yok olmadımmm..dün akşam söylemesi ayıp tuvalette akıntıyla beraber kan geldii..tamam kesin geldi dedim..yine tık yok..ilk defa böyle bişey oluyor.. bilmiyorumkismile
neden oluyo acaba ya bilmiyorumkismile
dün akşam aklımdan geçmedi değil..yerleşme kanaması falan diyolar yaa... o geldi aklıma.. eyvahedigeldismile önceden hep kahve akıntı olur sonra peşine adet olurdum..ilk defa böyle önce kan geldii...
ay neyse yaa..sabah sabah..boşverelimmm...gelmezse dr.yolu gözükür bana... boshayallersmile
bugunde gelmezse kırmızılar bi test yap bence :CüvCüv:
gunaydın kızlar kaydirigubbakcemile2
karasucum günaydın. nasıl yani çekim mi yapacan dogumda. nasıl dogum sezeryanmı. normal mi.anlatırsın artık bize. kolay mı oluyo acaba..
günaydııııınnn canlarımmmm..
karasum darısı başına bitanemmm...
inşallaah gün gelir senin doğumunuda çeker arkadaşlarınn...
ben siz bişey söyliycemmm... bilmiyorumkismile
Günaydın kızlaaarrr :)
karasucum inşallah darısı başına
canım yanlışın var ama ben yerleşme kanamsı gördüm yerleşme knamsı bi kere
gelir bir daha gelmez ayrıca adete en fazla 7 gün en az 3 gün kala gelir.
ve öyle bi kaç seferde gelmez bi kere az bşişey gelir kahverengi kesilir ondan sonra
seninki inşallah yerleşme kanamsıdır ama bence hiç benzemıyo bilmiyorumkismile
tabi seni anlıyorum hayal kırıklıgına ugramak istemiyosun o zaman bekle tabi bi kacgun daha yerimsenibencanım..bilmiyorumm yaa..hiç ama hiç ihtimal vermiyorum..gerçektenn..
bikaç gün daha bekliyimm...
(bana gıcık oluyosunuz şuan biliyorum ben gıcık oluyorum çünkü günü geçipte test yapmayanlara... kaydirigubbakcemile3 )
kız nasıl dayancaksın ben ole bişe yapsam kesin bayılırım akannehirTatlım normal istiyodu ama bebeğin kilosu çok fazla olduğu için ilk doğum ya bi de zor olur diye epidural sezeryan olacak doğum, doktordan izin aldık, ameliyathaneye girip çekicem ben zemuszemus
yok olmadımmm..dün akşam söylemesi ayıp tuvalette akıntıyla beraber kan geldii..tamam kesin geldi dedim..yine tık yok..ilk defa böyle bişey oluyor.. bilmiyorumkismile
Tatlım normal istiyodu ama bebeğin kilosu çok fazla olduğu için ilk doğum ya bi de zor olur diye epidural sezeryan olacak doğum, doktordan izin aldık, ameliyathaneye girip çekicem ben zemuszemus
hoşgeldin canım
hadi kızlarımızı forum bahçesine salalaımda oyun oynasınlar :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın cnmm:1hug:
kontes hoşgeldin canımmmm..pardon hoşgeldinizzz... opuyorumnanaktan
canım yanlışın var ama ben yerleşme kanamsı gördüm yerleşme knamsı bi kere
gelir bir daha gelmez ayrıca adete en fazla 7 gün en az 3 gün kala gelir.
ve öyle bi kaç seferde gelmez bi kere az bşişey gelir kahverengi kesilir ondan sonra.
ve evet hamilelik belirtisidir ben test yapmadan yerleşme kanamsını görür görmez eşimi
arayıp hamileyim been demiştim ve hamilede çıktım...
seninki inşallah yerleşme kanamsıdır ama bence hiç benzemıyo bilmiyorumkismile
çünkü dünde lekelenmelerin olmuştu dimi ? ayrıca adet günün de gecti
Tatlım sağlıklı yumurtlama olmayınca oluyo böyle lekelenmeler korkma, ama bikaç gün devam eder de adetin de gecikirse ihmal etme tabi, doktora görünmekte fayda var yerimseniben
bilmiyorum yerleşme kanaması nasıl olur..benimde bi defa geldi işte dün akşam..onun öncesindede bir iki kere kahve akıntı geldi...
aman neyse yaaa...Allahım kötü bişey olmasın inşallahhh...ve gelsin bi an önceee...
kızlar cümleten günaydın
dün ayrıntılıdaydıkk baya bi stresli gün geçirdim akşama kadar hastanedeydimmm
çok şükür benim yaramazlarda şuan için görünen bi sorun çıkmadııı okdar rahatladımki anlatmam
rabbim herkese hayırlı sonuçlar versn
Katılıyorum yerimseniben
kız nasıl dayancaksın ben ole bişe yapsam kesin bayılırım akannehir
ay dayanabilcenmi kız..ben nette izlemeye dayanamadımm..kesiyolar biçiyolar... eyvahedigeldismile
hem ne tosun o öylee..iyi bakmış arkadaşın kendinee...maşşşşşaaallaahh..
Tatlım seni üzmek için söylemedim ama ben onu :sinifsinif: aynı sorun bende de var, pko var bizde normal yollarla sağlıklı yumurtlamamız olmuyo bizim kabullenmek lazım bunu, ama en azından çaresi, tedavisi var ve çok da kolay, dert edicek bişey değil ki bu :teselli: Allah dermansız dert vermesin bitanem olumunekankayizsmilesağlıklı yumurtlama olmadığını biliyorum canım.şak diye söylüyolar yaa.. :çok üzgünüm:
günaydın kızlar hepinize mutlu günlerr
benim midem tavan yaptı bugün bi kahvaltı yapayım geliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?