Ben dayanırım yaa, ablamın doğumunda 12 saat onunla beraber sancı çektim resmen, saniye saniye sancı aralıklarını saydım, normal doğumuna girdim birlikte, ah kızlar ah neler gördüm, herkes dayanamaz ama ben dayanıklıyım çok şükür böyle şeylerde, süper de destek veririm, rahatlatırım övünmek gibi olmasın bayanssulusmile
canım inşallah adetin bi an önce gelir de rahatlarsın yada bi test yap istersen ama
sanki negatif çıkcak gibi geliyo bana...tabii doktorada görünebilrsin
veya belkide büyütmemeliyiz sadece adetin geliyordur inşallah.....
helal canım sana yaaa ..ben dayanamazdımmm... vereliniortakBen dayanırım yaa, ablamın doğumunda 12 saat onunla beraber sancı çektim resmen, saniye saniye sancı aralıklarını saydım, normal doğumuna girdim birlikte, ah kızlar ah neler gördüm, herkes dayanamaz ama ben dayanıklıyım çok şükür böyle şeylerde, süper de destek veririm, rahatlatırım övünmek gibi olmasın bayanssulusmile
Tatlım seni üzmek için söylemedim ama ben onu :sinifsinif: aynı sorun bende de var, pko var bizde normal yollarla sağlıklı yumurtlamamız olmuyo bizim kabullenmek lazım bunu, ama en azından çaresi, tedavisi var ve çok da kolay, dert edicek bişey değil ki bu :teselli: Allah dermansız dert vermesin bitanem olumunekankayizsmile
günaydın kızlar hepinize mutlu günlerr
kızlar cümleten günaydın
dün ayrıntılıdaydıkk baya bi stresli gün geçirdim akşama kadar hastanedeydimmm
çok şükür benim yaramazlarda şuan için görünen bi sorun çıkmadııı okdar rahatladımki anlatmam
rabbim herkese hayırlı sonuçlar versn
ayy gözlerimi açamıyorummm..dün baş ağrısı tuttu..eve gidince sinirlerim boşaldıı..çok ağladımm...
Bide gece uyuyamadım bir süre...
Depresyondayım yani birazcık bugünlerde..idare edinizzz..
benim doğumada gelsene kız bakiim test ediym seni sonra diğer arkadaşlara da öneririz
doğum koçu olursun topikin kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
cnmm stres yapıyon ondan uyuyamamssındır bitanemm
MASALLAH CANIM BEBİŞLERİNE
İŞALLAH CANIM. KIZLARINLA SEN BENİM BEBİŞİMEDE DUA EDİN CNMMM
ay kahvaltıdan sonra bi rehavet çöktü napsam da geçse ki acaba
dün akşamda çok kötüydüm hiç halim yoktu akşam eve gidince bi yattım(saat 18,30 gibi) sabaha kadar
baygın gibi uyumuşum (saat 07,10) sıcak hava mahvediyo beni bilmiyorumkismile
günaydın hatice..hoşgeldin canımmm..
sevtapduzyol, idilcan, ELSON, ay_she, bayankarasu, aydemet26,
günaydın şekerciklerim benimmmmm nasılsınız bakalım bugün hayırlı günler hepinize..
canım geçmişe pek bakamadım amniyosentezmi yapılacakdı ne gördülerki hemen karar verdiler
ya bugün çok sıcak ben bayılacam birazdannnn dün okdar yorulmuşumki ayaklarım hala ağrıyoooo hiç dayanamıyorum artıkkk ben yorulmayaaa
sağol hayatım hoşbuldum...
galiba senin kırmızılar gelememiş..ayy gelsede barim şu merağım gitse..sositososito
günaydın kızlar.akşamki testte silik çıkmıştı sona önce kanverengi akıntı başladı sonrada yoğun bi şekilde kırmızılar gelemye devam etti.bebiş yok yani.hayırlısı
ELSON, ay_she+, yaren0144, kontes26, sevtapduzyol
GÜnaydın Kızlar! nasılsınız??? ELSON kırmızılar gelmedi mi hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?