ya işin şakası tabi inşallah yarabbim bunları yaşarsınız o da ayrı bi güzellik...biraz buda heykeli gibi oluyorsun ama sonra verılır ya ben kendıme guvenıyom...en buyuk hayalım eskısı gıbı 27 beden kotlarıma bı gıreyım ılk ısım yenı bı dusuk bel dar paca kot almak..mınık mınık kazaklar ...ay...altına babetler....ne guzel hayal bunlar
ben bu halimi korkusuzca sergilersem eşimi tamamiyle kaybedebilirim canım...eskiden rahattım da ama sımdı o dötü o kararan memeleri ve de o koca göbeği sallaya sallaya karsına cıksam ben de pek etkılenmez...:roflol:
erkekleri en çok karanlık yada loş ışıkta yapılan yaramazlıktan çok, aydınlıkta yapılan yaramazlıktan daha çok haz alıyorlarmış ...vücudunun en küçük detayına kadar görmesi erkeği çok tahrik ediyor ve o günü unutamıyolar canım...
yaa tinker sen ne diyosun benim popoda büyüdü bacaklar kalınlaştı
yaaa geçen haftasonu çamaşırım öyle rahatsıoz ettıkı kasıkalrımı
çok ağrıdı....
e altımada bişey giymem gerekıyo eşim süper bi fikir buldu bak sen o mınıcık şeyleri
bırak boxerlarımdan giy al valla fln dedi benim şaşkın bakışlarım altında
giydim tabii ki :kedi: :kedi: :kedi: ama bi rahat bi rahat
aklın durur yaa...bakıp bakıp çoks evimli oldun diyodu ne kadar doğru bilemicem
ağrı geçtikten sonra ufak çamaşırlarıma geri döndüm ama
erkek milleti biliyo şeyının rahatını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok ağrıdı....
e altımada bişey giymem gerekıyo eşim süper bi fikir buldu bak sen o mınıcık şeyleri
erkek milleti biliyo şeyının rahatını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kılzar benım kı bırazdan gelır ben kacıyom cok optum sızlerı.....canlarım bu aralar planlarımda var ama esımı yoldan cıkarmayı dusunuyom ınsallah guzel gecerse anlatırım ...komık olursa yıne anlatırım hadı byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çok ağrıdı....
kılzar benım kı bırazdan gelır ben kacıyom cok optum sızlerı.....canlarım bu aralar planlarımda var ama esımı yoldan cıkarmayı dusunuyom ınsallah guzel gecerse anlatırım ...komık olursa yıne anlatırım hadı byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Oooooooooooooooğ nane açılmaya başladı, dökül dökül daha neler var aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
iyiymiş ayşe sizn işinixz.karı koca birlikte kullanın iç çamaşırlarıın:) :)
HHEHEHEHHEHE alemsiniz kızlar yaaa
:roflol::roflol:ay kız sen de benım gıbı yap ben evde donsuz geziyoooommmm en rahatı kupkuru oluyo....:roflol:
ben kısa bı elbısem var dız ustu onu gıyıyom altımdada don yok ama .....gecende farkettı bı kızdı bana usutcenmı dıye...baktı baktı sen manyaksın vallaha dedı....delikafadulden
tamam canım..herşey yolunda gider inşşş... aklinialirimsmile
bende gidiyorumm..oooff merkeze kim gidecek şimdiii... offf... :umursamaz:
kan veremde gelemmm..öptüm sizi....
tamam canım..herşey yolunda gider inşşş... aklinialirimsmile
bende gidiyorumm..oooff merkeze kim gidecek şimdiii... offf... :umursamaz:
kan veremde gelemmm..öptüm sizi....
:kedi: :kedi: utandırma kız beniiii kaydirigubbakcemile3
Hıhhhh utanıyomuş :umursamaz: sen onu benim külahıma anlat aklinialirimsmile
Yaparken utanmıyon ama dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bak o konuda çok utanmazım :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?