- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
HAMILELIK ÇOK GUZEL...RUYALARLA BASIM DERTTE VALLAHI,,,kafamçokkarıştı
ARTIK IYICI SONLARINA GELDİK SİMDİ DE UZULUYOM HAMILELIĞIM BİTİYO EZ KALDI DIYE...YA BEN KOLAY GECIRDIM YA IYICE ZEVKLI GELMEYE BASLADI HAMILELIK..hihoyyyt
üzülme canım sende seneye 2.yi düşünürsün:))) Allah bizede kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin. en başta tabi hamile kalmayı nasip etsin.. ama heycanın artıyordur çok güzel bi duygu olsa gerek....
geçmiş olsun canım yaa ya işte içime attığımız dertler stresler bi yerden patlak veriyo canım
ay inanmıyorum yaaa..daha neler duyacaz..çok ilginçmiş..hayatım çok geçmiş olsun..:teselli:
GECMİS OLSUN CANIM...:teselli:
canım ya çok geçmiş olsun
bayankarasu,tinkerbell09,paradise_angel,cngemn,ELSON,
günaydınnopuyorumnanaktangünaydınnn şekerciklerim benimmm
bayankarasu,tinkerbell09,paradise_angelicngemn,ELSON,
günaydınnopuyorumnanaktangünaydınnnopuyorumnanaktan şekerciklerim benimmm
Günaydın canımcım opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmm mucukkk:1hug:
günaydın tatlımmm
karasu canım cok gecmiş olsun yaaa..işte bu demek oluyorki herşey içimize atılmıcak rahat rahat ağlanıcak bundan sonraaaa okişşşşguclubacismile
yavaş yavaş barim hazırlanim dr. gidicem..bakalım bugün hangi haberlerle döcücem...amann artık git gel göster bıktım vallahiieyvahedigeldismile
gunaydın hanfendüüübuyrunnnnnnnnn
tinkkllbell canım son zamanlara yakın rüyaların daha da artacak hepsini hayra yor gitsin
karasucum canım işte bu stres hepimizden başka başka şekillerde çıkıyor buna şükür desem bana kzıma lütfen çünkü benim hastalığımı biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?