sağol bitanemmmmmm..... Şeniz
sana bişey söyliyimmiii...bebekler onları en umursamadığımız anda geliyolar sanırım...ve seninkide geliyo..bütün planlarını altüst edecek....bak görrrrr...geliyor geliyorrrr... :teytey: :teytey: :teytey:
Hoşbulduk datlum
Ayyyy kocişim de beni datlum gıymatlum diye sever bazen :asigim: :asigim: :asigim:
Kızlar ben bebişimi özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mafoldumben
evet canımmmm...artıkın sizinle takılmam...avam tabakasıııı... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
e yani..tam üstüne bastın dostummm.. bayanssulusmile bayanssulusmile
sağol bitanem....
kızlar şaka biyana..bi an içimden ne geçirdim biliyomusunz..sıra tayinde...bu aty bebek içinde uğraşıcaz..Allahım peş peşe üç güzel olay..biri gerçekleşti..kaldı ikii...Allahım şu mübarek günde hepsi peş peşe olur inşşş... sositososito sositososito sositososito
ELSON, tinkerbell09+, smart_girl+, Sedef35+, bayankarasu+, yaren0144, ay_she+, kontes26, aydemet26
Selam kızlar nasılsınız bakıyım?? şenay ben göremedim cimcimelerin ultrason resimleriniii
Var mı ki aranızda hamile olduğu ay regl olacağı zaman göğünsü şişmemiş olan birileri?????
bilmiyorumkismile
Bi de tuttuysa bittim ben haaa.... :S Bir sürü plan yaptım yaz için!
Ay ben de kocişimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayyyy deme öyle yaaaaBoşuna bekleme gelmicek adetin yerimseniben misafir var içerde misafir zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Ya %100 değilimdir ama stres yaptım işte rel hareketlenmeleri olmayınca vücudumda. akannehir İnan hazır dğilim yaaa;iki üç ay önceki smart değilim ben sanırım! :SHAYIRLISI OLSUN DE CANIM...BEN PLANLADIM AMA YINE HAMILE KALINCA AYNI OLE HİSSETTIM ...YA BEN HAZIR DEĞILMISIM DEDIM AMA ZAMANLA ZATEN HAZIRLANIYO INSAN...MERAK ETME CICIMzemuszemus
hadi hayırlsıı diyelim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile[/QUITE]
Amin canım;tabiki hayırlısı.Sağol vereliniortak
Ama eğer olduysa hakikaten ŞOK olurum o ksin. :bbo: kafamçokkarıştı
İnşallah hamile kalırsın smart kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bittim ben!Bu kadar hamişş birden inşallah derse kesin tutacak.Demeyin kzılarrr lülülülülülü
sağol bitanemmmmmm..... Şeniz
sana bişey söyliyimmiii...bebekler onları en umursamadığımız anda geliyolar sanırım...ve seninkide geliyo..bütün planlarını altüst edecek....bak görrrrr...geliyor geliyorrrr... :teytey: :teytey: :teytey:
Evet yaaa..BEn de ondna korkuyorum;bu ay hiç umrumda deildi ya hiçbişey ya tuttuysa diye stres yaptım.
Ama belirti melirti yok yaaaaaaa bende.Regl belirtisi de yok işin garibi bu. CADIARZU Herhalde eç olacağım hava değişiminden dolayı.
Ay ben de kocişimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben ben ben hihoyyyt benhamişsem göğüsler şişmez hiç ilkindede öle olmuştu
ama illa öle olck die bişe yok smartcım tabiide genede bilemiyorum olsun bebeiş ya nolckkk :)
Smartt hiç belli olmaz güzelim
ama öyle deme tuttuysa naparız falan
hayırlısı de geç bence.. Bişi oluverir allah korusun
en çok sen üzülürsün..
Benim göğüslerimde normaldede çok fazla deişiklik olmazdı
hamileykende olmadı hala daha olmadı ve bunu beni tedirgin edioy
benim normalde regl öncesi şişer öğünslerim hep.regl düzenimde çok iidir az çok biliyorsunuz.hamileliği bile unutmuştum nerdeyse düna rkadaş bebek düşünüyor msunuz deyince yok dedim.akşam eve geldim 'aa regl günüm geliyor 'dedim bi baktım şişlik yok.strese girdim.
Bebiş yoktur muhtemelen yine reglim gelse de rahatlasam. :s
tabiki hayırlısı naparız falan diyorum ama ;aynı senin deidğin gibi bir yandan da varsa allah sağlık versin diyorum.onun acısı eminim çok büyüktür.yaşamadım bilmiyorum allah'da kimseye yaşatmasın.
Benim normalde regl öncesi şişer öğünslerim hep.Regl düzenimde çok iidir az çok biliyorsunuz.Hamileliği bile unutmuştum nerdeyse düna rkadaş bebek düşünüyor msunuz deyince yok dedim.Akşam eve geldim 'aa regl günüm geliyor 'dedim bi baktım şişlik yok.Strese girdim.
Bebiş yoktur muhtemelen yine reglim gelse de rahatlasam. :S
Tabiki hayırlısı naparız falan diyorum ama ;aynı senin deidğin gibi bir yandan da varsa Allah sağlık versin diyorum.Onun acısı eminim çok büyüktür.Yaşamadım bilmiyorum Allah'da kimseye yaşatmasın.
kızlar yaaa 3. resme ne zaman geçiliyo
kızlar yaaa 3. resme ne zaman geçiliyo
smartcım neden kendini günü geçenlere eklemiyosun yoksa direk aşayamı göz diktin sen bakalım aklinialirimsmile
9. haftada geciliyo canım :)
tabii hava değişimi olur bahardand aolur bunun biçok sebebı olabilir.
en güzeli hayrılsıı olsun demek :) zamana bırak canım
ama prensesinde dediği gibi hep beklemediğimiz zamanda geliyodu
bende hiç beklemezken aa hamileyim fln olmuştum hatta eşimede sürpriz
verir gibi söylememiştim hamileliğimi hamileymısım biliyomusun demiştim üzgün üzgün
öyle dediğime pişmanım şimdi kafamçokkarıştı
9. haftada geciliyo canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?