ay dun yıne sacma ruyalarımdan bırını gordum ...doguma gırıyormusum...esım oda ayırtmamıs cıkıyom oda yok dıkıslıyım benı kanlı yataklara yatırıyolar ıstemıyom...aglıyom esıme kızıyom sorumsuz dıye...sonra karnıma bakıyom cok gelısıguzel bı dıkıs atılmıs...aglıyom..bebegı soruyom kımse bırsey demıyo...noldu bırseymı oldu dıye aglıyorum...meger prematüre dogmus kucucukmus...2 kılo bıle yokmus...suraklı aglayıp durdum ya...cok kotuydu...hafta sonu dr a gıtcem ya basladı benım telaslarım ...ruyalardan bellı...hayırdır dıyelım artık..
Günaydın kızlaaarrr :)
çok acil işlerim var halleder halletmez gelicemmm :)
dün bebişi görmeye gittik ayy çok güzeldi kızlaarr ne hareketler yaptı bize dil bile çıkarttı kaydirigubbakcemile3
neysem gelince anlatırım şimdi işlerimi halletmem lazımmm
tinkerbell09+, ELSON+, ay_she+
selammmm kızlar nasılsınız???
aay canım o nasıl rüya öyle..sana en kötü senaryo oscarını veriyoruzzz... :hooray:
aay canım o nasıl rüya öyle..sana en kötü senaryo oscarını veriyoruzzz... :hooray:
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
lülülülülülü evvet tesekkur ederım:lepi:
tinkerbell09+, ELSON+, ay_she+
selammmm kızlar nasılsınız???
Kızlar dün öğleden sonra doktora gittim gözlerim için, tutamıyorum resmen ağlıyorum gibi akıyo gidiyo :gitme: doktor baktı baktı ne sordu biliyo musunuz?
Sen yakın zamanda bi travma geçirdin mi dedi :gitme:
Ben de neden ki diye sordum, ne alaka dedim, bu gibi şeyler genelde bi travma sonrası ortaya çıkar, zamanında ağlamamak için kendini zorlarsın, gözlerini yorarsın, sonra bu şekilde patlak verir dedi ohaoldumsmile
Offfff yaaaaaaaa hiç bitmicek mi benim çilem :sinifsinif: iki tane damla verdi, makyaj da yasak, gözlerim şişti kocaman, çirkin çirkin dolanıyorum ortalıkta :sinifsinif:
Kızlar dün öğleden sonra doktora gittim gözlerim için, tutamıyorum resmen ağlıyorum gibi akıyo gidiyo :gitme: doktor baktı baktı ne sordu biliyo musunuz?
Ben de neden ki diye sordum, ne alaka dedim, bu gibi şeyler genelde bi travma sonrası ortaya çıkar, zamanında ağlamamak için kendini zorlarsın, gözlerini yorarsın, sonra bu şekilde patlak verir dedi ohaoldumsmile
Offfff yaaaaaaaa hiç bitmicek mi benim çilem :sinifsinif: iki tane damla verdi, makyaj da yasak, gözlerim şişti kocaman, çirkin çirkin dolanıyorum ortalıkta :sinifsinif:
SLM CANIM İYİYİZ SENbuyrunnnnnnnnn
bende iyiyim tinker nası gidiyo hamişlikk:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?