Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy hadi inşallah herşey yolunda giderde hazirana seni aramızda görürüz...

ayy hadi inşallah herşey yolunda giderde hazirana seni aramızda görürüz...

anca temmuzda olur canım kısmetse haziran erken oluyo :) aman hayırlısı olsun ne yapim ben iyi olmazsam bebişte gelmez dimi ama önce sağlık sonra bebiş:)

anca temmuzda olur canım kısmetse haziran erken oluyo :) aman hayırlısı olsun ne yapim ben iyi olmazsam bebişte gelmez dimi ama önce sağlık sonra bebiş:)

hıı olsun güc olmasında gec olsun..temmuzada ne kaldıki şurda...evet öncelikle sen iyi olucanki bebek sağlıklı gelsin.zaten kac aydır tedaviyle uğraşıyosun bundan sonrası kolaylaştı artık inşallah en kısa zamanda seni sahalarda görürüz...

inşallah canımcım Allah'ın izniyle temmuz da listeye girerim umarım :)
teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
ben çıkayim canımm sofra hazırlayim yemek vakti geldi :)) çok öptüm görüşmek üzere :1hug:

inşallah canımcım Allah'ın izniyle temmuz da listeye girerim umarım :)
teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
ben çıkayim canımm sofra hazırlayim yemek vakti geldi :)) çok öptüm görüşmek üzere :1hug:

güle güle canım afiyet olsun..görüşürüzzzzzopuyorumnanaktan

Günaydın kızlaaarrr :)
çok acil işlerim var halleder halletmez gelicemmm :)
dün bebişi görmeye gittik ayy çok güzeldi kızlaarr ne hareketler yaptı bize dil bile çıkarttı kaydirigubbakcemile3
neysem gelince anlatırım şimdi işlerimi halletmem lazımmm

günaydın herkese!!! güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan

ay dun yıne sacma ruyalarımdan bırını gordum ...doguma gırıyormusum...esım oda ayırtmamıs cıkıyom oda yok dıkıslıyım benı kanlı yataklara yatırıyolar ıstemıyom...aglıyom esıme kızıyom sorumsuz dıye...sonra karnıma bakıyom cok gelısıguzel bı dıkıs atılmıs...aglıyom..bebegı soruyom kımse bırsey demıyo...noldu bırseymı oldu dıye aglıyorum...meger prematüre dogmus kucucukmus...2 kılo bıle yokmus...suraklı aglayıp durdum ya...cok kotuydu...hafta sonu dr a gıtcem ya basladı benım telaslarım ...ruyalardan bellı...hayırdır dıyelım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…