günaydın canım :) benim beklenen doğum tarihim 13 eylül kocişimin doğum gününde
bekliyoruz kızımı ama ağustosun sonu gibi
doğarmış deneyimli anneler öyle söylüyolar bilemicem canım :)
MERHABA ŞEKERLERRRR
ben berbatım bugünn gene yavvv
karasu canım benim çok sevindim inşş bu tatilde sana ii gelcek ççok güzel döncen buraya tabi sen gelince ben burda olurmuyum bilmem
AYY SÜPER Bİ HABER BUUUUU...bende dün kan verdim..progesteron için..bu ay derslerime iyi çalışıyorummm...bakın bi kan vemrek için taaa anasının körüne gittimmm...Rabbim mükafatını versin inşşş....
klomen kullananların topiğindeyim ... kızın biri eşine türkkahvesi içiriyormuşş..işe yarıyor diyor..oda aklımızda bulunsun bakalım...
canımmm çok güzellll oh ohhhh hadi ii çalış çatlat yumurtalarııı inş...:teytey:
pembecim canım aşağıdasın gördüm seni çok geçmiş olsun canım şuan senin için ne desek boş biliyorum ama inş. tekrar sağ salim kavuşucaksın canım bebeğine seni çok merak ediyoruz konuşmak istersen burdayız biz canım opuyorumnanaktan
1 saat önce içirdim bende hep eşime kahve... :))) walla işe yaramıştı kızlar...2. ay hamiş kaldım...
1 saat önce içirdim bende hep eşime kahve... :))) walla işe yaramıştı kızlar...2. ay hamiş kaldım...
sağol tatlım benim. moralim düzelmeye başladı bile. 6 ay sonra çalışmalara tam gaz devam. dün dr.umla görüştüm. 2 ay veriyorum sana dedi, hemen hamiş olacaksın biliyorum dedi... ayyy uçuyorum vallahaa... bebek istiyorum hemen yaaaaa...bu sefer güzel olacak herşey!!
pembecim canım hoşgeldin nasılsın bakalım..
canım cok gecmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın..:Saruboceq::Saruboceq:
MERHABA ŞEKERLERRRR
ben berbatım bugünn gene yavvv
karasu canım benim çok sevindim inşş bu tatilde sana ii gelcek ççok güzel döncen buraya tabi sen gelince ben burda olurmuyum bilmem
klomen kullananların topiğindeyim ... kızın biri eşine türkkahvesi içiriyormuşş..işe yarıyor diyor..oda aklımızda bulunsun bakalım...
hıımmm ayyy çok az kalmış sizin yaaa eee siz ne zaman ayrılıyosunuz izne ben tamamen bırakıcam işi ama ne zaman bırakıcama karar veremiyorum yani ne zaman bırakmam gerekir sizce çok bilgisizim bu konularda kusura bakmayın yaaa
canım hoşgeldin senin galiba hala devam ediyo mide bulantıların canım benim yaaa çok zorluyo bu ikizler seni
pembecim canım dr,un tathlil falan yaptırmıyomu genetik araştırma..bence bunları yaptır ihmal etme tekarar olacağı varsa engelleniyor..bak bende 2 sene önce 5 aylık kızımı aldırmıştım gelişim geriliği ve su azlığı vardı normal doğumla alındı...ama daha sonra bize dr. genetik araştırma yaptırdı cok şükür birşey cıkmadı ama ihmal etmemek gerek..
bizde yaptırdık canım. herşey temiz çıktı. dr.umda ayrı bi yerde yaptırmış. sorun sadece bebekte çıktı... tamamen rastlantısal bir olaymış...tekrarlamaz dediler...
bizde yaptırdık canım. herşey temiz çıktı. dr.umda ayrı bi yerde yaptırmış. sorun sadece bebekte çıktı... tamamen rastlantısal bir olaymış...tekrarlamaz dediler...
hıı anladım canım...inşallah 6 ay sonra yeniden hamiş kalırsın inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın canım...allahım düşmanıma dahi yaşatmasın böyle bir acıyı.cok zor cokkkk.
inşallahhh... o kadar çok istiyorum ki bebiş, 6 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum... açlık gibi bişey oldu bende...dayanamıcakmışım gibi geliyooo...turkbayragi
hoşgeldin canım tekrardan bu arada çok geçmiş olsun..ama senı iyi gördüm ...buna da sevındım...sızın gıbı pozıtıf ınsanlar karamsar ınsanlara cok ıyı bırer ornek oluyor...hayırlısıyla en kısa zamanda tekrardan kavusursun melegıne...:1hug:
canım benım merak ettıgım bırsey var genetık arastırmayı dr mu ıstedı..nedenı varmıydı yanı bır suphe sonucumu ıstedı bunu...benden bole bırsey ıstenmedı de aklım karıstı bıraz...
öyle tatlım, mecbur iyi olmak zorundayım ki, yeni gelecek bebeğime iyi bakabileyim. hayatımda koluma serum taktırmamış insandım, düşünün halimi...korkumu...
dün dr.um zeyna gibiydin diyor bana :)))))) nasıl pozitif olmayayım ama??:asigim:
sağol tatlım benim. moralim düzelmeye başladı bile. 6 ay sonra çalışmalara tam gaz devam. dün dr.umla görüştüm. 2 ay veriyorum sana dedi, hemen hamiş olacaksın biliyorum dedi... ayyy uçuyorum vallahaa... bebek istiyorum hemen yaaaaa...bu sefer güzel olacak herşey!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?