Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
keşke iki lafın biri olsa ne beller kırıyoruz sabah beri gel yetiş sende kaydirigubbakcemile3

hehehehhehe ama ama ben gitcem şimdi bi bakim dedim kimler var diye hesaplar gelicek o yüzden öpüyorum herkesi iiakşmalar kızlar çalışmalara devamm....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Kepeleklerim ben de çıkıyorum, yarın görüşmek üzere baş baaaaaaaaaşşşşşşşşş opuyorumnanaktan

iyi akşamlar iş yoğunluğundan doğru düzgün görüşemedim hiç birinizle yarın görüşürüz inşallah hepinizi öptüm

adet gecikmemin 7.günündeyim.test yaptım geçen gece ilk dakikada pozitif çıktı.hamilelik belirtileri gösteriyorum.fakat adet günüm gelmeden önce dr a gitmiştim yumurtlama testi yapmıştı.bugün bu test sıonuculya dr a gittim.dr benim bu tahlil sonucuna göre gebe kalmamın çok zor olduğunu söyledi.hayal kırıklığına uğradım.kan testi yaptırdım sonuç yarın ama çok sabırsızım.sizce böyle bişey olabilir mi?

kızlar umutlanmak istemiyorum ama şimdi testi çöpe atmaya kalktım.aman deidm yok nasılsa bakayım hala net tek çizgimi.baktım çok silik ikinci çizgi

hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir yarını bekle bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah

kızlar umutlanmak istemiyorum ama şimdi testi çöpe atmaya kalktım.aman deidm yok nasılsa bakayım hala net tek çizgimi.baktım çok silik ikinci çizgi

haddi canımmmm. ciddimisinnnnn :1hug: resmi bi göstersene resmini çekip şurdan bi bakayım. :sm_cool:

çok enteresan bi durum yaa. hangi hastaneye gittin. seni umutlandırmak istemem ama bence doktor yanılıyor. yani çok zor diye bişey yok yani pozitifi gördüm diyosun. o kadarda olamaz heralde. bir daha test yap bi bakalım. başka marka al yap. yada yarını bekle. ama çok saçma ne için diyo bunu doktor. neden olmasın yani.

ay hele ben ellerim titriyor.çok sağolun ya yanımda olduğunuz için.anne rahatsız benim şimdi çıkma gerek.yarım ameliyat olacak.yarın yaptırabilirsem kan taeti yoksa çarş.gününe kadar gelemzse kırmıızlar o zaman öğrenebilceğim artık inş.
Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…