Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar yıne kene çıktı bahçeden delirceeeeeeeem-tatlicadiarzu- hala botlarlayım korkumdan yaaa

bulantılar geçti de canım göz nezlesi olmuşum burnum tıkalı boğazım şiş ve öksürüyorum astımdan kaynaklııı hepsi üst üste geldiii

canım cuma tekrar gidicem yumurtalar yeteri kadar büyümüşse catlatma iğnesi olucam...inşallah bu ay tuttururum şu işiboshayallersmile

ay hadi inş. canım benimmm

Olursun inşallah bitanem olumunekankayizsmile olmasan da zaten senden doğumun yaklaşınca telefonunu alacam mutlaka, haber almak için, ipekte yaptığım hatayı sende yapmicam yerimseniben haberleşices mutlaka :lepi:

evet inş öyle görüşürüz canım ama hiç olmasa ben msnden yazarım sana haberdar ederimmm sizi

Saçmalama yaaa :mymeka: ne diyorum ben sana iki gündür hiç dinlemiyosun ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klava:

ama karasu yaaa...mesela iki üç yumrtası var kızın..gelişmiş güzel..biri çatlıyor..diğeri sonra çatlıyor.. yani bitane ilişkiyle olacağı ne malummm...of bilmiyorum yaaa... :sinifsinif:

bilmiyorumki hayatım..oda geldi aklıma..eşim bi gün çalışıyo bi gün izinli.neyse haziranda sürekli gelecek artık yapacak bişey yok... :sinifsinif:

ama karasu yaaa...mesela iki üç yumrtası var kızın..gelişmiş güzel..biri çatlıyor..diğeri sonra çatlıyor.. yani bitane ilişkiyle olacağı ne malummm...of bilmiyorum yaaa... :sinifsinif:

Olmayacağı ne malum :mymeka: valla tam dayaklıksın, daha zamanı bile gelmeden en kötüsünü düşünmeye başladın yine çok kızıyorum bu karamsarlık huyuna haberin olsun klava: klava: klava:

en çok ta munasıp yerıme yapısır dıye korkuyom nasıl aççan dr a dusunsene koyde adamların seylerıne kadınları kıçlarına yapısıyo nedense...mafoldumben

acil bi sıkıntın yoksa tabii canım bebeğinin yanında ol hep :)
ben sabhalrı nasıl bırakıcam diye kara kara düşünüyorum hatta düşünürke ağlıyorum bazen çokpis sulugöz yaptı beni hamılleık
vara yoğa ağlıyorum pınar sütün reklamıona bile : ) :) :) :)
benim kayınvalidemde uzakta eskişehirde şükürki annem yakınımda
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah boshayallersmile

kızlar yıne kene çıktı bahçeden delirceeeeeeeem-tatlicadiarzu- hala botlarlayım korkumdan yaaa

tinkercim aman dikkat et nolru nolmaz bilmiyorumkismile

en çok ta munasıp yerıme yapısır dıye korkuyom nasıl aççan dr a dusunsene koyde adamların seylerıne kadınları kıçlarına yapısıyo nedense...mafoldumben

Sen tedbirini aldıktan sonra hiçbişey olmaz hayatım korkma :teselli: hem her akşam eve gidince soyun kocişin kontrol etsin herbiyerini yerimseniben eminim büyük zevkle yapar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Seni kıskandıriyim mi biraz aklinialirimsmile ben bugün sandaletlerimi giydim ooohhhh bi rahat ki zemuszemus zemuszemus zemuszemus

hyın bu haftayı saymazsak 5 hafta sonra bende parmak arasından baska sey giymem memlekette şıkıdık şıkıdık oooooooooooohhhhh

Olmayacağı ne malum :mymeka: valla tam dayaklıksın, daha zamanı bile gelmeden en kötüsünü düşünmeye başladın yine çok kızıyorum bu karamsarlık huyuna haberin olsun klava: klava: klava:

offf..tamamm yaaa...aslında karamsar değilim inankiii... tamam tamam...sustummm.. boshayallersmile

Oooooohhhh az kalmış kız, sık dişini azıcık olumunekankayizsmile

birleştirilmiş sınıf oğretmenlerı semınerlerı memleketınde alabılıyo...allahtan ole bı ayrıcalıgımız var...sagolsun lar dusunmusler bızlerı:dilcikar: bızde hayatta durmuyoz burda kacıyoz hemende

canım zaten kene en sıcak yere yapışırmış özellikle bacak aralarına...ama dediğin gibi nasıl göstercen acıpta orayı o kötü..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…