Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ilk tetenoz asınımı yaptırdın cnm..
ayrıca resimde cok seker çıkmssınız cnmmmm

sagol canım evet ılk tetanozu yaptırdım...ama ole anlatıldıgı gıbı cok agrımadı kolum hatta hıc agrımadı sadece yaparken sızladı o kadar....ınsallah bı kac gune cıkmaz acısı...bilmiyorumkismile

canım ya ben de çok üzüldüm çok acı gerçekten
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabırlar versin..

evet kızlar ya allah rahmet eylesin gerçekten zor ve kötü bir ölüm allah ölümün bile hayırlısını nasip etsin..

ay kızlar ben ölüyom yaa bebiş çok acaip sert tekmeler atıyo rahim çıkışına
yarım saat 45 dakıkadır gecmedi yaa resmen çığlık attırcak kadar ani ve acıtıcı
vuruyo bi göbege bi çıkışa :bbo: :bbo: :bbo: kafamçokkarıştı

bende çok üzüldüm bu duruma çoka cı bişey insnalar oraya ekmeklerini helal yldan
kazanmak için gidiyorlar her zorluga karsı....aileleri için çalışıyorlar
bu tip kazalar çok üzücü gercektende önlem mi alınmıyor ne oluyor bilmiyorum
genclık zamanlarında babamda çalışmış kömür madenınde çalışamsı bile ayrı zor zaten

Rabbim geride kalanlarına sabır versin inşallah

tinker bende 28. de ikincisini vuruncam canım yarın gör bak nasıl ağrıyo hemşire demişti
kas ı tutan bi aşı oldugu için ağrı yapar yani korkmayın dmeişti ağrı olursada korkma emi

ilk tetenoz asınımı yaptırdın cnm..
ayrıca resimde cok seker çıkmssınız cnmmmm

ya ben daha once oldum bılıyom bır ıkı gun sızlamıstı da hanı okadar fena dııl...ama kımınde fena reaksıyon gosterebılıyormus sısme falan...allahtan ole bırsey olmaz ınsallah...bu kız nıye bole yapıyo ya...annenın canını acıtıyo...benımkı genelde gobek delıgı hızamda takılılıyo bu aralar o da huylandırıyo gıdık alıyom ama gercekten bazen cok sert vuruyolar....içimde bi yılan var gıbı benım bu aralar hep mı oynuyo ya...bu hep bolemı devam etcek acaba...bilmiyorumkismile ya ayse bendekı vıdeoyu bı ızletebılsem sız ama vıdeo yuklenemıyo herhalde...nasıl bellı oluyo esnedıgı dılı falan cok komık

canım ya ben de çok üzüldüm çok acı gerçekten
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabırlar versin..

evet kızlar ya allah rahmet eylesin gerçekten zor ve kötü bir ölüm allah ölümün bile hayırlısını nasip etsin..

amin kızlarrr..çok ama çok üzüldüm.akşam haberleri nasıl izliycem bilmiyorum..
napalım Rabbim verdiği emaneti alıyor..boynumuz kıldan ince..ama işte ölüm şekillerine takılıyor insann..hemen öldülermi..can çekiştilermi..helalleştilermi..çocuklarınımı düşündülerr...gencecik çocuklarr..bitanesinin karısı hamile 4 aylıkk..
Rabbim sabır versin ne diymm..başka söylenecek bişey yokk..
bugün zaten moralim kötüydü..ara ara burayada baktım..yeni arkadaşlar vardı..ve tanışma faslı..açıkçası yazmak gelmedi içimden..hiç evlilik ve hamillelik sohbeti yapasım yoktu..bide sizde olmayınca hiç yazasım gelmedi..sanki bizim topik değil gibi geldii..öyle iştee...

aynen bana da ole geldi...bi ara girdim çıktım...yerimseniben
mukadderat canım ya...allah yakın larına sabır versın...bu ulkede can guvencen yok ıste...denetımlerın az yapıldıgı solenıyo...ekmek derdıne ınsancıklar da calışıyo ıste...zor ne dıyeyım

kızlar sanırım bu topikte yeni üyelere yer yok:gitme:

evet canım ya öyle düşününce insan daha da kahroluyor ( çok acı çokk,Allah sabırlar versinn..
ölümün de hayırlısını versin

Son düzenleme:

evet canım malesef..benim eşimde aslında maden teknikerii..şu ara alım olmadığı için üniv.ye girdiii..artık 5milyar maaşta verseler kesinlikle izin vermem orda çalışmasına...yere batsın oranın parası...

anaaaaaaaaa olur mu memnun oldum bu arada....ya bız o kadar alıstık kı her sabah bırbırımıı gormeye....bu tatıl uzun geldı herhalde bızlere sen de bıraz zaman gecır bak sen de aynı hıssetceksın...bız de mesayi başladı mı bu topik açılır hersabah ekıp te aynıdır....o nedenle soledık yanı..yoksa ben en basından berı burdyım ama ne kızlar geldı sonradan samımılestık...onu kastetmedık yani...vereliniortak

yok hayatım..öyle bişey yok..hepimiz aynı anda gelmedik topiğe..illaki sonradan gelen oldu..ama bugün için ben gerekçemi söyledim,,artı bide eskilerden kimse olmayınca sohbete katılmak istemedim..ne yalan söyliyimm.hoşgeldinnn..elif ben...:1hug:

ay bencede...ama bıraz da kader be...alnında olum varsa yoldan gecerken bı tugla duser yıne olursun....o nedenle hayırlısını dıle allahtanboshayallersmile

kızlar bu ıkı gun nasıl ıyı geldı ban ya...tembellık ne guzel sey...evıyle ılgılenıyo ınsan...salı dr daydım ıs yoktu carsamba persembe tatıl....yarın gıtcem ama yıne haftasonu tatılı oooooh be dunya varmıs......

ay bencede...ama bıraz da kader be...alnında olum varsa yoldan gecerken bı tugla duser yıne olursun....o nedenle hayırlısını dıle allahtanboshayallersmile

aynen eşimin söylediklerin söyledin canım..herseferinde bana aynı cümleyi kurar...'ALNINDA YAZILIYSA YOLDA YÜRÜRKEN .....' ama ben hergün onu düşünemem...yüreğim ağzımda yerin altına girdiğini düşünemm..
neyse kapattalım konuyu...içimz kararmasınnn...

benimde son bi haftadır genelde göbek çevremde takılıyodu bugun nooldu anlaamdımm
hem canımı acıtıyo hemde garip yerlere vuruyo zillim menim :)

bugun baya oynadık ama ben vuruyom elimi çekiyom vuruyo başka bi tarafa vuruyom elimi
çekiyorum vuruyo kızım benim :) miniğim ya çok büyüdü teyzesi maşallah :)
ama bi ara canımı da acıttı işte şimdi gectı neysekı
evet sankı içerde kayyomus gibi bi his dimi :) biliyorum
biizmkide elleri plasentaya dayayıp dayayıp esnıyodu canım gördüm yani :) ama diğer
kzılarda görsün istersen izlesene.com aupload et linkini ver bize :)

Onlar ekmeklerini helal yoldan kaznaırken vefat ettiler inşallah şehitlerden yazılmışlardır

ve inşallah canlarını kolay teslim etmişlerdir.:gitme:

ayse onu sılemem kı sonra bozverr..aslında face de hesabı olanlara maıl olarak atabılırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…