın karsına cıksam dünyası yıkılır be...anca karanlık olması lazım onu da sevmem ben...loş olmalı...:1no2:
işte canım olay tamamen vücuduna güvenmekle oluyor ve kesinlikle takmamak gerekiyor hamileyim diye kocam beni çirkin buluyor diye aklımızdan bile geçirmemeliyiz...erkekler vücuduna güvenen kadınlardan acayip etkileniyorlar ve korkusuzca sergilemeleri onların çok hoşuna gidiyor...
karasu şu naneli şekere azcık ders ver...
ben bu halimi korkusuzca sergilersem eşimi tamamiyle kaybedebilirim canım...eskiden rahattım da ama sımdı o dötü o kararan memeleri ve de o koca göbeği sallaya sallaya karsına cıksam ben de pek etkılenmez...:roflol:
ben bu halimi korkusuzca sergilersem eşimi tamamiyle kaybedebilirim canım...eskiden rahattım da ama sımdı o dötü o kararan memeleri ve de o koca göbeği sallaya sallaya karsına cıksam ben de pek etkılenmez...:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: Benim bi arkadaş var, artık 9 aylık oldu, doğurdu doğuracak, o hep anlatır bana vücuduyla ilgili şikayetlerini, ben de gülerim hep böyle kaydirigubbakcemile3
O da bana beter ol inşallah der kaydirigubbakcemile3 ben de AAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİİİİİİN derim :roflol: :roflol: :roflol:
evet..çok karanlık olmasın ama aydınlıkta olmasınn.bende öyle isterimmm.. bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?