Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Tatlım çok sevindim hihoyyyt ne güsel belki de ikizlerin olur senin de zemuszemus zemuszemus
Cuma günü iğneni vurulduktan sonra cumartesi ve pazarı sakın kaçırma tamam mı yerimseniben özellikle 36. saati :lepi:

cnm benim inşallah beklediğin gibi çoookk güzel bir sonuç alırsın.En kısa zamanda bebişin gelir :Saruboceq:

Kııııızzzzlaaaaaaaaaaar süpperim bu sabah, dün süper geçti, doktorum keseden eser yok, rahim tertemiz, sadece sağ yumurtalığındaki kist hala duruyo dedi, o da 23mm'ye inmiş zemuszemus yasmin yazdı, bu ay korunacaksın, hem bu ilaç kistini de yok edecek inşallah, bu ayı bi atlatalım bidahaki aydan itibaren istersen tedaviye geri dönebiliriz dedi zemuszemus oooooooooooooooooohhhhhhh ne kadar korkmuştum 6 ay korunmamızı isticek diye, yalnızca 1 ay yeterliymiş benim için :lepi:
Gerçi biz zaten yaz tatilinde ara verme konusunda kararlıyız hala ama en azından eylülde rahat rahat başlayabiliriz çalışmalara dimi sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

günaydın balım..çok sevindimmm...sahalara bomba gibi döneceksin Allahın izniyle..ve bu kadar sabrının mükafatını alacaksınn..hadi bakalımmm... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

haticeeeee çok sevindim..klomenle bu kaçıncı ayın...arı sütü polende içmiştin heralde bu ay..onunda etkisi olmuş olabilirmiii çok yumurtan olmasında...benim kırılmıştı ama adetle birlikte yine başlıycamm..gelsin annesinin ikizleriii...

herkese günaydınnnnnn!!!!

hatcecim çok sevindim ya bir sürü yumurtanın olmasına..hadi hayırlısı bakalım artık haftasonu gümbür gümbür ........ aklinialirimsmile aklinialirimsmile

karasuyum canım o kadar sevindimki kesenin kaybolmasına ve sadece 1 ay korunman gerektiğine anlatamam...Allah senin bu sabrını bekleyişini boşa çıkarmayacak inş inanıyorum ben...

kızlaaaarrrrrrrr gunaydın....o iş tamam.....:kedi:
bu arada karasu ve hatıce ne de guzel haberler vermıssınız ole...çok sevındım...

kızlaaaarrrrrrrr gunaydın....o iş tamam.....:kedi:
bu arada karasu ve hatıce ne de guzel haberler vermıssınız ole...çok sevındım...

günaydın şekerim hoşgeldin...
anlaşılan akşam çok güzel geçmiş he aklinialirimsmile
sizi yaramazlar sizii aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Hjerkeşlere Günaydın bugün herkes çok enerjik bakıyorumda :)

günaydın biz geldikkkkkk

günaydın kontescim hoşgeldınız :)

oo hatceceim ne güzel haber yaa hadi hayırlısıyal inşallah o yumurtalardan biri veya ikisi bebeiş olur kaydirigubbakcemile2

oh karasucum çok sevındım kesenin gittiğine iyi 1 ay demiş az gercektende
ama siz eylüle kadar beklıceksınız yani ben doğurana kadar hıı olsn napalım :)
belki siz beklemeden gelir bi taen belli mi olur :) hayırlısıyla inşallah

neyse soleyım dedım sabah sabah dalmayalım bu muhabbetlere ....okuyanda akılları fıkırlerı o ışte dıycek halbukı degıl yaniiiiiiiiiii

günaydın tinkercim :)

gunaydın ay ayse cumartesıye az kaldı nasıl heycan var bende anlatamam...bebışı ozlemısım ya...24.haftadada seker yuklemesı yapılıyormus herhalde..bende hıpotıroıdı var ya ..hamılelık sekerını tetıklıyormus...cok korktum bunu duyunca ...ay ınsdalllah ole bır sey cıkmaz ya...bu arada 6. ayın bıtmesıne bırsey kalmamıs ya...ne kadar hızlı gecıyo zaman...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…