Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet SU ve TİNKER...aft ama bitane büyük var...diğer acıyan taraflarda yok görünürde bişeyyy...

Kenacort-A orabase gibi haricen kullanilan bir kortikosteroid veya pyralvex solusyon gibi ilaçlar tedavide kullanilmaktadir. Ayrica aşiri agri duyuluyorsa aft in uzerine kisa sure için (7-10 dakika) bir adet aspirin koymak (emmeyin veya yutmayin) faydali olacaktir. Sık olarak meydana gelen veya uzun sureli devam eden aft durumunda bir hekime görunmeniz gerekir.

böyle yazıyo canım tinker de bu ilacı demişti..istersen bi eczaneye sor geçmiş olsun canımcıma.s.

sağol canım benim..araştırıp zahmet etmişsinn..aşırı bi durum yok..hemen ilaç almayayımmm...fazlalaşmaz inşş..sağolll... a.s.

kuzlar ben pide aş erdim docam beni yemege cıkartıyo ...çok öptüm sizleri...elsonun geçmiş olsun canım ....esımde hep cıkar kenakort surer gecer ertesı gun...ama sen yıne de danıs eczacıya...

sağol canım benim..araştırıp zahmet etmişsinn..aşırı bi durum yok..hemen ilaç almayayımmm...fazlalaşmaz inşş..sağolll... a.s.

ne demek canım rica ederim,tamam rahatsız olursan zaten eczaneye sorarsın..
inşallah fazlalaşmadan geçer :1hug:

kuzlar ben pide aş erdim docam beni yemege cıkartıyo ...çok öptüm sizleri...elsonun geçmiş olsun canım ....esımde hep cıkar kenakort surer gecer ertesı gun...ama sen yıne de danıs eczacıya...

ohh afiyet olsun canım görüşürüz opuyorumnanaktan

görüşürüz canım..afiyet olsun..of benimde ymeeğim yokkk... :umursamaz:
sağol canım..geçer belki yaraa...öpüyorum seni.. olumunekankayizsmile

ben de çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar öptümmopuyorumnanaktan

hmm kimsecikler yokmuş bende kociş yok diye fırsat bu fırsat gireyim demiştim...neyse gelince okursunuz yazdıklarımı...
kızlar ya ben grip oldum bugün burnum çeşme gibi akıyor bir yandan da akıntım çok fazla belirti aramayayım aramayayım diyorum ama kendimi alamıyorum bir türlü...gerçi yumurtlama gününü kaçırmıştım acaba tutmuşmudurki???
yok yok vazgeçtim belirti felan aramıyorum...sizinle paylaşmak istedim...canlarım görüşürz yarın çok öpüyorum sizi...

nanelişekerim inşallah diyorum yürekten....:Saruboceq:
dereen varsa ateşini ölçsene bi...37 lerdeysen bayanssulusmilebiraz ümitlenebilirsin..yumurtlama gününe takılma hayatım benim nette denilen günler hiç tutmuyordu...daha öncesi olurdu ...belki seninki de farklı bir gün olmuştur..ateş ölçme yöntemi o nedenle yardımcı oluyo insana ben adet bittiği gibi başlamıştım ölçmeye...ama ben de merak ettim şimdi ....ne zaman adet tarihin

ooof biz pide yemege gittik ama burası ne iğrenç bi yer ya pide yapamıyorlar...yiyemedim..oldugu gıbı kalktık yedıgımız yerden ben söke pidesi istiyorum ya....eve geldim paşa paşa kendi yemeğimi yaptım ama onu da yiyemedim oturup bi güzel ağladım buna ne dersiniz....:çok üzgünüm:

iyi geceler kızlarrr...ya varya acayip bir bel ağrım oturup kalkarken cok kötü ağrıyor..ağır birşeyde kaldırmadım ama nerden geldi bu ağrı anlamadım..akşam üzeri ağrımaya başladı..galiba ben bu ay yine tutturamadım kızlar..mafoldumben

Belki de tutturduğun için ağrıyodun olamaz mı aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bu sabah kalkmak okadar zor geldi kiiiiiiiiiiiiii :sinifsinif: Artık tatil olsun yaaaa, çok yoruldum ben akannehir akannehir akannehir

aynı bendeki belirtilerrrr grip ve bol mikltarda akıntııı aklinialirimsmile
ayyyyy hadi inşşşş tutarrr canım yaaa

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bu sabah kalkmak okadar zor geldi kiiiiiiiiiiiiii :sinifsinif: Artık tatil olsun yaaaa, çok yoruldum ben akannehir akannehir akannehir

günaydın balımmmmmm
valla bende kalkmakta zorlandımmm kocişimin yanındaaaa bide yaz geldi yaa böyle püfür püfür hallerdeeeeeeaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…