Kocişim Çarşamba ilçesinde, ben merkezdeyim :gitme: [/B]
aaaa benim kacacım da çarşambalı.
zor tabi inşallah olur. hadi hayırlısı ohaoldumsmile
gidebiliyosa 2. Veya 3. Gün mutlaka doktora görünsün dedi, doktor başlama gününü ona göre söyler dedi, gidemezse de 3. Günden itibaren başlasın, günde 1 tane alsın dedi, 5 gün boyunca kullanıp, 10. Veya 11. Günü kontrole gitsin dedi, ben sende 2. Gün yumurtalarının oluşmaya başladığını gördüğüm için 2. Gün başlatıyorum dedi canım yerimseniben
bu arada bana sabah akşam yarım vermesinin nedeni midemin hassas olmasıymış, benim her ilaçtan midem bulandığı için :bbo: Her akşam aynı saatte 1 tane alsa da olur dedi yerimseniben
ay doktorcuma bak yaa, ben bilmeden midemi bile düşünmüş adam bilmiyorumkismile
Gidebiliyosa 2. veya 3. gün mutlaka doktora görünsün dedi, doktor başlama gününü ona göre söyler dedi, gidemezse de 3. günden itibaren başlasın, günde 1 tane alsın dedi, 5 gün boyunca kullanıp, 10. veya 11. günü kontrole gitsin dedi, ben sende 2. gün yumurtalarının oluşmaya başladığını gördüğüm için 2. gün başlatıyorum dedi canım yerimseniben
Bu arada bana sabah akşam yarım vermesinin nedeni midemin hassas olmasıymış, benim her ilaçtan midem bulandığı için :bbo: her akşam aynı saatte 1 tane alsa da olur dedi yerimseniben
Ay doktorcuma bak yaa, ben bilmeden midemi bile düşünmüş adam bilmiyorumkismile
Aaaa benimki de Çarşambalı kısss kaydirigubbakcemile5
ne ilacı kullanıyorsun canım sen
Canım ben 2 ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım, 2. ayımda tuttu ama sağ tüpümde kısmi bi tıkanıklık olduğu için dış gebelik oldu, sonlandırmak zorunda kaldık :gitme: bu ay da korunmak zorundayız, sağlık olsun, bakalım bu aydan sonra istediğimiz zaman tedaviye dönebilecez inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
anaaaammmohaoldumsmile kıs akraba olmasın bunlarkaydirigubbakcemile3
Anammmmmmmmmm ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
inşallahhh..senle beraber hamiş kalcaz inşallahh..aynı ay olmazsada peş peşe...yakın tarihlerde kalırızzz inşallaaahh... :Saruboceq:
evet baktım biraz kağanın videolarına ilk iki aya baktım vajinal ultrasonla görünür adet gecikmesinden sonra diyo. benim göbekten baktılar göründü allahtan. görünmese kafayı yerdim heralde. ben çok takıntılı oldum kızlar yaaa akannehir karnım ağrıyo elektirik geçiyo sanki karnımdan. ağır bişey kaldırmamam lazımmış ya şimdi benim. ne kadar ağırlık mesela. yani bizim burda 15 aylık bi bebiş var onu kaldırmamalımıyım ben onu kaldırıyorum sonra karnıma ağrı giriyo. ama geçiyo sonra.
evet baktım biraz kağanın videolarına ilk iki aya baktım vajinal ultrasonla görünür adet gecikmesinden sonra diyo. benim göbekten baktılar göründü allahtan. görünmese kafayı yerdim heralde. ben çok takıntılı oldum kızlar yaaa akannehir karnım ağrıyo elektirik geçiyo sanki karnımdan. ağır bişey kaldırmamam lazımmış ya şimdi benim. ne kadar ağırlık mesela. yani bizim burda 15 aylık bi bebiş var onu kaldırmamalımıyım ben onu kaldırıyorum sonra karnıma ağrı giriyo. ama geçiyo sonra.
ayyyy inşallah yaaaaa hep beraber takip edelim şu ayları gelecek ay çokkkk verimli olur inşallahhhhhh yaaaa. hepinizden bekliyorumm. dua ediyorum sizin içinnnn
ayyyy inşallah yaaaaa hep beraber takip edelim şu ayları gelecek ay çokkkk verimli olur inşallahhhhhh yaaaa. hepinizden bekliyorumm. dua ediyorum sizin içinnnn
tamamm :1shok:yok yok hiçbirşey kaldırma. hele de ilk üç ay.
kaldırma canım sen o bebeği 2 kilodan fazlasını kaldırma bebeğin tam şuanda sana tutunma aşamasında bence yapma Allah korusun herşey olur o 15 aylık bebek nerden baksan 10-12 kilo vardır sakın yapma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?