Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar.akşamki testte silik çıkmıştı sona önce kanverengi akıntı başladı sonrada yoğun bi şekilde kırmızılar gelemye devam etti.bebiş yok yani.hayırlısı
günaydın yarencim hoşgeldin...kırmızılar en azından cok bekletmeden gelmiş...hayırlısı olsun canım ne yapalım her ay bunu yaşıyoruz artık alıştık gibi birşey oldu...ama inanıyorumki birgün bizde görücez o kıpkırmızı iki cizgiyi.:lepi:.

sağol ayşemmm hoşbuldum cicimŞenizŞenizŞeniz

yaren0144, sevtapduzyol, hatice_48, ELSON+, idilcan+, ay_she+, kontes26+
kızlar günaydın...çok uykusuzum ...gece bebek hep tekmeledi...bu yeni basladı eskiden uyurdu....ama dun hep uyanıktı benı de uyutmadı..aysecım al benden de o kadar allah yardımcımız olsun...az kaldı...benım en buyuk tesellım yazın memlekette bol bol yuzcek olmam o rahatlatır benı...

günaydın canımmm..
yiyosun bıldırcın yumurtalarını..çocuk napıcak o kadar enerjiyii..harcamaya çalışıyo tabi... yerim onu benn...

evt hayırlısı ya.geçen ayda 6 gün geçmişti bu ayda geçti.31 günde adet oluken 36.37.güne çıktı.bu ay bi doktora gidecğeim işte niye böyle oluyo diye bakalım artık.
inş.vardır elif sendede bebiş.
yeni adet tarihimde bilmiyorum şu an.hesaplamıyo bile 35 gündne çok diye.bi doktora giidp gelim bakayım geçsin bi 35 gün sonra adet tarihi verebilirm anca heralde

senaycım. Ikili taramada risk 1/80 çıktı.

uyusma bendede var aysecim. Bu günlerde uyanınca hep bir tarafım uyusmus kalkıyom bende.

günaydın canım hoşgeldin....opuyorumnanaktan
yaramaz yerim ben onu yerimmmmcokacimcoook

ELSON, ay_she+, yaren0144, kontes26, sevtapduzyol

GÜnaydın Kızlar! nasılsınız??? ELSON kırmızılar gelmedi mi hala?

günaydın idilcim hoşgeldin :)

hoşgeldin tinker
ya sorma artık çok tekmeliyolar ben uykuya daldıktan sonra hiiç duymamışım çok yorgundum
ama uykuya dalmaya çalışırken tekmeleyip duruyodu :) konsantre olamadım bitürlü :)
eşiemde dedim hatta göbüşteyken uyutmadı doğunca naparız bilmiyroum diye :)

eve gidince baygın gibi oluyorum dün akşam doktora gidicektim doktorada gidemedim

hayırlısı olsun canım...ama adet periyodun evet çok uzamış bi görün bencede doktora

canım bilmiyorummm..moralim o kadar bozukkkiii..arkadaşım mesaj çekti..en başta imzaladığımız sözleşmede iki yıl tayin istememe diye şart varmış.torpil bulmaya çalışıyolarmışş..gerçi bna memleketteki müdür sen dilekçeni ver,,bana haber ver demişti..
ama bilmiyorumm.sinirlerim bozuk yani..bebek konusunu falan düşünemiyorum..beni mazur görün bugün..

Son düzenleme:

tam bir fırlama olucak canım.

günaydın kızlar ben geldim
elsoncum üzülme canım herşey olacağına varır senin hakkındada hayırlısı neyse o olsun canım

kıslar ya birşeycik sorcam...
benim perşembe dr. kontrolüm varya eğer kan testi istesem kanda cıkarmı gebelik..
haziran 1,de izne ayrılmamız lazım..eğer gebelik varsa cıkmıcaz diyo eşim bende cok istiyorum gitmek bilmiyorum..yani ona göre gebelik var yada yok izin yazdırıcak...haaa sizce cıkarmı..

canım kan testi en garantili test zaten hemen yaptır bence

bence çıkar canım kanda zaten ilişkiden 10 gün sonra bile çıkıyomuş ki senin az kaldı bilidğim kadarıyla adet tarine bence iste derim

günaydın canım hoşgeldinn...opuyorumnanaktan

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…