keşke iki lafın biri olsa ne beller kırıyoruz sabah beri gel yetiş sende kaydirigubbakcemile3
kıslaarrrr ben de çıkıyorum artık. öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan
kıslaarrrr ben de çıkıyorum artık. öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan
hehehehhehe ama ama ben gitcem şimdi bi bakim dedim kimler var diye hesaplar gelicek o yüzden öpüyorum herkesi iiakşmalar kızlar çalışmalara devamm....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kepeleklerim ben de çıkıyorum, yarın görüşmek üzere baş baaaaaaaaaşşşşşşşşş opuyorumnanaktan
adet gecikmemin 7.günündeyim.test yaptım geçen gece ilk dakikada pozitif çıktı.hamilelik belirtileri gösteriyorum.fakat adet günüm gelmeden önce dr a gitmiştim yumurtlama testi yapmıştı.bugün bu test sıonuculya dr a gittim.dr benim bu tahlil sonucuna göre gebe kalmamın çok zor olduğunu söyledi.hayal kırıklığına uğradım.kan testi yaptırdım sonuç yarın ama çok sabırsızım.sizce böyle bişey olabilir mi?
kızlar umutlanmak istemiyorum ama şimdi testi çöpe atmaya kalktım.aman deidm yok nasılsa bakayım hala net tek çizgimi.baktım çok silik ikinci çizgi
kızlar umutlanmak istemiyorum ama şimdi testi çöpe atmaya kalktım.aman deidm yok nasılsa bakayım hala net tek çizgimi.baktım çok silik ikinci çizgi
adet gecikmemin 7.günündeyim.test yaptım geçen gece ilk dakikada pozitif çıktı.hamilelik belirtileri gösteriyorum.fakat adet günüm gelmeden önce dr a gitmiştim yumurtlama testi yapmıştı.bugün bu test sıonuculya dr a gittim.dr benim bu tahlil sonucuna göre gebe kalmamın çok zor olduğunu söyledi.hayal kırıklığına uğradım.kan testi yaptırdım sonuç yarın ama çok sabırsızım.sizce böyle bişey olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?