Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar şimdi yolun çok başındasınız sanki o günler geçmeyecekmiş gibi geliyor nasipse hep beraber yaşayıp göreceğiz bi çırpıda bitecek herşey bi bakmışınız bebişler kucakda :) takmayın bu kadar (böyle diyorumda bende sizden beterdim ) ama şimdi gülüyorum o halime hormonlardan hormonlardan kaydirigubbakcemile3 geçicek hepsii tadını çıkartınn

, il_ya, cngemn, superisiyim+, sevtapduzyol, naneseker+, ay_she+, karaguuul, ELSON+, bayankarasu+

selammm şekerler nasılsınız???

evet yaaa inşallah. ben de çok dua ediyorum.allahım bu kadar insanın duasını kabul eder inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

inşallaahhhh. ben sizin dualarınızla hamiş kaldım. şimdi sıra hamiş kalmak isteyenlerde ben dua ediyorum onlar için. allah izin verirse sağlıklı bebişlere hamile kalırlarrr inşallahhhhh. :Saruboceq:

Canım ağırlık kaldırmada kriter olarak genedle 2-3 kilodan fazla taşımayın diyo doktorlar

tabii birde dengesiz davranmamak lazım yani 1 kg bile kaldırcak olsan eğilip kaldırman lazım eğilirken bacaklarını birleştirip çömelmek lazım bacakalrını ayırmıycaksın mesela onun gibi
annene sor o anlatır. :)

ayyy öyle tabiii ama işte bu dönemde başka bişey düşünemiyo insan. sonrasında bende gülcem belki bu halime ama elimde değil işte :)
, il_ya, cngemn, superisiyim+, sevtapduzyol, naneseker+, ay_she+, karaguuul, ELSON+, bayankarasu+

selammm şekerler nasılsınız???

iyiyiz sen nasılsınn?

valla anneme göre ben bulaşık bile yıkamamalıyım kaydirigubbakcemile3

slm hoşgeldin sen nasılsın zemuszemus
h.b. .canım iyiiym çok şükür
iyiyiz canım laflıyoruz sen nasılsın :teselli:
iki lafın belini kırıyonuz heee??
ayyy öyle tabiii ama işte bu dönemde başka bişey düşünemiyo insan. sonrasında bende gülcem belki bu halime ama elimde değil işte :)

iyiyiz sen nasılsınn?
iyiyim sağol canım
hoşgeldin canım :)

geciktin bugun nerlerdeydın hıı annat bakım :)

evet canım ya anca bi bakim bakim dedim işten güçten p.tesi yoğun oluyor hep pazar gününün işinide yapıyorum o yüzden ne var ne yok bakimm??

dün baktım kimsecikler yok pazar pazar herkes eşiyle vakit geçiriyodur dedim ne yapsınlar burada dedm bende çıktım:))))

hayırlısı olsun canım bu tür bulanıklık ve tıkanıklıklarda genelde rahim filmi çekiyorlar bildiğim kadarıyla ama dr un tabi en iyisini bilir

Film çekildi zaten hayatım, ama film sırasında basınçla ilaç verilince açılıyo, bikaç ay sonra tekrar kapanıyo bilmiyorumkismile bilmiyorum napacaz artık, sanırım soldan yumurtlatacak artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

keşke iki lafın biri olsa ne beller kırıyoruz sabah beri gel yetiş sende kaydirigubbakcemile3

evet pazartesi ve cuma benımde yoğun oluyo :) bugun iyiydi ama geen hafifti işler :)

neoılsun iyidir çok şükür :)

valla anneme göre ben bulaşık bile yıkamamalıyım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…