Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
karasuuuuuuuu!!!!
dur progesteronuda yazıyımm..2.95..
lh fsh nin iki katı..ultrasonlada bakıldı..küçük küçük yumurtaların falan dedi...dersin yavrum..
5.gün başla dedi..dur fshıda yazıyımm..4.50
lh 9küsür..ok.miii??
bekliyorummm.. heyecan yaptımmm...

bende bilmiyordum ama yaşayınca öğreniyorsun sen ne diyorsun doktora yaptım artık bu konularda 10 sene arayınca böyle oluyor :roflol:

Gidebiliyosa 2. veya 3. gün mutlaka doktora görünsün dedi, doktor başlama gününü ona göre söyler dedi, gidemezse de 3. günden itibaren başlasın, günde 1 tane alsın dedi, 5 gün boyunca kullanıp, 10. veya 11. günü kontrole gitsin dedi, ben sende 2. gün yumurtalarının oluşmaya başladığını gördüğüm için 2. gün başlatıyorum dedi canım yerimseniben
Bu arada bana sabah akşam yarım vermesinin nedeni midemin hassas olmasıymış, benim her ilaçtan midem bulandığı için :bbo: her akşam aynı saatte 1 tane alsa da olur dedi yerimseniben
Ay doktorcuma bak yaa, ben bilmeden midemi bile düşünmüş adam bilmiyorumkismile

ne ilacı kullanıyorsun canım sen

canım benim çok sağolll... Şeniz
iyi ben üçüncü gün başlıyımm..benim yumurtaları 12.gün görmüştü..hhepsi küçük demişti..benimkiler geç büyüyor diyemi acaba 5.gün dedi..herneyse...
ay çok şanslısın yaaa..böyle bi dr.un var karasuuu.ççoookk şanslısınn..adam herşeyi düşünüyo vallaaa... bide ben bulabilsemm.. :gitme:

ne ilacı kullanıyorsun canım sen

Canım ben 2 ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım, 2. ayımda tuttu ama sağ tüpümde kısmi bi tıkanıklık olduğu için dış gebelik oldu, sonlandırmak zorunda kaldık :gitme: bu ay da korunmak zorundayız, sağlık olsun, bakalım bu aydan sonra istediğimiz zaman tedaviye dönebilecez inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısı olsun canım bu tür bulanıklık ve tıkanıklıklarda genelde rahim filmi çekiyorlar bildiğim kadarıyla ama dr un tabi en iyisini bilir

inşallahhh..senle beraber hamiş kalcaz inşallahh..aynı ay olmazsada peş peşe...yakın tarihlerde kalırızzz inşallaaahh... :Saruboceq:

evet baktım biraz kağanın videolarına ilk iki aya baktım vajinal ultrasonla görünür adet gecikmesinden sonra diyo. benim göbekten baktılar göründü allahtan. görünmese kafayı yerdim heralde. ben çok takıntılı oldum kızlar yaaa akannehir karnım ağrıyo elektirik geçiyo sanki karnımdan. ağır bişey kaldırmamam lazımmış ya şimdi benim. ne kadar ağırlık mesela. yani bizim burda 15 aylık bi bebiş var onu kaldırmamalımıyım ben onu kaldırıyorum sonra karnıma ağrı giriyo. ama geçiyo sonra.

inşallahhh..senle beraber hamiş kalcaz inşallahh..aynı ay olmazsada peş peşe...yakın tarihlerde kalırızzz inşallaaahh... :Saruboceq:

ayyyy inşallah yaaaaa hep beraber takip edelim şu ayları gelecek ay çokkkk verimli olur inşallahhhhhh yaaaa. hepinizden bekliyorumm. dua ediyorum sizin içinnnn

yok yok hiçbirşey kaldırma. hele de ilk üç ay.

kaldırma canım sen o bebeği 2 kilodan fazlasını kaldırma bebeğin tam şuanda sana tutunma aşamasında bence yapma Allah korusun herşey olur o 15 aylık bebek nerden baksan 10-12 kilo vardır sakın yapma bence

ayyyy inşallah yaaaaa hep beraber takip edelim şu ayları gelecek ay çokkkk verimli olur inşallahhhhhh yaaaa. hepinizden bekliyorumm. dua ediyorum sizin içinnnn

evet yaaa inşallah. ben de çok dua ediyorum.allahım bu kadar insanın duasını kabul eder inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

yok yok hiçbirşey kaldırma. hele de ilk üç ay.
tamamm :1shok:
kaldırma canım sen o bebeği 2 kilodan fazlasını kaldırma bebeğin tam şuanda sana tutunma aşamasında bence yapma Allah korusun herşey olur o 15 aylık bebek nerden baksan 10-12 kilo vardır sakın yapma bence

yok yok kaldırmıycam artık canım çok acıyo zaten kaldırdıktan sonra tamam o bebişede kıyamıyorum ama benim bebişimi düşünmem lazım şimdiiii :sinifsinif: bi daha kaldırmıycammmmmmmm lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…