MERHABA ŞEKERLERRRR
ben berbatım bugünn gene yavvv
karasu canım benim çok sevindim inşş bu tatilde sana ii gelcek ççok güzel döncen buraya tabi sen gelince ben burda olurmuyum bilmem
canım benım merak ettıgım bırsey var genetık arastırmayı dr mu ıstedı..nedenı varmıydı yanı bır suphe sonucumu ıstedı bunu...benden bole bırsey ıstenmedı de aklım karıstı bıraz...
öyle tatlım, mecbur iyi olmak zorundayım ki, yeni gelecek bebeğime iyi bakabileyim. hayatımda koluma serum taktırmamış insandım, düşünün halimi...korkumu...
dün dr.um zeyna gibiydin diyor bana :)))))) nasıl pozitif olmayayım ama??:asigim:
hayatım genetik araştırma her hamileye olmuyor..sorunlu gebelik yaşayanlarda yapılıyor..aklını karıştırma sen...
pembecim çok geçmiş olsun canım benim... bebeğin inşallah cennette bekliycek annesini
insan kötü oluyo tabii ama inşallah tekrar gelcek bebişin göbüşüne bu sefer sağlıkla sıhhatle inşallah kucaklamakta nasib olucak Şeniz
yok canım bizimki özel bid urum.
12. haftada biz cvs yaptırdık. bebekten parça alındı. eşimde bende talasemi taşıyıcısıyız. bebeğin %25 hasta olma ihtimali var diye. bebek %100 sağlıklı çıktı. ama bunun yanında döllenme esnasında kromozomlarla ilgili olan başka bi sendrom buldular... 2500/1 kızlarda görülürmüş bu. tamamen rastlantısal fazla kromozom dan kaynaklanan bişeymiş... mecburen aldırdık bebişi yani... sonra bebek erkek çıktı, üstüne bir sürü test yaptırmış hastane, dr.um , eşim....3 ayrı yerden bebeğin hasta olduğunu öğrendik yani kesin olarak...ben yanlışlık var diye bitirmiştim kendimi...erkek olunca...
öyle uzun hikaye yani...
şimdi 1 hafta bitti, ben normal hayatıma geri döndüm sayılır...
krız ustune krız yasamıssın ya..ama emın olduktan sonra rahatlamıssındır...ya hersey kısmet ıste o kadar kucuk bır ıhtımalde olsa olmus ıste...allahın takdırı canım...elbettekıde doneceksın normal hayatına...saglıklı bebıslerın olunca bugunlerı unutturacaklar sana...:asigim:
yok canım bizimki özel bid urum.
12. haftada biz cvs yaptırdık. bebekten parça alındı. eşimde bende talasemi taşıyıcısıyız. bebeğin %25 hasta olma ihtimali var diye. bebek %100 sağlıklı çıktı. ama bunun yanında döllenme esnasında kromozomlarla ilgili olan başka bi sendrom buldular... 2500/1 kızlarda görülürmüş bu. tamamen rastlantısal fazla kromozom dan kaynaklanan bişeymiş... mecburen aldırdık bebişi yani... sonra bebek erkek çıktı, üstüne bir sürü test yaptırmış hastane, dr.um , eşim....3 ayrı yerden bebeğin hasta olduğunu öğrendik yani kesin olarak...ben yanlışlık var diye bitirmiştim kendimi...erkek olunca...
öyle uzun hikaye yani...
şimdi 1 hafta bitti, ben normal hayatıma geri döndüm sayılır...
sağol tatlım benim. moralim düzelmeye başladı bile. 6 ay sonra çalışmalara tam gaz devam. dün dr.umla görüştüm. 2 ay veriyorum sana dedi, hemen hamiş olacaksın biliyorum dedi... ayyy uçuyorum vallahaa... bebek istiyorum hemen yaaaaa...bu sefer güzel olacak herşey!!
temmuzun başı gibi ayrılmam lazım yasal olarak ama çalışabilirsem çaışmaya devam
edicem canım iş yerindeki işleri en geç ne zmana oluyosa o zaman devretmek istiyorum
şu an gayet iyiyim bi sıkıntım yok benım tüm sıkıntım ilk aylardı :) anlayışlıda davranıyolar
iş yerinde sağolsunlar :) canım yasal olarak doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay
ama senin çalışmaya ihtiyacın yoksa :) ve ayrıcada kendini kötü hissediyosan doktorunda çalışma derse
çalışmazsın.Ben doğuma kadar çalışcam diyorum ama doktor çalışır raporu verirse çalışabilirim :)
sağol canım benim...
şimdi bile gelecek olan bebişin heyecanı sardı beni... bu sefer kız mı olur acaba? erkek mi???
allahım çıldırıyo muyum ben ne?
böyle olmana çok sevindim canım inş. 6 ay sonra yine hemen kalıcaksın hamiş canım yaaa ben pek anlamadınm nolduda aldılar senin bebeğini
hıımm anladım canım bende çalışabildiğim yere kadar çalışmak istiyorum biraz birikim yapmak için sonra çalışmıcam çünkü bebeğime bakıcak kimse yok eşimde bebeğe benim bakmamı söylüyo bende doktor bırak diyene kadar çalışıcam aslında hiç çalışmak istemiyorum sevmiyorum çünkü iş yerimi sırf maddiyat için biraz daha katlanıcam
kızlarr yaaaa..ben hala o topikteyimde...moralim bozuldu birdennn..gün aşırı ilişki oması gerekiyomuşş..böyle uzaktan uzağa nasıl olacak bizim..boşamı kürek çekiyorummm... mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlarr yaaaa..ben hala o topikteyimde...moralim bozuldu birdennn..gün aşırı ilişki oması gerekiyomuşş..böyle uzaktan uzağa nasıl olacak bizim..boşamı kürek çekiyorummm... mafoldumben mafoldumben mafoldumben
prensescim bende çalışmayı pek sevmıyordum hatta hamile kalmadan önce bile sırf
borcumzu oldugu için çalışıyrodum sonra ne oldu bılmıyorum işten öyle zevk
almaya başladım ki hele her geçen gün yenibişeyleri başardığımı görünce acayip şevk
geldi...şimdi seve seve geliyorum işe bitek gidiş geliş sorun oluyo otobüslerde fln
bende bebeğimi kendim büyütmek istiyorum ama eşim daha iyi bi işe gecene kadar
çalışmam lazım ev borcumuz var iş yerımın hemen yanında annelerın evi kızıma annem
bakıcak ben işten cıkana kadar işte böyle zor olck ama eğer elimizi taşın altına koyup
bugun zorluk çekmezsek yarın ona rahat bi gelecek sunamayabilridik
bazen çok bocalıyorum kendimi kötü hissediyorum ama şöyle düşünüyorum o zaman
ben şu an 23 yaşındayım evliyim hamileyim bir meslek ve güzel bir aile sahibiyim sağlığım yeridne çok şükür
benim yaşıtım hala babasından harclık isteyen insanalar varken kendımı daha guclu daha dınamık ve herseyi başarır
hissediyorum ve Allah tan bana güç vermesini istiyorum
gelecek için kızımız için
uğraşıyoruz Allah yardımcımız olsun kimsenin malında gözümüz yok çalışıp kazanıyoruz elhamdülillah :Saruboceq: boshayallersmile Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
kızlar kociş beni öğle yemeğine çıkartacak... ben çıkıyorum, artık görüşürüz bol bol... yemeği kaçırmiim bari ben
slm herkese.karasu ço sevinidm cnm.elif afrein sana gitin yaptın ne güel.
hatice çokkkk sevinidm cnm hadi akalım oalacka inş.bu seferr
tamam canım güle güle..afiyet şeker bal olsun hadi başş başşkızlar kociş beni öğle yemeğine çıkartacak... ben çıkıyorum, artık görüşürüz bol bol... yemeği kaçırmiim bari ben
slm herkese.karasu ço sevinidm cnm.elif afrein sana gitin yaptın ne güel.
hatice çokkkk sevinidm cnm hadi akalım oalacka inş.bu seferr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?