Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aay canım o nasıl rüya öyle..sana en kötü senaryo oscarını veriyoruzzz... :hooray:

ay ayşe bayılıyorum senin kızını anlatmana..ve anlattıkçada hevesleniyorummm.. boshayallersmile

Kızlar dün öğleden sonra doktora gittim gözlerim için, tutamıyorum resmen ağlıyorum gibi akıyo gidiyo :gitme: doktor baktı baktı ne sordu biliyo musunuz?
Sen yakın zamanda bi travma geçirdin mi dedi :gitme:
Ben de neden ki diye sordum, ne alaka dedim, bu gibi şeyler genelde bi travma sonrası ortaya çıkar, zamanında ağlamamak için kendini zorlarsın, gözlerini yorarsın, sonra bu şekilde patlak verir dedi ohaoldumsmile
Offfff yaaaaaaaa hiç bitmicek mi benim çilem :sinifsinif: iki tane damla verdi, makyaj da yasak, gözlerim şişti kocaman, çirkin çirkin dolanıyorum ortalıkta :sinifsinif:

geçmiş olsun canım yaa ya işte içime attığımız dertler stresler bi yerden patlak veriyo canım

ay inanmıyorum yaaa..daha neler duyacaz..çok ilginçmiş..hayatım çok geçmiş olsun..:teselli:

GECMİS OLSUN CANIM...:teselli:

bende iyiyim tinker nası gidiyo hamişlikk:CüvCüv:

HAMILELIK ÇOK GUZEL...RUYALARLA BASIM DERTTE VALLAHI,,,kafamçokkarıştı

ARTIK IYICI SONLARINA GELDİK SİMDİ DE UZULUYOM HAMILELIĞIM BİTİYO EZ KALDI DIYE...YA BEN KOLAY GECIRDIM YA IYICE ZEVKLI GELMEYE BASLADI HAMILELIK..hihoyyyt

canım ya çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…