Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:teselli:tabiki de...

Tamamdır canımcım, benden söz :lepi:

yüce yaradan kullarının başka birisine ettiği duayı daha çabuk kabul edermiş.Başkaları için dua etmemiz kabul olurmuş. üstelikte dua edene, başkasına ettiği duanın daha iyisini bin katını , hayırlı duaysa tabiki veririmiş

Oyyy oyyyy oyyyy yesin teyzeleri onun ballarını Şeniz Şeniz Şeniz

tabikide canım ne demek..ben zaten her namaz arkasına hepinize dua ediyorum..bunuda yaparım tabiki...

ayse....
sen anlat bakalım nasıldı dun 4 boyutluydu dı mı kıme benzıyo ıyıce bellıdır artık keske vıdeoyu bızde gorebılsek ya...

canım bizde 4 boyutlu renkli beklıyoduk ama 3 byutlu ve renksizdi
sorduk doktora böle bilioduk diye doktor 4 boyutlunun görüntü açısından bi farkı yok
sadece harejetleri daha çabuk gösterir dedi
siyah beyaz olması da tıbbi açıdan önemli bizim işimize yarayan bu...renkli olan
daha görsel bişey zaten doktorunuz da 2. düzey istemiş
bi sorun yok yani dedi böyle işte video vermıyoalr canım cd içinde resimler verıolarmıs
ben size direk çıktı vericem cd doktorunuzun işine yaramayabilir dedi bende hem devlettekı hemde özeldekı doktoruma vermek için çıktının daha uygun oldugunu düşündüm
böyle işte

canım benim unutmazsam ederim..unutkanımdırda ben...biz herzaman dua ediyoruz gerçi birbirimizee.. yerimseniben

ay mikemmmel bişey yaaaaaaa.... boshayallersmile boshayallersmile

ayse..

anladım canım benımkıde ole olcak renksızınden yanı ...ya yeterlı oluyo tabıkı o ama ablamın kızından bılıyom cok guzel oluyo ya goruntu ole...ama napalım kısmet ...ben zaten gıremıyom burda yok renkılısı....ay gozun aydın hadı rahatlamıssındır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…