Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
MERHABA ŞEKERLERRRR
ben berbatım bugünn gene yavvv
karasu canım benim çok sevindim inşş bu tatilde sana ii gelcek ççok güzel döncen buraya tabi sen gelince ben burda olurmuyum bilmem

Olursun inşallah bitanem olumunekankayizsmile olmasan da zaten senden doğumun yaklaşınca telefonunu alacam mutlaka, haber almak için, ipekte yaptığım hatayı sende yapmicam yerimseniben haberleşices mutlaka :lepi:

yok canım bizimki özel bid urum.
12. haftada biz cvs yaptırdık. bebekten parça alındı. eşimde bende talasemi taşıyıcısıyız. bebeğin %25 hasta olma ihtimali var diye. bebek %100 sağlıklı çıktı. ama bunun yanında döllenme esnasında kromozomlarla ilgili olan başka bi sendrom buldular... 2500/1 kızlarda görülürmüş bu. tamamen rastlantısal fazla kromozom dan kaynaklanan bişeymiş... mecburen aldırdık bebişi yani... sonra bebek erkek çıktı, üstüne bir sürü test yaptırmış hastane, dr.um , eşim....3 ayrı yerden bebeğin hasta olduğunu öğrendik yani kesin olarak...ben yanlışlık var diye bitirmiştim kendimi...erkek olunca...
öyle uzun hikaye yani...
şimdi 1 hafta bitti, ben normal hayatıma geri döndüm sayılır...

Canım benim yaaaa :teselli: üzme kendini, inşallah 6 ay sonra sağlıkla gelecek bu kez bebeğin :Saruboceq: biz hep yanındayız bitanem olumunekankayizsmile

sağol canım benim...
şimdi bile gelecek olan bebişin heyecanı sardı beni... bu sefer kız mı olur acaba? erkek mi???

allahım çıldırıyo muyum ben ne?

krız ustune krız yasamıssın ya..ama emın olduktan sonra rahatlamıssındır...ya hersey kısmet ıste o kadar kucuk bır ıhtımalde olsa olmus ıste...allahın takdırı canım...elbettekıde doneceksın normal hayatına...saglıklı bebıslerın olunca bugunlerı unutturacaklar sana...:asigim:

kolay değil normal hayata geri dönmek, yaşananlar unutulmuyor tabi kolay kolay... hala rüyalarımda bebeğim kucağımda,...sürekli bir kız çocuğu, artık ne demekse...

canım bebek alındıktan sonra sizi verdilermi ve ne yaptınız..benim bebeğimi vermediler ve aklıma geldikce içim acıyor alsaydımda bir mezarı barim olsaydı diyorum..

böyle olmana çok sevindim canım inş. 6 ay sonra yine hemen kalıcaksın hamiş canım yaaa ben pek anlamadınm nolduda aldılar senin bebeğini

hıımm anladım canım bende çalışabildiğim yere kadar çalışmak istiyorum biraz birikim yapmak için sonra çalışmıcam çünkü bebeğime bakıcak kimse yok eşimde bebeğe benim bakmamı söylüyo bende doktor bırak diyene kadar çalışıcam aslında hiç çalışmak istemiyorum sevmiyorum çünkü iş yerimi sırf maddiyat için biraz daha katlanıcam

sağol canım benim...
şimdi bile gelecek olan bebişin heyecanı sardı beni... bu sefer kız mı olur acaba? erkek mi???

allahım çıldırıyo muyum ben ne?

:) canım sağlıkla sıhhatle gelsinde kız veya erkek melek gelicek önce göbüşüne sonra kucağına inşallahh
Rabbim yardımcın olsun :)

prensescim bende çalışmayı pek sevmıyordum hatta hamile kalmadan önce bile sırf
borcumzu oldugu için çalışıyrodum sonra ne oldu bılmıyorum işten öyle zevk
almaya başladım ki hele her geçen gün yenibişeyleri başardığımı görünce acayip şevk
geldi...şimdi seve seve geliyorum işe bitek gidiş geliş sorun oluyo otobüslerde fln

bende bebeğimi kendim büyütmek istiyorum ama eşim daha iyi bi işe gecene kadar
çalışmam lazım ev borcumuz var iş yerımın hemen yanında annelerın evi kızıma annem
bakıcak ben işten cıkana kadar işte böyle zor olck ama eğer elimizi taşın altına koyup
bugun zorluk çekmezsek yarın ona rahat bi gelecek sunamayabilridik
bazen çok bocalıyorum kendimi kötü hissediyorum ama şöyle düşünüyorum o zaman
ben şu an 23 yaşındayım evliyim hamileyim bir meslek ve güzel bir aile sahibiyim sağlığım yeridne çok şükür
benim yaşıtım hala babasından harclık isteyen insanalar varken kendımı daha guclu daha dınamık ve herseyi başarır
hissediyorum ve Allah tan bana güç vermesini istiyorum
gelecek için kızımız için
uğraşıyoruz Allah yardımcımız olsun kimsenin malında gözümüz yok çalışıp kazanıyoruz elhamdülillah :Saruboceq: boshayallersmile Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

kızlar kociş beni öğle yemeğine çıkartacak... ben çıkıyorum, artık görüşürüz bol bol... yemeği kaçırmiim bari ben

kızlarr yaaaa..ben hala o topikteyimde...moralim bozuldu birdennn..gün aşırı ilişki oması gerekiyomuşş..böyle uzaktan uzağa nasıl olacak bizim..boşamı kürek çekiyorummm... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Saçmalama yaaa :mymeka: ne diyorum ben sana iki gündür hiç dinlemiyosun ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klava:

slm herkese.karasu ço sevinidm cnm.elif afrein sana gitin yaptın ne güel.
hatice çokkkk sevinidm cnm hadi akalım oalacka inş.bu seferr

aaaa dur bakim ya hemen üzme kendini...dr. sna söylüyor zaten ilişkiye gireceğin zamanı ama o zamanı kacrmamak gerek..ya bide eşin olmassa yanında ne olucak bak orasını düşünemedik...ee peki sen o dönemde 1 hafta izin alamızmısın eşinin yanında olsan 1 hafta tempolu çalışsanız o yumurtlama döneminde heeee olma ihtimali varmı

ne mutlu sana canım yaaa annenin evide iş yerinin yanındaymış çok güzel yani çok fazla ayrı kalmıcaksınki yavrundan keşke benimde öyle bi imkanım olsa benim annem bana çok uzak oturuyo iki vesaitle gidiliyo aslında benim annemde ben bakarım diyo ama o zaman sadece hafta sonları görebilcem kuzumu yada bazen hafta içide onuda biz istemiyoruz kayınvalidem falanda yok benim evimiz şuan için kira değil borcumuzda yok çok şükür o yüzden şimdilik çalışmıcam ama tabi ilersi için bişey diyemem şarlar ne gösterir biz eşimin babannesinin evinde oturuyoruz bizim değil yani ama benim babamdan bi evim var burdan çıkarsak oraya gideriz o zaman annem bakar kuzuma bende çalışırım işte böyle canım Rabbim hepimiz için hayırlısını versin :Saruboceq:

kızlar kociş beni öğle yemeğine çıkartacak... ben çıkıyorum, artık görüşürüz bol bol... yemeği kaçırmiim bari ben

güle güle canım afiyet oslun kaçırma tabi yemekii :)

elifcim Allah aşkına moralini bozucaksa okuma lütfen klava:

sen elinden geleni yap verecek olan Allah tüm şartlar yerine getirildiği halde
bebeişi olmayan insanlarda var bunu neden düşünmüyorsunda hemen olumsuzu
düşünüyorsun.
En büyük örnek benim zaten ay boyuca korunduk sadece ama sadece bigün
unutmuşuz o zamanda son anda geri çekilmemeize rağmen hamile kaldım olaya bak
hala şaşaırıp kalıyoruz eşimle ama böyle oldu....
olacaksa her türlü olacak canını sıkma elinden geleni yap tevekkül et :)

kızlar yıne kene çıktı bahçeden delirceeeeeeeem-tatlicadiarzu- hala botlarlayım korkumdan yaaa

Hoşgeldin canım olumunekankayizsmile teşekkür ederim tatlım, ben de çok sevindim valla, akşamdan beri ayaklarım yere basmıyo sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

tamam canım güle güle..afiyet şeker bal olsun hadi başş başş

günaydın canım hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan
cok teşekkür ederim inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…