BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül
Başak bebeği mızmızdır, buna alışın. Diğer bebeklerden oldukça farklı olarak “rutin”e ihtiyaç duyar. Bu rutini değiştirmeyi düşünmeyin bile! Değişikliği sevmez. Çok yemek seçen ve zor beğenen bir bebek olabilir. Bu yüzden dikkat etmeniz gerekir. Ama başak bebeği sizden fazla birşey istemez. Temiz bir yatak odası ve sade giysiler bebeğinizin ağlamadan durmasına yetecektir. Azıcık ilgi onlara yeter, saatlerce kendi kendini basit oyunlarla oyalamasını ve eğlendirmesini bilir. Etrafındaki pek çok bebekten daha erken konuşur, çünkü aklından o kadar çok şey geçer ki onları bir an önce anlatması gerekir. Erken zamanlardan itibaren bu bebek annesinin küçük yardımcısı olur. Çünkü başkalarına yardım etmek, başak bebeklerinin en önemli özelliklerinden biridir. Başarıları hakkında fazla böbürlenmekten hoşlanmazlar çünkü doğaları gereği biraz utangaçtırlar.
mızmız diyo benim bebekimee yaa aaa yani bilemiyorum bi kerem
başak burcunun kızları güzel erkekleri yakışıklı olur bayanssulusmile
çalışkan işlerinde başarılı karizmatik insnalar olurlar
yalnız halk arasında mesafeli bilindiklerinden havalı olrk tanınanlarıda vardır kaydirigubbakcemile3
ayşe ben başak burcuyum biliyomusun annem bana hep sen çok uslu bi bebektin der hiç üzmedin beni der hemen uyurmuşum ne verirse yermişim ne verirse oynarmışım ben başak burçlarını çok severim keşke benim bebeğimde başak burcu olsaydı annesi gibi uysal olurdu ama malesef babası gibi oğlak olucak malesef diyorum çünkü ben hep ikinci bi oğlağı kaldıramam diyodum dilimin hışmına uğradım çünkü benim eşim çok inat ve fazlaca gururlu bişeyi çok uzatır :sinifsinif:
en mantıklısı valla :lepi:
anaam kız senşnkide başak olcak hemii doğru ya peşpeşe doğurcaz kaydirigubbakcemile3
ama bak dediğim gibi başakların kzıları güzel erkekleri yakışıklı olur heee
bide karüzmatük olular mızmız diyenlerde çatlasın ne diyimmm :roflol: :roflol: :roflol:
ayşe ben başak burcuyum biliyomusun annem bana hep sen çok uslu bi bebektin der hiç üzmedin beni der hemen uyurmuşum ne verirse yermişim ne verirse oynarmışım ben başak burçlarını çok severim keşke benim bebeğimde başak burcu olsaydı annesi gibi uysal olurdu ama malesef babası gibi oğlak olucak malesef diyorum çünkü ben hep ikinci bi oğlağı kaldıramam diyodum dilimin hışmına uğradım çünkü benim eşim çok inat ve fazlaca gururlu bişeyi çok uzatır :sinifsinif:
ay ben de severım basak burcu ınsanını ya...nıye bole yapmıslar ...ama yemek secmezler ınsallah cunku hıc sevmedıgım sey kocamda var ondada olursa delırırım...:umursamaz:
diğer yazdım ama açıklama yapmadım aslında tınkerciğimi tanısalar onu yazardım belki daha fazla ürün yollardı ona o zaman oda tabi torpil yaptığımız için bizle paylaşırdı aklinialirimsmile :jeyyar: :jeyyar:
ah kıyamam...bizede ders olsun..büyük konuşmayalım yani... boshayallersmile
kzı benim kocişim başak ve hiiiç ama hiiç yemek seçmezz boshayallersmile
için rahat olsun :) karizmatik bööle aslan gibi bi oğlun olcak başaklar bide cılız olmaz
böyle yapılı olurlar belkim vücut flnda yapar kzılar peşinden koşar o zaman ohoooo
aaaa...fena bozuldummm.. ohaoldumsmile ohaoldumsmile
hoşlanmıyorsan takılmayız canımmm... yerimseniben
beroşş ilaç kullanımımdan sonraki olanları anlattım önceki sayfada bak kaçırırsan bida anlatmam :)) kaydirigubbakcemile3
yaa ne güzeeell :)
canım benim kzıkardeşimde başak ben hep aman aman başak burcu derdim
kız kardeşim pek öpülmeyi sevmez hemen huylanır diye takılırdım ona :)
ve eşim başak burcu kızımda başak burcu olucak başakları çok severim :)
ama dediğim gibi ben duygularımı öpereks sarılara k belli ederim kzıkardeşim hiç öle
değildir...pek hoşlanmaz daha mesafeli ve ciddidir.bana zaten bide abla olcaksın hee der. kaydirigubbakcemile3
allah tan eşim de öyle değil bi başak olmasıan rağmen :)
ama yay burcuyum ben ve daha naturalim belkıde bılmıyorum kızımda başak olcağı için
çok mutluyummmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
biliyomusun kızkardeşimin eşi oğlak brucu ve onların bebeğide oğlak olucak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kzıkardeşimde dertli off bi oğlak daha diyoo
kendisi başak aynı sen gibi yanii :)
seviyorum başaklarıııı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ANAMM TAMAM BAKıM :roflol::1hug:
ayşee ben birazdan sağlık ocağına gidecem çağırmışlardıı benii
acaba tetanoz içinmi çağırdılarrr vurunayıımı sen ne yaptın
:))) a.s.a.s.
ayyy gerçekten miiii delikafadulden Allah'ımm inşallah yaaaa başka birşey çıkmazda hemen hamile kalabilirim:) tabi hayırlısı ne zamansa o zaman olsunnnnnn.....:Saruboceq:
bu arada şaka yaptım canımcım biliyorum karşılaşamadık ben en son işte ilaç kullandım gittim yara geçmemiş doktorda şüphelendi kolposkopi yaptırmamı istedi hani acaba yaranın sebebi ne gibilerinden bişemi var diye..gittim başka hastanede onu yaptırdım önce kamerayla bakıldı sonra parça alındı işte 1 ay da onun sonuçlarını bekledim çok şükürki tertemiz çıktıııı yani yara var ama temizmiş..tekrar giittim doktor da yakacaz çocuk doğurmadığın için ona göre yapıcam sen bana güven dedi :) şimdide reglim bitince gidicem işte böyle :) bayanssulusmile
BAKTIM AMA BULAMADIM YA :1no2:
LİNKİNİ ATSANA
ayşeee bnede yay burcuyummm...bende çok sarılırım anneme ablalarımaaa...
kızlar mayısı yarıladık hala hamişş yokkkk nazar mı değdiiii ne bilmiyorumkismile
kzı benim kocişim başak ve hiiiç ama hiiç yemek seçmezz boshayallersmile
için rahat olsun :) karizmatik bööle aslan gibi bi oğlun olcak başaklar bide cılız olmaz
böyle yapılı olurlar belkim vücut flnda yapar kzılar peşinden koşar o zaman ohoooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?