Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

üzülme canım sende seneye 2.yi düşünürsün:))) Allah bizede kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin. en başta tabi hamile kalmayı nasip etsin.. ama heycanın artıyordur çok güzel bi duygu olsa gerek....

üzülme canım sende seneye 2.yi düşünürsün:))) Allah bizede kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin. en başta tabi hamile kalmayı nasip etsin.. ama heycanın artıyordur çok güzel bi duygu olsa gerek....

YOK ALMAYAYIM SENEYE BEBISİMİ KIM BUYUTCEK O ZAMAN....kaydirigubbakcemile3

bayankarasu,tinkerbell09,paradise_angel,cngemn,ELSON,
günaydınnopuyorumnanaktangünaydınnn şekerciklerim benimmm

hehehhehehe ikisi bi arada büyür iştee:)) bu arada yengemin öyle olduda aralarında tam 1 yaş 1 gün var art arda oldu..bakımı çok zor tabi ....

karasu canım cok gecmiş olsun yaaa..işte bu demek oluyorki herşey içimize atılmıcak rahat rahat ağlanıcak bundan sonraaaa okişşşşguclubacismile

yavaş yavaş barim hazırlanim dr. gidicem..bakalım bugün hangi haberlerle döcücem...amann artık git gel göster bıktım vallahiieyvahedigeldismile

karasucum canım işte bu stres hepimizden başka başka şekillerde çıkıyor buna şükür desem bana kzıma lütfen çünkü benim hastalığımı biliyorsun

tinkkllbell canım son zamanlara yakın rüyaların daha da artacak hepsini hayra yor gitsin

ay evet oluyomus bole ruyalar...ama nedense hep esıme kızıyom hep onu sucluyom ruyalarımda....yazık ne gunahı varsa...sımdı aklımda hep acaba ıyı besleyebılıyormuyum oğlumu korkusu var...o da ruyama gırmıs zayıf bı bebek dogurmusum:)tabıkıde hayırdır dıyom hep kafayı takmıyom yanı...ama ılk anda etkılenıyo ınsan...mirmirmirmir

karasucum canım işte bu stres hepimizden başka başka şekillerde çıkıyor buna şükür desem bana kzıma lütfen çünkü benim hastalığımı biliyorsun

Canım ben senin hastalığını da atlattığım için önceden biliyorum, gerçekten seninki çok daha zor, Allah sana da kolaylık versin bitanem olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…