Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın canım hoşgeldin opuyorumnanaktan

ayyy tamam tamam şimdi daha güzel gözüküyolar ayyy çok şekerler yaaaa ikizlerinin olmasıda başka güzel bence inasanın

günaydıııııııınnn nabersin canım senin adet ne zamandı çalışmalar sonuç verdimi yoksa bayanssulusmile

İyi şekercim ne olsun... Sen ansılsın taze anne adayım benim :) ?
Çalışma pek yapmadık biz bu ay eşim sadece bir haftalğına gelmişti.Dönem tam yum. döenmiydi ama ben çocuk istemekten vaz geçtiğim için yoğunlaşmadık olaya.Sadece bir kez o da eşim hala istiyor diye oldu.Hiiiiçççç beklemiyorum anlayacağın;ama dünden beri bir stres var bende reglim ya bugün ay da yarın olması gerekir ancak göğünslerim bile şişmedi.Şimdiye şişmiş olması gerekirdi.Gecikesecek sanırım.İnşallah hamile kalmamışımdır yaaa... CADIARZU
Yalnız ne komiğim haaa sırnaşık şey çalış çalış tutmadı ,nasıl zor tuttuğunu da gördük gözlermizle ama yine de sterse girdim işte ya tuttuysa diye. :1shok:
Bu yazı da böyle geçirmek istiyorum sanırım ben;ama sizlerle bebek bekleyenler için bebeği,hamiş kalmayı bekleyenler için hamişliğini beklemedeyim!:lepi:

kızalr bunlar 13 haftalık halleri ikisini birden aynı kareye sadece kafadan alabiliyolarrr
tabi şimdi daha büyüdüler miniklerimmm
ayrıntılı ultrason olduğu için görüntüler az daha net oluyooo kendi doktorumun verdiği fotolar bu kadar değill
bunlar cd ile verdikleri bana

ayy ne güzel ayşe yaaa.darısı bi an önce bizlere inşş

amin yarencim inşallah :)

Oyyy oyyyy oyyyy yesin teyzeleri onun ballarını Şeniz Şeniz Şeniz

opuyorumnanaktan

aysecım
aminnn canım demek 1 saate yakın ha...ooooo ben de erkenden gıtcem yarım ...

evet canım uzuuun uzunda anlatıolar sağolsunlar :)

canım benim unutmazsam ederim..unutkanımdırda ben...biz herzaman dua ediyoruz gerçi birbirimizee.. yerimseniben

ay mikemmmel bişey yaaaaaaa.... boshayallersmile boshayallersmile

opuyorumnanaktan

rahatladım valla :) şekercim böylede çok güzel gözüküyo için rahat olsun
biz herseyı gayeeet ayrıntılı bi şekilde gördükkk

hee bide naptı bılıomusun el parmaklarını içe doğru büktü baş parmağı hariç
okey işareti yaptı bize yaa o çok güzeldiii
çok eğlenceli oluyo yaa hihoyyyt

pemvbecim 13. haftamdayken girmiştim dopplera o da güzel oluyo evet damalrarı fln
kırmızı mavi çizgilerle gözüküyodu
evet o zaman pek küçüktü ama şimdi koccaman herbişi bellı oluyo maşlallah :)
darısı başına pembecim sağlıkla inşallah :)
ultrason resımlerını eklemiştim albume buran bakabılrısın http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15948

selam kızlar herkese günaydın
ayşecim yazdıklarını okudumda içim gitti valla bende bir an önce yaşamak istiyorum bunları ama daha çok var

hepsinin zmaanı gelcek canım inşallah sağlıklı olsun yeter ki büyücek meleğin :)

işte kızlarımmm

maşallah sübhnallah kontescim :) ikisini aynı karede göremedım yannızz anlayamadımmı acabaa

saol canım benim benim derdim beter mi beter psikolojik çok afedersin ama b...k tan bir hastalık saçlarımı kopartıyorum ve kafamda saç kalmadı diyebilirimsenağlama

ben kahve yapiordum çalışma öncesi kocişe, sonra 1-2 gün arayla çalışıyorduk.... :))) bide hemen kalkmıyordum yataktan bi 20 dk. en az yatıyordum..... valla 2. ay oldu işte...turkbayragi

YAREN inanma yalan söylüyo o :) Her gün açalışıyordu;adamın züerinden inmedi neredeyse hiç :)))

Ay ay ay belkim de hamişsindir kıs :lepi: her ne kadar sen artık istemiyorum desen de inşallah öylesindir oooooohhhhhh :dilcikar: :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…