aman yok be yahuu...her konudan konuşuyoz işte..kim karışır bizim muhabbetimizeee...
Hjerkeşlere Günaydın bugün herkes çok enerjik bakıyorumda :)
günaydın balım..çok sevindimmm...sahalara bomba gibi döneceksin Allahın izniyle..ve bu kadar sabrının mükafatını alacaksınn..hadi bakalımmm... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
herkese günaydınnnnnn!!!!
hatcecim çok sevindim ya bir sürü yumurtanın olmasına..hadi hayırlısı bakalım artık haftasonu gümbür gümbür ........ aklinialirimsmile aklinialirimsmile
karasuyum canım o kadar sevindimki kesenin kaybolmasına ve sadece 1 ay korunman gerektiğine anlatamam...Allah senin bu sabrını bekleyişini boşa çıkarmayacak inş inanıyorum ben...
oh karasucum çok sevındım kesenin gittiğine iyi 1 ay demiş az gercektende
ama siz eylüle kadar beklıceksınız yani ben doğurana kadar hıı olsn napalım :)
belki siz beklemeden gelir bi taen belli mi olur :) hayırlısıyla inşallah
neyse soleyım dedım sabah sabah dalmayalım bu muhabbetlere ....okuyanda akılları fıkırlerı o ışte dıycek halbukı degıl yaniiiiiiiiiii
Eeee yalan mı, aklımız fikrimiz oynaşta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gunaydın ay ayse cumartesıye az kaldı nasıl heycan var bende anlatamam...bebışı ozlemısım ya...24.haftadada seker yuklemesı yapılıyormus herhalde..bende hıpotıroıdı var ya ..hamılelık sekerını tetıklıyormus...cok korktum bunu duyunca ...ay ınsdalllah ole bır sey cıkmaz ya...bu arada 6. ayın bıtmesıne bırsey kalmamıs ya...ne kadar hızlı gecıyo zaman...zemuszemus
günaydın ayşecimmm..
Ayyyy yazın bi sürpriz yapsa meleğim ne iyi olur boshayallersmile
günaydın ayşemm....ewet herkeste var bi enerji hadi hayırlısı aklinialirimsmile
Kızlar yaaa, iki gündür gözlerimi açamıyorum, göz kapaklarım düşüyo resmen ve arada bir öyle sulanıyo ki bilmiyorumkismile nazara mı geldim acaba ben yaaa bilmiyorumkismile
evet tinkercim bizde bugun saat 14,30 da gitcez eşimle ayrıntılı ultrasona
çok heycanlıyım :) şeker yüklemesinden bişey çıkmaz inşallah yediklerine flnda dikkat
ediyorsan çıkmaz inşallah bişey canım :)
ciddende yaa 6. ayın bitmesine az kaldı giricez 7. aya ayy şaka gibi kız yeminle 4 haftalık
oldugu günü hatırlıyorum nasıl gecıcek zaman demiştim yarın öbürgün doğururzda inanamyız valla boshayallersmile
günaydın elifcim :)
hayırlısı olsun inşallah canımmm :)
aman böle olalım enerjik olalım güneş bahar kuşlar çiçekler la la la ilkbahar ne güzeeelll bayanssulusmile aşk böcüü oldummm :lepi:
ay hayırlısısı senın de ıyı gecer umarım ...aman allah korusun bebıslerı..ben de ıyıce heycan sarmaya basladı ya...
Kııııızzzzlaaaaaaaaaaar süpperim bu sabah, dün süper geçti, doktorum keseden eser yok, rahim tertemiz, sadece sağ yumurtalığındaki kist hala duruyo dedi, o da 23mm'ye inmiş zemuszemus yasmin yazdı, bu ay korunacaksın, hem bu ilaç kistini de yok edecek inşallah, bu ayı bi atlatalım bidahaki aydan itibaren istersen tedaviye geri dönebiliriz dedi zemuszemus oooooooooooooooooohhhhhhh ne kadar korkmuştum 6 ay korunmamızı isticek diye, yalnızca 1 ay yeterliymiş benim için :lepi:
Gerçi biz zaten yaz tatilinde ara verme konusunda kararlıyız hala ama en azından eylülde rahat rahat başlayabiliriz çalışmalara dimi sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
aman böle olalım enerjik olalım güneş bahar kuşlar çiçekler la la la ilkbahar ne güzeeelll bayanssulusmile aşk böcüü oldummm :lepi:
ay o heyecan bizide sararmıki bigünnn... boshayallersmile
cnm benim çok sevindimmmm kaydirigubbakcemile2 merak etme kistte geçer tatlım bi engelin kalmaz Rabbim istediğin zamnda hayırlısıyla hamile kalmanı sağlıklı evlat dünyaya getirmeni nasip etsin.:Saruboceq:
bahardandır canım ben de oleyım sabahları 6 da uyanan ınsan sımdı nasıl uyuyorum anlatamam..kendıme gelemıyom her taraf polen ...ama nazarda olabılır kendı kendını oku sureklı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?