Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kuzum nereye yolluyon sen görmüyorum ben sempatiksalakcinni
ay açlık başıma vurdu yaa kör oldummmmmmmmsüprizzzzz :roflol:

:roflol::roflol: kızzz kendi yazdığımı bidaha alıntı yapıp yolladım ya :)) 4632. sayfada :roflol:

evet bende açık sözlüyümdür..ama kolay kalp kıramam...hoşlanmadığım insanla anında keserim ilişkimi..mudana etmem..sevdimmi çok severim..aileme çok düşkünüm..arkadaş canlısıyımdır..bende bazen aman şuram şöyle olsaydı buram şöyle olsaydı derim ama çok şükrederimmm... güven problemimde vardır..herkese güvenmem..mesela benim dostum diyebileceğim bi arkadaşım yok..kolay açılmam insanlara..eşimin ibr sene elimi tutmasına izin vermedim..iş yerindeki arkadaşlar duvar gibisin derlerdiii...eskiden gerçekten soğuk bi kızdım..yavaş yavaş ılıman iklime döndümmm. kaydirigubbakcemile3 öyle işte canımmm. boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 bidaha yolladım canım:)

AYY ÇOK AFEDERSİN BEN BAŞKASINA CVP GİBİ ALGILAMIŞIM kaydirigubbakcemile3
BUGÜN ALGIM ÇOK DÜŞÜK :)))))

CANIM BENİM EN AZINDAN TEMİZ YA HANİ KÖTÜ BİŞİ DEİL BUNA SEVİNDİM..
ANLADIĞIM KADARIYLA YARA KÜÇÜK CANIN ÇOK YANMICAK..
ALLAHIM İNŞALLAH YARA YAKILDIKTAN 1AY SONRA (KORUNMA SÜRESİ) HAMİLE KALIRSIN İNŞALLAHHHHHH.. BURDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIM DA ÖNÜMÜZDEKİ AY HAMİLE KALIRLAR İNŞALLAHHHH SAĞLIKLA İNŞALLAHHHHH:Saruboceq:
NOLUYO BANA ALLA H ALLAHHHHH :roflol:

anam kız prenses yoksa sne benım kardeşim meltemmısın yau
ama yok demın konsutuk adanaya uctu o bu sabah kınaya gidecğüdü sen o olamazsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr bengeldim..
yumurtalara bakıldıı benim yumuşlar pek acaleci anacım dün catlamışlar..kafamçokkarıştı
dr. bu iyi birşey dedi..iğneyle catlatmış olsaydık iğne coğul gebeliği engelliyor bu şekilde olunca coğul gebelik olma şansı daha fazla dedi...
birde hap verdi pzar başlıcam (prabex 20 mg.) 10 gün kullan daha sonra gel dedi..destekleyi hapmış bu ne oluyosa artık..yani benden haberler bunlar şekerciklerim..opuyorumnanaktan.

ay ama bende tinker gibi düşünyorummm..oğlum olsa çok kıskanırım ...

YOK KISKANMASSINIZ KIZLAR BENCE YANİ..
KISKANSANIZ BİLE KISA SÜRER.. ÇÜNKÜ KISKANÇLIĞINIZ
OĞLUNUZA ZARAR VERİR BUNU GÖRDÜĞÜNÜZDE ANINDA
VAZGEÇERSİNİZ. HEM GELİN OLARAK Bİ DÜŞÜNÜN BAKALIM
ÖYLE BİR K.VALİDENİZ OLMASINI İSTERMİYDİNİZ..akannehir
YAAAAAAA :roflol::roflol:

aminnnnnnn:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 olsun kıss sonunda buldun önemli değil :)
inşallah canım yaa valla ben de çok ümitleniyorum yakıldıktan sonra hamile kalabileceğime :) hayırlısı olsun inşallah acımaz:Saruboceq: sağol canım benimopuyorumnanaktan

Sedef35, hatice_48+, naneseker+, ay_she+, suozdek+, ELSON+, tinkerbell09+
selamm kızlar neler kaynatıyorsunuz yineeezemuszemus:hulya:

Ay ınsanın elınde degıl kızlar pervane olcak oĞlunun etrafında delı olur ınsan ayollll

Aynen bende kolay kalp kırmam ama çok pot kırarım çam devirirm kaydirigubbakcemile3

dediğin gibi bende lise 2 ye kadar çok kapalı duvar gibiydim hatta bana nooldu bilmiyorum
lise 2 den sonra bi açıldım bi çene bi samimilik bi sıcaklık yani kimse tanıyamadı beni
annem bile şaşırmıştı düşün :) benim çok arkadaşım vardır.dostum dediğim insnalşarın
kazıkalrını daha yeni yedim...kinci değilim ama intikam alma fırsatı buldummu kaçırmam
aslında çok merhametliyimdir sadece haddini aşarsa biri onu acımadan acıtırım o kadar :)

tehlikeli değülüm kıı valla pot kırarım ama bak gene sölüom içimdkei neyse dışımdakı o
içten pazarlık şapamam bi türlüü :lepi: beceremıyom yalan söyleyemem
ölürüm vicdan azabındna söylesem bile 2 güne itiraf ederim garantiii :lepi:

Kızlar ben kactım bana dua edın yarın ayrıntılım var...hadı cok optum yanacıklarınızdan

selam canım hoşgeldin..bende yeni geldim daha adapte olmaya çalışıyorum sohbete...sen nasılsın..

canım hoşgeldinn çok sevindim valla iğneye gerek kalmamış hem de dün çatlamış e siz de dünü değerlendirmiştiniz sanırımaklinialirimsmile o zaman bu ay senden müjde bekliyoruzzz artıkk hihoyyyt

anam kız prenses yoksa sne benım kardeşim meltemmısın yau
ama yok demın konsutuk adanaya uctu o bu sabah kınaya gidecğüdü sen o olamazsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok yok benim o laptop var kucağımda ordan yazıyom sempatiksalakcinni ne meltemmi dedin ama benim adım ebruuuuuuuu bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…