günaydın yarencim hoşgeldin...kırmızılar en azından cok bekletmeden gelmiş...hayırlısı olsun canım ne yapalım her ay bunu yaşıyoruz artık alıştık gibi birşey oldu...ama inanıyorumki birgün bizde görücez o kıpkırmızı iki cizgiyi.:lepi:.günaydın kızlar.akşamki testte silik çıkmıştı sona önce kanverengi akıntı başladı sonrada yoğun bi şekilde kırmızılar gelemye devam etti.bebiş yok yani.hayırlısı
günaydın şekercim hoşgeldin boshayallersmile
bende hiç dayanamıyom yaa nasıl bunalıyorum var ya anlatamam
ayaklarım ve özellikle yatarken yanlarım çok ağrıyo gece bide deliksiz uyursam eğer
sabah kalktıgımda yattıgım tarafım resmen uyusmus oluyo bilmiyorumkismile
Ayy Allah ımm az kaldı dayancaz artık napalım doğum iznine çıkınca rahat ederiz
hiçyoktan sonrası zaten doğum vakti gelmiş oluyor
günaydın canımmm..yaren0144, sevtapduzyol, hatice_48, ELSON+, idilcan+, ay_she+, kontes26+
kızlar günaydın...çok uykusuzum ...gece bebek hep tekmeledi...bu yeni basladı eskiden uyurdu....ama dun hep uyanıktı benı de uyutmadı..aysecım al benden de o kadar allah yardımcımız olsun...az kaldı...benım en buyuk tesellım yazın memlekette bol bol yuzcek olmam o rahatlatır benı...
canım geçmişe pek bakamadım amniyosentezmi yapılacakdı ne gördülerki hemen karar verdiler
ya bugün çok sıcak ben bayılacam birazdannnn dün okdar yorulmuşumki ayaklarım hala ağrıyoooo hiç dayanamıyorum artıkkk ben yorulmayaaa
günaydın şekercim hoşgeldin boshayallersmile
bende hiç dayanamıyom yaa nasıl bunalıyorum var ya anlatamam
ayaklarım ve özellikle yatarken yanlarım çok ağrıyo gece bide deliksiz uyursam eğer
sabah kalktıgımda yattıgım tarafım resmen uyusmus oluyo bilmiyorumkismile
ayy allah ımm az kaldı dayancaz artık napalım doğum iznine çıkınca rahat ederiz
hiçyoktan sonrası zaten doğum vakti gelmiş oluyor
yaren0144, sevtapduzyol, hatice_48, ELSON+, idilcan+, ay_she+, kontes26+
kızlar günaydın...çok uykusuzum ...gece bebek hep tekmeledi...bu yeni basladı eskiden uyurdu....ama dun hep uyanıktı benı de uyutmadı..aysecım al benden de o kadar allah yardımcımız olsun...az kaldı...benım en buyuk tesellım yazın memlekette bol bol yuzcek olmam o rahatlatır benı...
ELSON, ay_she+, yaren0144, kontes26, sevtapduzyol
GÜnaydın Kızlar! nasılsınız??? ELSON kırmızılar gelmedi mi hala?
yaren0144, sevtapduzyol, hatice_48, ELSON+, idilcan+, ay_she+, kontes26+
evt hayırlısı ya.geçen ayda 6 gün geçmişti bu ayda geçti.31 günde adet oluken 36.37.güne çıktı.bu ay bi doktora gidecğeim işte niye böyle oluyo diye bakalım artık.
inş.vardır elif sendede bebiş.
yeni adet tarihimde bilmiyorum şu an.hesaplamıyo bile 35 gündne çok diye.bi doktora giidp gelim bakayım geçsin bi 35 gün sonra adet tarihi verebilirm anca heralde
inş.hatice olur bu sefer senin inş.ya
evt hayırlısı ya.geçen ayda 6 gün geçmişti bu ayda geçti.31 günde adet oluken 36.37.güne çıktı.bu ay bi doktora gidecğeim işte niye böyle oluyo diye bakalım artık.
inş.vardır elif sendede bebiş.
yeni adet tarihimde bilmiyorum şu an.hesaplamıyo bile 35 gündne çok diye.bi doktora giidp gelim bakayım geçsin bi 35 gün sonra adet tarihi verebilirm anca heralde
yaren0144, sevtapduzyol, hatice_48, elson+, idilcan+, ay_she+, kontes26+
günaydın kızlar ben geldim
elsoncum üzülme canım herşey olacağına varır senin hakkındada hayırlısı neyse o olsun canım
günaydın kızlar ben geldim
elsoncum üzülme canım herşey olacağına varır senin hakkındada hayırlısı neyse o olsun canım
kıslar ya birşeycik sorcam...
benim perşembe dr. kontrolüm varya eğer kan testi istesem kanda cıkarmı gebelik..
haziran 1,de izne ayrılmamız lazım..eğer gebelik varsa cıkmıcaz diyo eşim bende cok istiyorum gitmek bilmiyorum..yani ona göre gebelik var yada yok izin yazdırıcak...haaa sizce cıkarmı..
kıslar ya birşeycik sorcam...
benim perşembe dr. kontrolüm varya eğer kan testi istesem kanda cıkarmı gebelik..
haziran 1,de izne ayrılmamız lazım..eğer gebelik varsa cıkmıcaz diyo eşim bende cok istiyorum gitmek bilmiyorum..yani ona göre gebelik var yada yok izin yazdırıcak...haaa sizce cıkarmı..
günaydın canım hoşgeldinn...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?