Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

benim doğumada gelsene kız bakiim test ediym seni sonra diğer arkadaşlara da öneririz
doğum koçu olursun topikin kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

benim içimde en ufak bi kıpırtı olsaydı alırdım zaten test.. bide dr.a da gittim..yumurtalarımın gelişmediğini söyledi falan hiç ihtimal vermiyorum..ilk defa dün akşam acaba mı dedimm..neyseyaaa..
helal canım sana yaaa ..ben dayanamazdımmm... vereliniortak

evet..çok şükr bunada..Allah dermansız dert vermesinn..çok şükür çoğu zaman ilaçla hallolan bi rahatsızlık bizimkisi... yerimseniben

ayy gözlerimi açamıyorummm..dün baş ağrısı tuttu..eve gidince sinirlerim boşaldıı..çok ağladımm...
bide gece uyuyamadım bir süre...
depresyondayım yani birazcık bugünlerde..idare edinizzz..

MASALLAH CANIM BEBİŞLERİNE
İŞALLAH CANIM. KIZLARINLA SEN BENİM BEBİŞİMEDE DUA EDİN CNMMM

ayy gözlerimi açamıyorummm..dün baş ağrısı tuttu..eve gidince sinirlerim boşaldıı..çok ağladımm...
Bide gece uyuyamadım bir süre...
Depresyondayım yani birazcık bugünlerde..idare edinizzz..

cnmm stres yapıyon ondan uyuyamamssındır bitanemm

kızlar nasılsınız bugün ben ve oğlum iyiyiz diş çıkartıyor bu aralar sürekli mızıldanma halinde geceleri bugün öğleden sonra dr a götürücem

ay kahvaltıdan sonra bi rehavet çöktü napsam da geçse ki acaba

dün akşamda çok kötüydüm hiç halim yoktu akşam eve gidince bi yattım(saat 18,30 gibi) sabaha kadar

baygın gibi uyumuşum (saat 07,10) sıcak hava mahvediyo beni bilmiyorumkismile

sevtapduzyol, idilcan, ELSON, ay_she, bayankarasu, aydemet26,
günaydın şekerciklerim benimmmmm nasılsınız bakalım bugün hayırlı günler hepinize..

MASALLAH CANIM BEBİŞLERİNE
İŞALLAH CANIM. KIZLARINLA SEN BENİM BEBİŞİMEDE DUA EDİN CNMMM

canım geçmişe pek bakamadım amniyosentezmi yapılacakdı ne gördülerki hemen karar verdiler

ya bugün çok sıcak ben bayılacam birazdannnn dün okdar yorulmuşumki ayaklarım hala ağrıyoooo hiç dayanamıyorum artıkkk ben yorulmayaaa

günaydın kızlar.akşamki testte silik çıkmıştı sona önce kanverengi akıntı başladı sonrada yoğun bi şekilde kırmızılar gelemye devam etti.bebiş yok yani.hayırlısı

sevtapduzyol, idilcan, ELSON, ay_she, bayankarasu, aydemet26,
günaydın şekerciklerim benimmmmm nasılsınız bakalım bugün hayırlı günler hepinize..

günaydın şekercim hoşgeldin boshayallersmile

bende hiç dayanamıyom yaa nasıl bunalıyorum var ya anlatamam

ayaklarım ve özellikle yatarken yanlarım çok ağrıyo gece bide deliksiz uyursam eğer
sabah kalktıgımda yattıgım tarafım resmen uyusmus oluyo bilmiyorumkismile

Ayy Allah ımm az kaldı dayancaz artık napalım doğum iznine çıkınca rahat ederiz
hiçyoktan sonrası zaten doğum vakti gelmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…