Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kılzar benım kı bırazdan gelır ben kacıyom cok optum sızlerı.....canlarım bu aralar planlarımda var ama esımı yoldan cıkarmayı dusunuyom ınsallah guzel gecerse anlatırım ...komık olursa yıne anlatırım hadı byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

evet..yeterki bebiş olsunda..razıyık biz...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Oooooooooooooooğ nane açılmaya başladı, dökül dökül daha neler var aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

HHEHEHEHHEHE alemsiniz kızlar yaaa

:roflol::roflol:ay kız sen de benım gıbı yap ben evde donsuz geziyoooommmm en rahatı kupkuru oluyo....:roflol:

ben kısa bı elbısem var dız ustu onu gıyıyom altımdada don yok ama .....gecende farkettı bı kızdı bana usutcenmı dıye...baktı baktı sen manyaksın vallaha dedı....delikafadulden

tamam canım..herşey yolunda gider inşşş... aklinialirimsmile
bende gidiyorumm..oooff merkeze kim gidecek şimdiii... offf... :umursamaz:
kan veremde gelemmm..öptüm sizi....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğru valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

görüşürz canım kendine iyi bak...kocişinle güzel bir gece geçirmen dileğiyle... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Oooooooooooooooğ nane açılmaya başladı, dökül dökül daha neler var aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

:kedi: :kedi: utandırma kız beniiii kaydirigubbakcemile3

güle güle canım :)
biz dün oynaştuk yeter bugun serbest bırakıyom kocişi ders çalışsın accuk kaydirigubbakcemile3 :lepi:

iyiymiş ayşe sizn işinixz.karı koca birlikte kullanın iç çamaşırlarıın:) :)

ama çok rahattı ya püfür püfür valla bi giy dene bence sende eşinin çamaşırını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

HHEHEHEHHEHE alemsiniz kızlar yaaa

bayanssulusmile

ya benımde aklıma geldi emınım çok da havadar oluyodur ama üşütürüm fln şimdi oram burak açık gezmıyım dedim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

görüşürz canım...oflama oflama... lmaz: git de gel hemen..... zemuszemus

güle güle elifcim :) su gibi ggiiiiitttt su gibi geeeeell kaydirigubbakcemile3

evet cok havadar....ama mantar varsa ıyı gelır..cunku kuru ortam lazım ya...neyse hadı byyy

Hıhhhh utanıyomuş :umursamaz: sen onu benim külahıma anlat aklinialirimsmile
Yaparken utanmıyon ama dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bak o konuda çok utanmazım :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…