Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayşe ben başak burcuyum biliyomusun annem bana hep sen çok uslu bi bebektin der hiç üzmedin beni der hemen uyurmuşum ne verirse yermişim ne verirse oynarmışım ben başak burçlarını çok severim keşke benim bebeğimde başak burcu olsaydı annesi gibi uysal olurdu ama malesef babası gibi oğlak olucak malesef diyorum çünkü ben hep ikinci bi oğlağı kaldıramam diyodum dilimin hışmına uğradım çünkü benim eşim çok inat ve fazlaca gururlu bişeyi çok uzatır :sinifsinif:

kızlar bu arada ben yenı yenı aserıyom herhalde...ılk aylarda olmayan seyler sımdı basladı ne oluyo bılmıyom..arada kusuyom...bu sabahta nerdeyse kusuyodum hem de nıye bılıyonuz mı..mıs gıbı cay demlemısım ..onun kokusu mıdemı bulandırdı...ustune yumurta yedım bır sey olmadı dunya tersıne dondu herhalde...

ah kıyamam...bizede ders olsun..büyük konuşmayalım yani... boshayallersmile

ay ben de severım basak burcu ınsanını ya...nıye bole yapmıslar ...ama yemek secmezler ınsallah cunku hıc sevmedıgım sey kocamda var ondada olursa delırırım...:umursamaz:

yaa ne güzeeell :)
canım benim kzıkardeşimde başak ben hep aman aman başak burcu derdim
kız kardeşim pek öpülmeyi sevmez hemen huylanır diye takılırdım ona :)
ve eşim başak burcu kızımda başak burcu olucak başakları çok severim :)
ama dediğim gibi ben duygularımı öpereks sarılara k belli ederim kzıkardeşim hiç öle
değildir...pek hoşlanmaz daha mesafeli ve ciddidir.bana zaten bide abla olcaksın hee der. kaydirigubbakcemile3
allah tan eşim de öyle değil bi başak olmasıan rağmen :)
ama yay burcuyum ben ve daha naturalim belkıde bılmıyorum kızımda başak olcağı için
çok mutluyummmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

biliyomusun kızkardeşimin eşi oğlak brucu ve onların bebeğide oğlak olucak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kzıkardeşimde dertli off bi oğlak daha diyoo
kendisi başak aynı sen gibi yanii :)

seviyorum başaklarıııı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ay ben de severım basak burcu ınsanını ya...nıye bole yapmıslar ...ama yemek secmezler ınsallah cunku hıc sevmedıgım sey kocamda var ondada olursa delırırım...:umursamaz:

kzı benim kocişim başak ve hiiiç ama hiiç yemek seçmezz boshayallersmile

için rahat olsun :) karizmatik bööle aslan gibi bi oğlun olcak başaklar bide cılız olmaz

böyle yapılı olurlar belkim vücut flnda yapar kzılar peşinden koşar o zaman ohoooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

pışşşşşşşşşıııııııııııııııııııııııııııııııııııııklülülülülülü

inşallah yaaa....adam delı edıyo benı engınar kerevız pırasa bamya yemez ben de bayılırım hepsıne ....ooooooh sımdı canım bol etlı koruk eksılı bamya cektı ....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerden geldı aklıma yaaaaaaaaeyvahedigeldismile

aaaa...fena bozuldummm.. ohaoldumsmile ohaoldumsmile
hoşlanmıyorsan takılmayız canımmm... yerimseniben

he :1rolleyes: teşekkürler canım:1hug:

beroşş ilaç kullanımımdan sonraki olanları anlattım önceki sayfada bak kaçırırsan bida anlatmam :)) kaydirigubbakcemile3

ANAMM TAMAM BAKİM :roflol::1hug:

inanmıyorum yaaa ne kadar çok benziyomuşuz kardeşinle yoksa sen benim ablammısın kaydirigubbakcemile3 ben başak burçlarını çok sevilmekten hoşlanmadığını bilmiyodum ben yine tam aksineyim çok severim öpülüp okşanmayı aksine eşim çok huyludur sevmez pek öyle şeyleri

kızlar mayısı yarıladık hala hamişş yokkkk nazar mı değdiiii ne bilmiyorumkismile

BAKTIM AMA BULAMADIM YA :1no2:
LİNKİNİ ATSANA

kaydirigubbakcemile3 bidaha yolladım canım:)

ayşeee bnede yay burcuyummm...bende çok sarılırım anneme ablalarımaaa...

dimi ama yay olmak ne güzel ben burcumu çok seivyorum

biz açık sözlü samimiyiz fln ama insnalar anlamıolar şekercim :)

mesela bak biri bana ayy ne kadar güzelsin dese ben ; kendimi pek güzel bulmuyorum
ama sıcak bi insanım belkide insalara öyle geliyorumdur diyorum
kızkardeşim bana ne diyo biliyomusun "UKALA" kaydirigubbakcemile3

kzı ne alakası var evet çok güzelim dersem alçakgönüllümü olcam ? diyorum
ımmh bence ukalaca bi hareket dio tüüübe tüübee

mesela banyodan sonra aynaya bakarım Allah ım ak olmuşum pak olmuşum yaa maşallah bana derim dalgasına kaydirigubbakcemile3
kardeşim yine annaam bayyo beni bu muhabbet bu kızın kendien duydugu aşk öldürüyo beni der ahahahahah kaydirigubbakcemile3
kendinbi sevmek suçmu iltifat beklemıyom daha ne yanii alla alla bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

amanın ben oğlumu paylaşamam...kıskanırım ayolll...ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…