kaydirigubbakcemile3 bidaha yolladım canım:)
haziranda patlama olacak inşşş....allahım inşşş...çok umutluyumm..
kuzum nereye yolluyon sen görmüyorum ben sempatiksalakcinni
ay açlık başıma vurdu yaa kör oldummmmmmmmsüprizzzzz :roflol:
dimi ama yay olmak ne güzel ben burcumu çok seivyorum
biz açık sözlü samimiyiz fln ama insnalar anlamıolar şekercim :)
mesela bak biri bana ayy ne kadar güzelsin dese ben ; kendimi pek güzel bulmuyorum
ama sıcak bi insanım belkide insalara öyle geliyorumdur diyorum
kızkardeşim bana ne diyo biliyomusun "UKALA" kaydirigubbakcemile3
kzı ne alakası var evet çok güzelim dersem alçakgönüllümü olcam ? diyorum
ımmh bence ukalaca bi hareket dio tüüübe tüübee
mesela banyodan sonra aynaya bakarım Allah ım ak olmuşum pak olmuşum yaa maşallah bana derim dalgasına kaydirigubbakcemile3
kardeşim yine annaam bayyo beni bu muhabbet bu kızın kendien duydugu aşk öldürüyo beni der ahahahahah kaydirigubbakcemile3
kendinbi sevmek suçmu iltifat beklemıyom daha ne yanii alla alla bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Kızz kokoş şimdiden başladın kaynanalığa uff gelin yandıaklinialirimsmileamanın ben oğlumu paylaşamam...kıskanırım ayolll...ohaoldumsmile
Kızz kokoş şimdiden başladın kaynanalığa uff gelin yandıaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 bidaha yolladım canım:)
inanmıyorum yaaa ne kadar çok benziyomuşuz kardeşinle yoksa sen benim ablammısın kaydirigubbakcemile3 ben başak burçlarını çok sevilmekten hoşlanmadığını bilmiyodum ben yine tam aksineyim çok severim öpülüp okşanmayı aksine eşim çok huyludur sevmez pek öyle şeyleri
ay ama bende tinker gibi düşünyorummm..oğlum olsa çok kıskanırım ...
AYY ÇOK AFEDERSİN BEN BAŞKASINA CVP GİBİ ALGILAMIŞIM kaydirigubbakcemile3
BUGÜN ALGIM ÇOK DÜŞÜK :)))))
CANIM BENİM EN AZINDAN TEMİZ YA HANİ KÖTÜ BİŞİ DEİL BUNA SEVİNDİM..
ANLADIĞIM KADARIYLA YARA KÜÇÜK CANIN ÇOK YANMICAK..
ALLAHIM İNŞALLAH YARA YAKILDIKTAN 1AY SONRA (KORUNMA SÜRESİ) HAMİLE KALIRSIN İNŞALLAHHHHHH.. BURDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIM DA ÖNÜMÜZDEKİ AY HAMİLE KALIRLAR İNŞALLAHHHH SAĞLIKLA İNŞALLAHHHHH:Saruboceq:
NOLUYO BANA ALLA H ALLAHHHHH :roflol:
Sedef35, hatice_48+, naneseker+, ay_she+, suozdek+, ELSON+, tinkerbell09+
selamm kızlar neler kaynatıyorsunuz yineeezemuszemus:hulya:
Sedef35, hatice_48+, naneseker+, ay_she+, suozdek+, ELSON+, tinkerbell09+
selamm kızlar neler kaynatıyorsunuz yineeezemuszemus:hulya:
evet bende açık sözlüyümdür..ama kolay kalp kıramam...hoşlanmadığım insanla anında keserim ilişkimi..mudana etmem..sevdimmi çok severim..aileme çok düşkünüm..arkadaş canlısıyımdır..bende bazen aman şuram şöyle olsaydı buram şöyle olsaydı derim ama çok şükrederimmm... güven problemimde vardır..herkese güvenmem..mesela benim dostum diyebileceğim bi arkadaşım yok..kolay açılmam insanlara..eşimin ibr sene elimi tutmasına izin vermedim..iş yerindeki arkadaşlar duvar gibisin derlerdiii...eskiden gerçekten soğuk bi kızdım..yavaş yavaş ılıman iklime döndümmm. kaydirigubbakcemile3 öyle işte canımmm. boshayallersmile
selam canım hoşgeldin..bende yeni geldim daha adapte olmaya çalışıyorum sohbete...sen nasılsın..
selam canım hoşgeldin..bende yeni geldim daha adapte olmaya çalışıyorum sohbete...sen nasılsın..
anam kız prenses yoksa sne benım kardeşim meltemmısın yau
ama yok demın konsutuk adanaya uctu o bu sabah kınaya gidecğüdü sen o olamazsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?