- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
GÜNAYDINNN CÜMLETENNzemuszemus
ŞEYY MERCANCIM BENDE DUA EDERİM AYRICA.. ZATEN NORMALDE HEPİMİZE EDİYORUM..
DA SENİN NEYİN VAR ACABA HASTAMISIN(((
PEMBEDANA HOŞGELDİN CANIM TOPARLAMIŞSIN KENDİNİ ÇOK GÜZEL BU. ÖPÜYORUM
yineeeee
kahve ne işe yarıyomuşş pembe??*
ayyy ben hiç ikiz fotoğrafı görmemiştim ama yaaa ben pek bişey anlamadım sadece kafalarımı gözüküyo bilmiyorumkismile
ayyy ben hiç ikiz fotoğrafı görmemiştim ama yaaa ben pek bişey anlamadım sadece kafalarımı gözüküyo bilmiyorumkismile
günaydıııııııınnn nabersin canım senin adet ne zamandı çalışmalar sonuç verdimi yoksa bayanssulusmile
en önemlisi canım, yani sperm hareketliliğini arttıyomuş :roflol::roflol:
ayy ne güzel ayşe yaaa.darısı bi an önce bizlere inşş
Oyyy oyyyy oyyyy yesin teyzeleri onun ballarını Şeniz Şeniz Şeniz
aysecım
aminnn canım demek 1 saate yakın ha...ooooo ben de erkenden gıtcem yarım ...
canım benim unutmazsam ederim..unutkanımdırda ben...biz herzaman dua ediyoruz gerçi birbirimizee.. yerimseniben
ay mikemmmel bişey yaaaaaaa.... boshayallersmile boshayallersmile
ayse..
anladım canım benımkıde ole olcak renksızınden yanı ...ya yeterlı oluyo tabıkı o ama ablamın kızından bılıyom cok guzel oluyo ya goruntu ole...ama napalım kısmet ...ben zaten gıremıyom burda yok renkılısı....ay gozun aydın hadı rahatlamıssındır...
teknoloji öyle gelişmiş kii tekrar tekrar hayran kaldım vallaa....ben 13 haftalık girmiştim doblere...kalbe giden damarların çapından, idrar kesesinin eni-boyuna kadar akla gelen gelmeyen herşeyi tek tek ölçüyorlar...
ay seninkide maşşallah kocaman annesi, ne güzel görünüyodur şimdi... bizede foto koysana bakalım azcık...
selam kızlar herkese günaydın
ayşecim yazdıklarını okudumda içim gitti valla bende bir an önce yaşamak istiyorum bunları ama daha çok var
işte kızlarımmm
yaaa ben ikiciyi göremiyom kontess(
işte gene bizzzz
saol canım benim benim derdim beter mi beter psikolojik çok afedersin ama b...k tan bir hastalık saçlarımı kopartıyorum ve kafamda saç kalmadı diyebilirimsenağlamaGÜNAYDINNN CÜMLETENNzemuszemus
ŞEYY MERCANCIM BENDE DUA EDERİM AYRICA.. ZATEN NORMALDE HEPİMİZE EDİYORUM..
DA SENİN NEYİN VAR ACABA HASTAMISIN(((
PEMBEDANA HOŞGELDİN CANIM TOPARLAMIŞSIN KENDİNİ ÇOK GÜZEL BU. ÖPÜYORUM
işte kızlarımmm
ben kahve yapiordum çalışma öncesi kocişe, sonra 1-2 gün arayla çalışıyorduk.... :))) bide hemen kalkmıyordum yataktan bi 20 dk. en az yatıyordum..... valla 2. ay oldu işte...turkbayragi
ıyi şekercim ne olsun... Sen ansılsın taze anne adayım benim :) ?
Çalışma pek yapmadık biz bu ay eşim sadece bir haftalğına gelmişti.Dönem tam yum. döenmiydi ama ben çocuk istemekten vaz geçtiğim için yoğunlaşmadık olaya.Sadece bir kez o da eşim hala istiyor diye oldu.Hiiiiçççç beklemiyorum anlayacağın;ama dünden beri bir stres var bende reglim ya bugün ay da yarın olması gerekir ancak göğünslerim bile şişmedi.Şimdiye şişmiş olması gerekirdi.Gecikesecek sanırım.ınşallah hamile kalmamışımdır yaaa... CADIARZU
Yalnız ne komiğim haaa sırnaşık şey çalış çalış tutmadı ,nasıl zor tuttuğunu da gördük gözlermizle ama yine de sterse girdim işte ya tuttuysa diye. :1shok:
Bu yazı da böyle geçirmek istiyorum sanırım ben;ama sizlerle bebek bekleyenler için bebeği,hamiş kalmayı bekleyenler için hamişliğini beklemedeyim!:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?