bugün cuma mübarek gün LÜTFENNNNN benim için sela vakti ile öğle ezanı vakti selayla cuma arası benim için dua edin rabbim sizin dualarınızı kabul eder ne olur arkadaşlar sela ezanı okunurken aklınıza beni getirin ve rabbimden benim için iyilik ve şifa isteyinnn:Saruboceq:
bugün cuma mübarek gün LÜTFENNNNN benim için sela vakti ile öğle ezanı vakti selayla cuma arası benim için dua edin rabbim sizin dualarınızı kabul eder ne olur arkadaşlar sela ezanı okunurken aklınıza beni getirin ve rabbimden benim için iyilik ve şifa isteyinnn:Saruboceq:
bu gidişle mayıs hamile çıkmıcak herlade:)
Çıkar çıkar, ben haticeden ay sonunda bi bomba bekliyorum zemuszemus
Dün doktora gittik farklı bi hastaneye
doktor dedi ilk önce bazı ölçümler yapıcam snra bebeğe bakıcaz dedi
ama o kadar ayrıntılı bakp anlatıyolarkı siiznde aklınızda bulunsun ben bunlara dikkat ettklerini
bilmiyordum.
Yutma fonksiyonu var mı dudağında çatlak var mı kalbinde delik var mı idrarını yapabiliyomu fln vücudu deri kaplımı değil mi diye hepsine bakıyolar..ve anlatıyolar.Damağına bile baktık düşünün parmaklarını saydık parmaklarını bükebiliyomu bükemıyomu böbrekleri çalışıyormu çalıştıgını nasıl anlıyoruz beyin kıvrımları oluşmaya başladımı diye baktı dedi doğuma kadar bütün beynı kıvrımlı olck şu an kıvrımlaşma başlamış dedi ve daha hatırlayamadıgım bi sürü şey zaten ultrason 1 saate yakın sürüyo…
Sonracıma zilliye bakma sırası geldi bize ilk önce dil çıkarttı sağolsun kaydirigubbakcemile3
Sonra başını kaşıdı…elleriyle başını tuttu..doktor ; bak şu anda tam bize bakıyo gözleir kapalı tabii ama diyo..
Sonra parmağını emerken gördüm ilk kez öyle şekerdiki yavrucummm :)
Doktor ultrasonun aletini karnımda bi oraya bi buraya gezdırıyo bende noluyo deidm öle aşağı yukarı ya şimdi 1 sn önce ayakları göbek deliğine doğruydu şimdi rahim çıkışında dönü duruyo peşindne koşuyoruz diyo güldük fln :)
Çok güzeldi kızlar yaa inşallah sizlere hepinizede nasib olur bu incelemeler sonunda bebeişimin
Maşallah sübhnallahhiçbir rahatsızlıgı çıkmadı…darısı tinkerin ve diğerlerinin başına inşallah
ayse....
sen anlat bakalım nasıldı dun 4 boyutluydu dı mı kıme benzıyo ıyıce bellıdır artık keske vıdeoyu bızde gorebılsek ya...
ben yılı kapatıcam... kasım-aralıkta bi kişilik yer bana lütfen!!!!:teytey:
canım benim unutmazsam ederim..unutkanımdırda ben...biz herzaman dua ediyoruz gerçi birbirimizee.. yerimsenibenbugün cuma mübarek gün LÜTFENNNNN benim için sela vakti ile öğle ezanı vakti selayla cuma arası benim için dua edin rabbim sizin dualarınızı kabul eder ne olur arkadaşlar sela ezanı okunurken aklınıza beni getirin ve rabbimden benim için iyilik ve şifa isteyinnn:Saruboceq:
Dün doktora gittik farklı bi hastaneye
doktor dedi ilk önce bazı ölçümler yapıcam snra bebeğe bakıcaz dedi
ama o kadar ayrıntılı bakp anlatıyolarkı siiznde aklınızda bulunsun ben bunlara dikkat ettklerini
bilmiyordum.
Yutma fonksiyonu var mı dudağında çatlak var mı kalbinde delik var mı idrarını yapabiliyomu fln vücudu deri kaplımı değil mi diye hepsine bakıyolar..ve anlatıyolar.Damağına bile baktık düşünün parmaklarını saydık parmaklarını bükebiliyomu bükemıyomu böbrekleri çalışıyormu çalıştıgını nasıl anlıyoruz beyin kıvrımları oluşmaya başladımı diye baktı dedi doğuma kadar bütün beynı kıvrımlı olck şu an kıvrımlaşma başlamış dedi ve daha hatırlayamadıgım bi sürü şey zaten ultrason 1 saate yakın sürüyo…
Sonracıma zilliye bakma sırası geldi bize ilk önce dil çıkarttı sağolsun kaydirigubbakcemile3
Sonra başını kaşıdı…elleriyle başını tuttu..doktor ; bak şu anda tam bize bakıyo gözleir kapalı tabii ama diyo..
Sonra parmağını emerken gördüm ilk kez öyle şekerdiki yavrucummm :)
Doktor ultrasonun aletini karnımda bi oraya bi buraya gezdırıyo bende noluyo deidm öle aşağı yukarı ya şimdi 1 sn önce ayakları göbek deliğine doğruydu şimdi rahim çıkışında dönü duruyo peşindne koşuyoruz diyo güldük fln :)
Çok güzeldi kızlar yaa inşallah sizlere hepinizede nasib olur bu incelemeler sonunda bebeişimin
Maşallah sübhnallahhiçbir rahatsızlıgı çıkmadı…darısı tinkerin ve diğerlerinin başına inşallah
Senin yerin herzaman hazır hayatım olumunekankayizsmile
canım bizde 4 boyutlu renkli beklıyoduk ama 3 byutlu ve renksizdi
sorduk doktora böle bilioduk diye doktor 4 boyutlunun görüntü açısından bi farkı yok
sadece harejetleri daha çabuk gösterir dedi
siyah beyaz olması da tıbbi açıdan önemli bizim işimize yarayan bu...renkli olan
daha görsel bişey zaten doktorunuz da 2. düzey istemiş
bi sorun yok yani dedi böyle işte video vermıyoalr canım cd içinde resimler verıolarmıs
ben size direk çıktı vericem cd doktorunuzun işine yaramayabilir dedi bende hem devlettekı hemde özeldekı doktoruma vermek için çıktının daha uygun oldugunu düşündüm
böyle işte[/QUOT
teknoloji öyle gelişmiş kii tekrar tekrar hayran kaldım vallaa....ben 13 haftalık girmiştim doblere...kalbe giden damarların çapından, idrar kesesinin eni-boyuna kadar akla gelen gelmeyen herşeyi tek tek ölçüyorlar...
ay seninkide maşşallah kocaman annesi, ne güzel görünüyodur şimdi... bizede foto koysana bakalım azcık...
Senin yerin herzaman hazır hayatım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?