Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canım :) benim beklenen doğum tarihim 13 eylül kocişimin doğum gününde
bekliyoruz kızımı ama ağustosun sonu gibi
doğarmış deneyimli anneler öyle söylüyolar bilemicem canım :)

hıımmm ayyy çok az kalmış sizin yaaa eee siz ne zaman ayrılıyosunuz izne ben tamamen bırakıcam işi ama ne zaman bırakıcama karar veremiyorum yani ne zaman bırakmam gerekir sizce çok bilgisizim bu konularda kusura bakmayın yaaa

MERHABA ŞEKERLERRRR
ben berbatım bugünn gene yavvv
karasu canım benim çok sevindim inşş bu tatilde sana ii gelcek ççok güzel döncen buraya tabi sen gelince ben burda olurmuyum bilmem

canım hoşgeldin senin galiba hala devam ediyo mide bulantıların canım benim yaaa çok zorluyo bu ikizler seni

inşallah canım seninde herşey yolundadır..Rabbim hepimizin mükafatını vericektir en kısa zamanda inşallah...:Saruboceq:

klomen kullananların topiğindeyim ... kızın biri eşine türkkahvesi içiriyormuşş..işe yarıyor diyor..oda aklımızda bulunsun bakalım...

1 saat önce içirdim bende hep eşime kahve... :))) walla işe yaramıştı kızlar...2. ay hamiş kaldım...

sağol tatlım benim. moralim düzelmeye başladı bile. 6 ay sonra çalışmalara tam gaz devam. dün dr.umla görüştüm. 2 ay veriyorum sana dedi, hemen hamiş olacaksın biliyorum dedi... ayyy uçuyorum vallahaa... bebek istiyorum hemen yaaaaa...bu sefer güzel olacak herşey!!

pembecim canım dr,un tathlil falan yaptırmıyomu genetik araştırma..bence bunları yaptır ihmal etme tekarar olacağı varsa engelleniyor..bak bende 2 sene önce 5 aylık kızımı aldırmıştım gelişim geriliği ve su azlığı vardı normal doğumla alındı...ama daha sonra bize dr. genetik araştırma yaptırdı cok şükür birşey cıkmadı ama ihmal etmemek gerek..

pembecim canım hoşgeldin nasılsın bakalım..
canım cok gecmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın..:Saruboceq::Saruboceq:

sağol tatlım, aslında genele bakarsak iyiyim. ama duygu patlamaları oluyor ara ara. aşırı duygusalım. alınganım. bebiş kucağıma alamasamda, doğum yapmış lohusa bir kadınım...
geceleri zor uyuyorum işte, hep olan biten aklıma geliyor.. onun dışında dün kontrolüm vardı. 6 ay korunucaz, sonra hemen çalışmalara başlayacağız...
sanırım en büyük pay sevgili dr.umda iyi olmamda... çok iyi bir doğumdu, acı ağrı korku endişe...hiçbiri yoktu...

MERHABA ŞEKERLERRRR
ben berbatım bugünn gene yavvv
karasu canım benim çok sevindim inşş bu tatilde sana ii gelcek ççok güzel döncen buraya tabi sen gelince ben burda olurmuyum bilmem

merhaba canım :)

klomen kullananların topiğindeyim ... kızın biri eşine türkkahvesi içiriyormuşş..işe yarıyor diyor..oda aklımızda bulunsun bakalım...

aa evet bende çok kişiden duymsutum kız bunu iyi gelıyomuş kahvee

temmuzun başı gibi ayrılmam lazım yasal olarak ama çalışabilirsem çaışmaya devam
edicem canım iş yerindeki işleri en geç ne zmana oluyosa o zaman devretmek istiyorum
şu an gayet iyiyim bi sıkıntım yok benım tüm sıkıntım ilk aylardı :) anlayışlıda davranıyolar
iş yerinde sağolsunlar :) canım yasal olarak doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay
ama senin çalışmaya ihtiyacın yoksa :) ve ayrıcada kendini kötü hissediyosan doktorunda çalışma derse
çalışmazsın.Ben doğuma kadar çalışcam diyorum ama doktor çalışır raporu verirse çalışabilirim :)

bizde yaptırdık canım. herşey temiz çıktı. dr.umda ayrı bi yerde yaptırmış. sorun sadece bebekte çıktı... tamamen rastlantısal bir olaymış...tekrarlamaz dediler...

bizde yaptırdık canım. herşey temiz çıktı. dr.umda ayrı bi yerde yaptırmış. sorun sadece bebekte çıktı... tamamen rastlantısal bir olaymış...tekrarlamaz dediler...

hıı anladım canım...inşallah 6 ay sonra yeniden hamiş kalırsın inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın canım...allahım düşmanıma dahi yaşatmasın böyle bir acıyı.cok zor cokkkk.

hoşgeldin canım tekrardan bu arada çok geçmiş olsun..ama senı iyi gördüm ...buna da sevındım...sızın gıbı pozıtıf ınsanlar karamsar ınsanlara cok ıyı bırer ornek oluyor...hayırlısıyla en kısa zamanda tekrardan kavusursun melegıne...:1hug:

inşallahhh... o kadar çok istiyorum ki bebiş, 6 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum... açlık gibi bişey oldu bende...dayanamıcakmışım gibi geliyooo...turkbayragi

ya kızlar benım dogum oncesı ıznım yaz tatılıne gırıyor...ben muhtemelen dogum sonrasına saydırcam...ucretlı ızınlerımı kullanayım..daha sonra bebısı 6 aylık yapana kadar da ucretsız ızın almayı planlıyom yanı hesabıma gore ıkıncı donem baslıcam derslere ay umarım hesaplarda bı terslık cıkmaz...

inşallahhh... o kadar çok istiyorum ki bebiş, 6 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum... açlık gibi bişey oldu bende...dayanamıcakmışım gibi geliyooo...turkbayragi

canım benım merak ettıgım bırsey var genetık arastırmayı dr mu ıstedı..nedenı varmıydı yanı bır suphe sonucumu ıstedı bunu...benden bole bırsey ıstenmedı de aklım karıstı bıraz...

öyle tatlım, mecbur iyi olmak zorundayım ki, yeni gelecek bebeğime iyi bakabileyim. hayatımda koluma serum taktırmamış insandım, düşünün halimi...korkumu...
dün dr.um zeyna gibiydin diyor bana :)))))) nasıl pozitif olmayayım ama??:asigim:

hayatım genetik araştırma her hamileye olmuyor..sorunlu gebelik yaşayanlarda yapılıyor..aklını karıştırma sen...

:lepi:ravo gercekten helal olsun sana

pembecim çok geçmiş olsun canım benim... bebeğin inşallah cennette bekliycek annesini

insan kötü oluyo tabii ama inşallah tekrar gelcek bebişin göbüşüne bu sefer sağlıkla sıhhatle inşallah kucaklamakta nasib olucak Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…