hıımmm ayyy çok az kalmış sizin yaaa eee siz ne zaman ayrılıyosunuz izne ben tamamen bırakıcam işi ama ne zaman bırakıcama karar veremiyorum yani ne zaman bırakmam gerekir sizce çok bilgisizim bu konularda kusura bakmayın yaaa
canım hoşgeldin senin galiba hala devam ediyo mide bulantıların canım benim yaaa çok zorluyo bu ikizler seni
canım cuma tekrar gidicem yumurtalar yeteri kadar büyümüşse catlatma iğnesi olucam...inşallah bu ay tuttururum şu işiboshayallersmile
Olursun inşallah bitanem olumunekankayizsmile olmasan da zaten senden doğumun yaklaşınca telefonunu alacam mutlaka, haber almak için, ipekte yaptığım hatayı sende yapmicam yerimseniben haberleşices mutlaka :lepi:
kızlar yıne kene çıktı bahçeden delirceeeeeeeem-tatlicadiarzu- hala botlarlayım korkumdan yaaa
evet inş öyle görüşürüz canım ama hiç olmasa ben msnden yazarım sana haberdar ederimmm sizi
Saçmalama yaaa :mymeka: ne diyorum ben sana iki gündür hiç dinlemiyosun ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
aaaa dur bakim ya hemen üzme kendini...dr. sna söylüyor zaten ilişkiye gireceğin zamanı ama o zamanı kacrmamak gerek..ya bide eşin olmassa yanında ne olucak bak orasını düşünemedik...ee peki sen o dönemde 1 hafta izin alamızmısın eşinin yanında olsan 1 hafta tempolu çalışsanız o yumurtlama döneminde heeee olma ihtimali varmı
kızlar yıne kene çıktı bahçeden delirceeeeeeeem-tatlicadiarzu- hala botlarlayım korkumdan yaaa
hatice doğru diyo elif
ama karasu yaaa...mesela iki üç yumrtası var kızın..gelişmiş güzel..biri çatlıyor..diğeri sonra çatlıyor.. yani bitane ilişkiyle olacağı ne malummm...of bilmiyorum yaaa... :sinifsinif:
evet hem de ugg botlar yunlu yunlu.......mafoldumben
ne kenemıs yaaaaa
ne mutlu sana canım yaaa annenin evide iş yerinin yanındaymış çok güzel yani çok fazla ayrı kalmıcaksınki yavrundan keşke benimde öyle bi imkanım olsa benim annem bana çok uzak oturuyo iki vesaitle gidiliyo aslında benim annemde ben bakarım diyo ama o zaman sadece hafta sonları görebilcem kuzumu yada bazen hafta içide onuda biz istemiyoruz kayınvalidem falanda yok benim evimiz şuan için kira değil borcumuzda yok çok şükür o yüzden şimdilik çalışmıcam ama tabi ilersi için bişey diyemem şarlar ne gösterir biz eşimin babannesinin evinde oturuyoruz bizim değil yani ama benim babamdan bi evim var burdan çıkarsak oraya gideriz o zaman annem bakar kuzuma bende çalışırım işte böyle canım Rabbim hepimiz için hayırlısını versin :Saruboceq:
en çok ta munasıp yerıme yapısır dıye korkuyom nasıl aççan dr a dusunsene koyde adamların seylerıne kadınları kıçlarına yapısıyo nedense...mafoldumben
Seni kıskandıriyim mi biraz aklinialirimsmile ben bugün sandaletlerimi giydim ooohhhh bi rahat ki zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hyın bu haftayı saymazsak 5 hafta sonra bende parmak arasından baska sey giymem memlekette şıkıdık şıkıdık oooooooooooohhhhh
Olmayacağı ne malum :mymeka: valla tam dayaklıksın, daha zamanı bile gelmeden en kötüsünü düşünmeye başladın yine çok kızıyorum bu karamsarlık huyuna haberin olsunklava: klava: klava:
Oooooohhhh az kalmış kız, sık dişini azıcık olumunekankayizsmile
en çok ta munasıp yerıme yapısır dıye korkuyom nasıl aççan dr a dusunsene koyde adamların seylerıne kadınları kıçlarına yapısıyo nedense...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?