ewet canım :CüvCüv: amin canım insallh Allah bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip eder:Saruboceq: canım insallah amniosentez sonucun iyi cıkar bebişte sorun yoktur:Saruboceq:
canım sata gore 8 haftalık ama dr 1 hafta geriden gelio dedi gec ddollenme sanırım.. dahaa hamile oldugumu bilmiodum 1gun cok halsizlik mide bulantısı kusma yasadım (hamilelikle alakası warmıydı bilmiorum) benim migrenim war ve azdı.. goguslerimbuyudu cok hassaslastı ve ucları belirginlesti.. kasıklarımda batmalar oldu halsizlik uykuu sabahları da mide bulantılarım oluyo.. bole işte yerimsenibenyasmin kaç haftalık hamilesin.belirtileri benimle paylaşırmısınolumunekankayizsmile
gülegüle :gitme:kızlarb ben çıkıyorum arkamdan su dökçek yok mu
canım sata gore 8 haftalık ama dr 1 hafta geriden gelio dedi gec ddollenme sanırım.. dahaa hamile oldugumu bilmiodum 1gun cok halsizlik mide bulantısı kusma yasadım (hamilelikle alakası warmıydı bilmiorum) benim migrenim war ve azdı.. goguslerimbuyudu cok hassaslastı ve ucları belirginlesti.. kasıklarımda batmalar oldu halsizlik uykuu sabahları da mide bulantılarım oluyo.. bole işte yerimseniben
canım bende kasıktaki batmadan dolayı tedirginim her wcye gittigimde kotu bişe olcak die korkuyorum mafoldumben gaz bendede cok war ya limonlu soda iciyorum hem mide bulantımada iyi gelio biraz.. bu arada ultrasona gitceksin heralde ama sanırım daha cok yeni hamileligin belki keseyi gorebilirsin ancak :CüvCüv:benimde göğüslerim büyüdü çok hassaslaşmadı adet öncesindeki kadar hassas ama büyüklüğü çok büyüdü. ama yasmin incekmiş 4. aydan sonra tekrar büyücekmiş. kasıktaki batma benim canımı çok sıkıyo hep düşçekmiş gibi geliyo bana. çok korkuyorum o yüzden..... balon olup uççak kadar gaz oluyo. akannehir
evet inşallahhh keseyi görürüm yasmin ben zaten onu istiyorum onu göreyim yeter bana zaten. dış gebelik olmasında ben şuan en çok ondan tedirginim. çok çok yeni hemde ben adetim daha geçmeden idrarda gördüm pozitifi. doktor bile şaşırdı. bu kadar erken evde yapılan testte nasıl gördün dedi. o da baktı kaset testte o da gördü daha adet günümdü. ve daha yeni geçti adet günüm inşallah keseyi görebilirim. şimdi çıkıyorum. :kedi:canım bende kasıktaki batmadan dolayı tedirginim her wcye gittigimde kotu bişe olcak die korkuyorum mafoldumben gaz bendede cok war ya limonlu soda iciyorum hem mide bulantımada iyi gelio biraz.. bu arada ultrasona gitceksin heralde ama sanırım daha cok yeni hamileligin belki keseyi gorebilirsin ancak :CüvCüv:
süperisiyim ,kaç aylık hamilesin canım
gaz sorunu bendede oluyo ....
benimde göğüslerim büyüdü çok hassaslaşmadı adet öncesindeki kadar hassas ama büyüklüğü çok büyüdü. ama yasmin incekmiş 4. aydan sonra tekrar büyücekmiş. kasıktaki batma benim canımı çok sıkıyo hep düşçekmiş gibi geliyo bana. çok korkuyorum o yüzden..... balon olup uççak kadar gaz oluyo. akannehir
canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah Allah yardımcın olsun :1hug:evet inşallahhh keseyi görürüm yasmin ben zaten onu istiyorum onu göreyim yeter bana zaten. dış gebelik olmasında ben şuan en çok ondan tedirginim. çok çok yeni hemde ben adetim daha geçmeden idrarda gördüm pozitifi. doktor bile şaşırdı. bu kadar erken evde yapılan testte nasıl gördün dedi. o da baktı kaset testte o da gördü daha adet günümdü. ve daha yeni geçti adet günüm inşallah keseyi görebilirim. şimdi çıkıyorum. :kedi:
hosgeldin idilcanbuyrunnnnnnnnnTekrar selam kızlarrrrrrrr!!!!!
kız patrona dikkat :jeyyar:kızlar bu site bende bağımlılık yarattı işi gücü bıraktım bütün gün okuyorum.çokta keyif alıyorum ama iş verimim düştü canım çalışmak istemiyoropuyorumnanaktan
slm idilcan
hosgeldin idilcanbuyrunnnnnnnnn
Nasılsınız kızlar?
karagul evet bu site özellikle de bu topik bende de bağımlılık yaptı, iş yerinde ilk işim bilgisayarda kadınlar kulubunu açmak.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?