Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:roflol: :roflol:
allahım yaaa seni oburr.
göüzünün üstünde kaşın var desek du bişeyler yiyim diyeceksinnn..
batırcaksın kocişi...

en son 12 de yemek yemiştim ama koca bi 4 saat gecmıs olmaz kaydirigubbakcemile3

batmaz benım kocişim (umarım kaydirigubbakcemile3 ) bayanssulusmile

slm kızlar.napıyosunuz.listede değişiklik var mı?hamle var mı yeni?

hoşgeldin aplacımmm bebısın doğum tarıhını söylede su doğum tickerını kaldırıp oraya
bebısın buyume tıckerını koyalım yau :)

saol canımcım.valla sende de yenilikler bitmiyor.10 mayıs anacım yapıver hemen...bi dogurun da sorunlarımızı konusalım artık...

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, her anın tadını çıkarmaya bak,biraz zor gelebilir ama özleyeceksin bu günleri

amiin saol.bende sabah kızlara sordum ne zaman mide bulantıları başlıcak diye.aslında meraklısı değilim ama hamile olduğumu anlamıyorum.sonra düşündümde acele etmesem iyi olur koskoca 9 ay var.nasıl geçer bilmiyorum allah yardımcımız olsun :Saruboceq::Saruboceq:

saol canımcım.valla sende de yenilikler bitmiyor.10 mayıs anacım yapıver hemen...bi dogurun da sorunlarımızı konusalım artık...

ok yapiyorum güzel bi ticker bulym şöle ilk olcak geçiştirme olmasın :)

hemen doğuruyom 2 saate konuşmaya başalrız sorunları kaydirigubbakcemile3

ay aman Allah korusun zamanında gelsin inşallah :)

öyle çabuk geçiyor ki hiç anlamıycaksın doğduktan sonra...
ben yeni anneyim ilk benim.sadece sunu soyluyorum yasayabilecegin en guzel seylerden biri.Allah herkese nasip etsin

en son 12 de yemek yemiştim ama koca bi 4 saat gecmıs olmaz kaydirigubbakcemile3

batmaz benım kocişim (umarım kaydirigubbakcemile3 ) bayanssulusmile

ay valla bende çok acıktım..öğlen bişeyde yemedim..çokonat çekti canımmm... cokacimcoook
:) nabersiniz. hoşbulduk..
karasu beren nerde hiç karşılaşmadım.

ikiside gelmedi bugünn.karasunun böyle hiç gelmediğini bilmem...ya net yok okulda)ki sanmıyorum)yada çok yoğun..berende gelmedi hiçç.. boshayallersmile

ok yapiyorum güzel bi ticker bulym şöle ilk olcak geçiştirme olmasın :)

hemen doğuruyom 2 saate konuşmaya başalrız sorunları kaydirigubbakcemile3

ay aman Allah korusun zamanında gelsin inşallah :)

tabii zamanında gelsin, gelişimini bitirsin iyice.ayşem ben doğuma gittiğim zaman bile bebek dönmemişti benim.1 haftası vardı normal doğuma. gitmesem doğmayacakmış galiba.yani normal doğum şansım yokmuş zaten.tersten aldılar bebişimi.kesinlikle epidural sezeryan ol normal yapmayacaksan.

ay valla benım canıdma çikolata istiyo ama eve giderken alcam artık :)

aplacım tickerin tamam diğer tickerini sil yapıştır bunu

link bu http://lb1f.lilypie.com/Kzuxp3.png

bu arada ben normal doğum yapmak istiyorum ve bu konuda kararlıyım her türlü çekicem acı sancı neyse

normal bi şekilde doğurup kucaklamak istiyorum bebeişimi Allah yardımcımız olsun inşallah :)

ayşecim banada ticker yaparmısın

doğum tarihini söyleyın hemmen yapiym erkekti dimi :)

Son düzenleme:
erkek canım 09.07.2009 doğum tarihi yazıda yazarmısın canım eğer oluyorsa

sen yıllardır beklenensin yaşar kemalim yazarmısın oluorsa eğer canım
öpüldün çook teşekkürler cicim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…