evet SU ve TİNKER...aft ama bitane büyük var...diğer acıyan taraflarda yok görünürde bişeyyy...
Kenacort-A orabase gibi haricen kullanilan bir kortikosteroid veya pyralvex solusyon gibi ilaçlar tedavide kullanilmaktadir. Ayrica aşiri agri duyuluyorsa aft in uzerine kisa sure için (7-10 dakika) bir adet aspirin koymak (emmeyin veya yutmayin) faydali olacaktir. Sık olarak meydana gelen veya uzun sureli devam eden aft durumunda bir hekime görunmeniz gerekir.
böyle yazıyo canım tinker de bu ilacı demişti..istersen bi eczaneye sor geçmiş olsun canımcıma.s.
sağol canım benim..araştırıp zahmet etmişsinn..aşırı bi durum yok..hemen ilaç almayayımmm...fazlalaşmaz inşş..sağolll... a.s.
kuzlar ben pide aş erdim docam beni yemege cıkartıyo ...çok öptüm sizleri...elsonun geçmiş olsun canım ....esımde hep cıkar kenakort surer gecer ertesı gun...ama sen yıne de danıs eczacıya...
kuzlar ben pide aş erdim docam beni yemege cıkartıyo ...çok öptüm sizleri...elsonun geçmiş olsun canım ....esımde hep cıkar kenakort surer gecer ertesı gun...ama sen yıne de danıs eczacıya...
hmm kimsecikler yokmuş bende kociş yok diye fırsat bu fırsat gireyim demiştim...neyse gelince okursunuz yazdıklarımı...
kızlar ya ben grip oldum bugün burnum çeşme gibi akıyor bir yandan da akıntım çok fazla belirti aramayayım aramayayım diyorum ama kendimi alamıyorum bir türlü...gerçi yumurtlama gününü kaçırmıştım acaba tutmuşmudurki???
yok yok vazgeçtim belirti felan aramıyorum...sizinle paylaşmak istedim...canlarım görüşürz yarın çok öpüyorum sizi...
iyi geceler kızlarrr...ya varya acayip bir bel ağrım oturup kalkarken cok kötü ağrıyor..ağır birşeyde kaldırmadım ama nerden geldi bu ağrı anlamadım..akşam üzeri ağrımaya başladı..galiba ben bu ay yine tutturamadım kızlar..mafoldumben
hmm kimsecikler yokmuş bende kociş yok diye fırsat bu fırsat gireyim demiştim...neyse gelince okursunuz yazdıklarımı...
kızlar ya ben grip oldum bugün burnum çeşme gibi akıyor bir yandan da akıntım çok fazla belirti aramayayım aramayayım diyorum ama kendimi alamıyorum bir türlü...gerçi yumurtlama gününü kaçırmıştım acaba tutmuşmudurki???
yok yok vazgeçtim belirti felan aramıyorum...sizinle paylaşmak istedim...canlarım görüşürz yarın çok öpüyorum sizi...
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bu sabah kalkmak okadar zor geldi kiiiiiiiiiiiiii :sinifsinif: Artık tatil olsun yaaaa, çok yoruldum ben akannehir akannehir akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?