Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Sedef35, hatice_48+, naneseker+, ay_she+, suozdek+, ELSON+, tinkerbell09+
selamm kızlar neler kaynatıyorsunuz yineeezemuszemus:hulya:

hoşgeldin şekeriiimmm :)

Ay ınsanın elınde degıl kızlar pervane olcak oĞlunun etrafında delı olur ınsan ayollll

pervane olcklar ama cidden kız şaka demıom boshayallersmile

ama benım kızım koşmaz oğlunun peşinden o da başak çünkü ancak peşinde koşturur hıhhhh bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

smart_girl...............14 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22)................8 HAZİRAN
elson........................24 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

canım hoşgeldinn çok sevindim valla iğneye gerek kalmamış hem de dün çatlamış e siz de dünü değerlendirmiştiniz sanırımaklinialirimsmile o zaman bu ay senden müjde bekliyoruzzz artıkk hihoyyyt

sağol hahaytım ya inşallah mayıs sonu müjdeyi veririm size...
ayy evet dün gece baya bir salladık çanakkaleyi.:kedi::kedi:.inşallah yumurtalarda kapmıştır spermişkoları.:Saruboceq:.

yok yok benim o laptop var kucağımda ordan yazıyom sempatiksalakcinni ne meltemmi dedin ama benim adım ebruuuuuuuu bayanssulusmile

laptopu yok onun ama benımkınıde isteemediğine göre laptopsuz :lepi:

ay ilahi ebrucum ya :)

ama o dayanamz abla derdi bana ağzından kaçırrıdı keisn yılların alışkanlığı kaydirigubbakcemile3
olmuştu bı kere msnde mi telefondamı kandırcakmıydı neydi abla dedi akıllı kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canımmm :1hug:

AZCIK ACIYO DA DAYANILCAK BİŞİ AMA.. KORKMA :1hug:

Sedef35, hatice_48+, naneseker+, ay_she+, suozdek+, ELSON+, tinkerbell09+
selamm kızlar neler kaynatıyorsunuz yineeezemuszemus:hulya:

HOŞGELDİN BUGÜN Bİ ANLAMAMAZLIKTIR GİDİYO BENİM ŞAHSEN:roflol:

Kızlar ben kactım bana dua edın yarın ayrıntılım var...hadı cok optum yanacıklarınızdan

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIMCIM :1hug:

yok yok benim o laptop var kucağımda ordan yazıyom sempatiksalakcinni ne meltemmi dedin ama benim adım ebruuuuuuuu bayanssulusmile

:roflol::roflol::roflol:

.......

sağol hahaytım ya inşallah mayıs sonu müjdeyi veririm size...
ayy evet dün gece baya bir salladık çanakkaleyi.:kedi::kedi:.inşallah yumurtalarda kapmıştır spermişkoları.:Saruboceq:.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah canım benimmopuyorumnanaktan

ay bunuda ilk defa duyuyorumm.demek çatlatma iğnesi engelliyoo..daha neler duycaz bakalımmm...caınm ben senden çok ümitliyimm.haid bakalımmm...gelsin bebeciklerr...
ay evet..insan oğlunu düşününce geri çekilir..ama böyle dediğime bakma.çocuğum olmadığı için bilemiycemm kıskanıtrmıyım..benim küçük kardeşlerim var..biri erkek..o benim kardeşim gib değil..çocuğum gibi meselaaa..onun sevgisinin tarifi yok..diyorum onu eşinden kıskanırmıyımm.hayııırrr..çok severim..anlayışlı olurummm... bayanssulusmile

yaylar gelgitleri çok olan bi burç helrade..bende mesela çok neşeliyken birden sinir küpü olabilirimmm...ve aynen katılıyorum...yalan asla söyleyemem..kızarmış piliç gib olurum bi keremm.. kaydirigubbakcemile3

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu‘dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktantan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru ıncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over ‘den de koruyacaktır.

Yaniiiiiiiiiiiiiii ikizler yola çıktı bileeeeeeeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Sperm arttırıcı karışımlar

havuç kürü : Taze sıkılmış havuc suyunu hiç bekletmeden içine bir kaç damla yağ damlatarak , sabah akşam aç karnına 1 bardak ..

keçi boynuzu :6-7 adet keçi boynuzunu küçük küçük kırıp yarım litre suda 3 dakika kaynatıyosun ..
yalnız k.boynuzunu kaynayan suya ilave ediyosun 3 dakikadan sonra ocağı kapatıp 20 dakika bekletiyosun sonra keçi boynuzunu içinden çıkarıyosun
yine bunuda ilk hafta sabah akşam aç karına yarısını sabah yarısını akşam içecek.sonraki 3 ay akşamları aç olarak kullanılıyor..

HİNTLİ BİLİM ADAMLARI BAZI MEYVELER VE DENİZ ÜRÜNLERİNDE BOL MİKTARDA BULUNAN LİKOPEN MADDESİNİN ERKEK KISIRLIĞINI TEDAVİ ETTİĞİNİ ORTAYA ÇIKARDI. ARAŞTIRMA YENİ DELHİ'DEKİ HİNDİSTAN TIBBİ BİLİMLER ENSTİTÜSÜ'NDE YAPILDI. YAŞLARI 27 İLE 49 ARASI DEĞİŞEN 30 KISIR ERKEK 3 AY BOYUNCA LİKOPEN MİKTARI YÜKSEK OLAN YİYECEKLERLE BESLENDİ. 1 İLE 20 YIL ARASIN DA KISIR OLAN VE NEDEN KISIR OLDUKLARI BİLİNMEYEN DENEKLERDEN 19'UNUN PARTNERİ HAMİLE KALDI.

SAYISI ARTIYOR:
BİLİM ADAMLARI ANTİOKSİDAN İŞLEVİ GÖREN LİKOPENİN SPERM HAREKETİNİ ARTIRDIĞINI BELİRTİYOR. HASTALAR MENİDE KALİTE YETER SİZLİĞİ, ANORMAL MENİ YAPISI VE HAREKETSİZLİĞİ GİBİ RAHATSIZLIKLARDAN ŞİKAYETÇİYDİ. SONUÇTA LİKOPEN DÜZEYİ İLE KISIRLIK ARASINDA DOĞRUDAN BİR İLİŞKİ BULUNDU. TEDAVİ SONRASINDA HASTALARIN YÜZDE 67'SİNDE GELİŞ ME KAYDEDİLDİ. SPERM HAREKETLİLİĞİ YÜZDE 73'ÜNDE ARTARKEN, YÜZDE 63'ÜNDE SPERM YAPISI DA GELİŞTİ.

MUCİZE YİYECEKLER:
* KARPUZ
* ISTAKOZ
* İSTİRİDYE
* KALAMAR
* MİDYE
* ÜZÜM
* DOMATES
* PAVURYA

hiç spermi olamayn bir kişi 3 sene sonra 3 ay bir bitkisel ilaç kullanrak 100 milyon sperm elde etmiş..
ilacın içeriği çakşır otu , çemen tohumu ekstersi ve zencefil eksteri ..

SABAH :hakiki köy yumurtası sarısı 1tane bagdat hurması
1 tahta kaşıgı
YAPILIŞI:1 KİLO BAL
350 GR ÖGÜTÜLMÜŞ POLEN--20 GR. ARI SÜTÜ --20GR KIRMIZI KORE GİNSENG-HİNDİSTAN CEVİZİ AMA BU CEVİZ GİBİ TOP TOP OLACAK ONU SEN ÖGÜTECEKSİN
ETRAFINIDA JELATİNLE sar ışık almasın mutlaka tahta kaşık olmalı
aç karnına bunlar bir avuç fındık
1 tane l.arginine l carnitine- spırulina
ballı süt bir su bardagı
kahvaltı sofrasında hakiki tere yagı bal-yeşil biber mutlaka var

ÖGLEN
DR.UN VERDİGİ KLOMEN 1 TANE
ÇAKŞIR OTU KÖKÜ BİR SU BARDAGI
SÜTLAÇ İÇİNDE VANİLYA VAR AMA MARKETLERRDEKİ DEGİL bu biraz pahalı aktarlardan alacaksın
genelde etli sebze yemekleri
AKŞAMA:

en az 200 gr kabak çekirdegi
yanında ballı süt 1 su bardagı

keçi boynuzu kürü --havuç suyu
cola yok, çay,hahve,kafeinli tüm içecekler yok

kıssss gerçekten miiiiiohaoldumsmile ayyyy korktum şimdiiii eyvahedigeldismile kaç dakika sürüyoo

E GÜZELİM ADI ÜSTÜNDE YAKMA İŞLEMİ.. YANİ YAKIYOLAR YARAYI.
YANİ ACIYO TABİ KÜÇÜK YARA İSE 10DK GİBİ. ANESTEZİ ALMAYA DEĞMEZ DEMİŞTİ BANA DR.UM.. 15DK SÜRMÜŞTÜ :S

AYNEN ÖYLE İŞTE. ONUN SEVDİĞİNİ SENDE SEVERSİN
KISKANÇLIK YAPARSAK ÜZERİZ ONLARI BENCEDE..

hatice bende sendne çok ümitliyim ya.dün çatladıysa dünde saladınız oldu bence ya

YAREN ÇOK HOŞSUN :roflol: SALLADINIZ YALNIZ :roflol:

HATİCECİM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA SEVİNDİM
BENCE BUGÜN YARIN ÇALIŞIN CANIM ÜSTÜSTE YANİ.
KAÇIRMAYIN BU GÜZEL TEDAVİ SÜRECİNİ :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…