Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın balım..çok sevindimmm...sahalara bomba gibi döneceksin Allahın izniyle..ve bu kadar sabrının mükafatını alacaksınn..hadi bakalımmm... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

İvittttt ivittttttt ivittttttt sositososito sositososito sositososito

Günaydın canıııııııııım opuyorumnanaktan teşekkür ederim bitanem, inşallah :Saruboceq:

Ayyyy yazın bi sürpriz yapsa meleğim ne iyi olur boshayallersmile

Kızlar yaaa, iki gündür gözlerimi açamıyorum, göz kapaklarım düşüyo resmen ve arada bir öyle sulanıyo ki bilmiyorumkismile nazara mı geldim acaba ben yaaa bilmiyorumkismile

evet tinkercim bizde bugun saat 14,30 da gitcez eşimle ayrıntılı ultrasona
çok heycanlıyım :) şeker yüklemesinden bişey çıkmaz inşallah yediklerine flnda dikkat
ediyorsan çıkmaz inşallah bişey canım :)
ciddende yaa 6. ayın bitmesine az kaldı giricez 7. aya ayy şaka gibi kız yeminle 4 haftalık
oldugu günü hatırlıyorum nasıl gecıcek zaman demiştim yarın öbürgün doğururzda inanamyız valla boshayallersmile

günaydın ayşecimmm..

günaydın elifcim :)

Ayyyy yazın bi sürpriz yapsa meleğim ne iyi olur boshayallersmile

hayırlısı olsun inşallah canımmm :)

günaydın ayşemm....ewet herkeste var bi enerji hadi hayırlısı aklinialirimsmile

aman böle olalım enerjik olalım güneş bahar kuşlar çiçekler la la la ilkbahar ne güzeeelll bayanssulusmile aşk böcüü oldummm :lepi:

Kızlar yaaa, iki gündür gözlerimi açamıyorum, göz kapaklarım düşüyo resmen ve arada bir öyle sulanıyo ki bilmiyorumkismile nazara mı geldim acaba ben yaaa bilmiyorumkismile

bahardandır canım ben de oleyım sabahları 6 da uyanan ınsan sımdı nasıl uyuyorum anlatamam..kendıme gelemıyom her taraf polen ...ama nazarda olabılır kendı kendını oku sureklı....

ay hayırlısısı senın de ıyı gecer umarım ...aman allah korusun bebıslerı..ben de ıyıce heycan sarmaya basladı ya...

cnm benim çok sevindimmmm kaydirigubbakcemile2 merak etme kistte geçer tatlım bi engelin kalmaz Rabbim istediğin zamnda hayırlısıyla hamile kalmanı sağlıklı evlat dünyaya getirmeni nasip etsin.:Saruboceq:

kızlar biz hafta sonu bebişin odasını boyucaz babasıyla....sonrada odasını getırtcez...ve yavastan baslıcam yerlestırmeye...yaz boyunca memlekette olcam o nedenle eylulde geldıgımde zor olur hepsını bır anda yapmak dı mı ama...boshayallersmile

bahardandır canım ben de oleyım sabahları 6 da uyanan ınsan sımdı nasıl uyuyorum anlatamam..kendıme gelemıyom her taraf polen ...ama nazarda olabılır kendı kendını oku sureklı....

Yok yok nazar benimkisi bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Kahretsin okadar güselim ki kem gözlerden kurtaramıyorum kendimi :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
nabersiniz tınker sizin doğum eylüldemi olucak ayşecim senin ne zaman olucak siz çok yakınsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…