Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
huuuu huuuu kıslarr ben geldimm...
ne yazıkki sizlere hayırlı haberler getiremedim.:gitme:.koca bir NEGATıFı gördüm.:gitme:
ama hiç üzülmedim kıslarr bundada var bir hayır..allahım nasip etmemiş olmamışş.önümüzdeki maçlara çalışıcam artıkım..:lepi:
haaa birde kadınlar külübünde duymuştum kanamayan vajinadan umut kesilmezmiş..daha sonucta günüme 5 gün var...

aaaaa gerçekten miiii:gitme: yaa çok üzüldümmmm ne kadar da ümitliydikk (
ama sana katılıyorum canımcım daha 5 gün varrrrrrr adetine inşallah gelmez de bu sefer müjdeyi verirsinnnn :Saruboceq::1hug:
peki başka ne dedi doktor?

evet canıkom ne yazıkki...:gitme:
valla canım ben hiç üzülmedim desem yeridir..tatil moduna girdim 1 2 gibi izne ayrılıyoruz allah izin verirse..
dr rahim duvarı kalınlaşmış olma ihtimali var dedi..bende kanda baktırsak cıkarmı dedim bakalım belki cıkar dedi..
sonra kan sonucunu alınca 0.100 cıktı..bekleyelim görelim dedi işte..
birazda eşinizden kaynaklı bir sorun dedi.stres spermleri öldüryomuş.eşimde cok stres yapıyor o dönemde..belki bu tatil hem ona hem bana iyi gelir..birazda olsa aklımızdan atarız bu düşünceyi...
bakalım yine umut var içimde cıkmadık candan umut kesilmezmiş..

hımm CADIARZU evet canım sonuçta regline daha var ve kanda erken olduğu için çıkmamış olabilir ve inşallah da öyledir :Saruboceq: stres gerçekten hem kadın için hem erkek için iyi değil ama dediğin gibi tatil size iyi gelecektir..stresten uzak ohh mis gibi kafa dinlersiniz ve eğer bu ay olmazsa ki inşallah vardır bebiş,tatilde daha rahat olacağınız için belki de geliverir meleğinnnn.. hayırlısı olsun canımcım seni üzgün görmediğime sevindim..sizin için hayırlısı ne zamansa inşallah o zaman müjdeyi verirsin :1hugpuyorumnanaktan

HATİCE NAPTIKİİ YAA.BİZ ÇIKMADAN GELSE BARİİİ... eyvahedigeldismile

hatçe gelse artık yaaa..günü güzel haberlerle kapatalımmm...

evet hatice nerdesinnnnn gel artıkkkboshayallersmile

evet ya hatçe nerede kaldıııı

Cidden ya saat 16,15 olmuş nerde kaldı bu kız merak ettim bende

du bi ekmek arası yapiym de merakımı bastırsın ya aman açlığımı :)

of hadi yaaaaaaaaaaaa......... klava:
haticeeeeeeeeee...........

ay haticeee yaaa...çok merak ettiimmm... eyvahedigeldismile

haticeeeeeeeeeeeeeee................... kaydirigubbakcemile

ayevet hatice nasıl oldu acaba valla merak ettim bende eyvahedigeldismile

Allah Allaahh işten çıkış vakti geldi hatce hala yok yaa

evet yaaa..kutluyo olmasınlaaarrr kocişleee.. zemuszemus

gız hatçe saçını başını yolcaz senin gelincee... kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
yol bacım yol ben bunu hak ettim..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hala gelmemiş bu kız yaa nerdesinnnnn hatice meraktan çatladık :hulya:

kıslarrr canlarım benim hepinizden allah razı olsun...biliyorum cok geciktim ama 4 alınca dr. göster eve gel baya uzun sürdü.gelir gelmez yazdım ama hayırlı haberler getiremedim sizlere...boshayallersmile
test sonucum 0.100 koca bir NEGATİF ne yapalım bundada var hayır inanın hiç üzülmedim..
sizleri cok seviyorum iyiki varsınızz:1hug:

inşallah canım memlekete gidince bizim sıpa bize süpriz yapar...
dr,um benim adına herşeyin yolunda olduğunu yumuşların büyüyüp catladığı görüyoruz diyor..demek oluyorki bu sorun eşinden kaynaklı diyor.stres yapamayın diyor ama adama anlat gelde işte:jeyyar:
evet canım benim üzülmedim morelimde süper..eşimde üzülmediğime cok sevindi canım koçişim benimmŞeniz

canım biz de seni seviyoruz sen de iyiki varsın opuyorumnanaktan

ohh ya valla iyi olmana çok sevindimm ayrıca bak doktorun da demiş hiçbir sorun yok herşey yolunda çok şükür..
stres de maalesef elimizde değil yani istemeden oluveriyor ama tatil işi stresi de yok edecek ve sonraa gelsin bebişlerr :))
ya böyle diyoruz ama belki de meleğin seninledir ayy ne süper olur dimi:) Allah'ım hayırlısını versin inşallah..

Son düzenleme:

evet dr. hiçbir sorun yok dedi..zaten bu klomen beni bu ayda yumurtlatır..arı sütü balpolen,de kullanırım yine stresden uzak çalışmaya devam..
tabi biz böyle söylüyoruz ama hiç belli olmaz bekleyip görücez canım hakkımızda hayırlısı..:Saruboceq:

evet canımcım aynen öyle hayırlısı neyse o olsun,Allah gönlümüze göre versin hepimizin :Saruboceq::1hug:

evet canımcım aynen öyle hayırlısı neyse o olsun,Allah gönlümüze göre versin hepimizin :Saruboceq::1hug:

ayyy siz benim canlarımsınız...izne gidince özlücem sizi ben yaa.neyse arada girer bakarım ben sizi selam veririm kayınvaldemlerde var internet cocuklardan ve görümcemden düşmesede arada girerim...

merhabalar ben yeniyim,hamile olanlar sağ salim bebeklerine kavuşsun inşallah, bebek isteyenlere de yüce rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah
size birşey sormak istiyorum

ayyy siz benim canlarımsınız...izne gidince özlücem sizi ben yaa.neyse arada girer bakarım ben sizi selam veririm kayınvaldemlerde var internet cocuklardan ve görümcemden düşmesede arada girerim...

:) tabiki canım fırsat buldukça inşallah görüşürüz opuyorumnanaktan
canımcım ben çıkıyorum yemek saati geldi :) yine konuşuruz kendine iyi bak öptüm mucksopuyorumnanaktan

merhabalar ben yeniyim,hamile olanlar sağ salim bebeklerine kavuşsun inşallah, bebek isteyenlere de yüce rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah
size birşey sormak istiyorum

amin canım inşallah..hoşgeldin:)
tabiki sor canım elimizden geldiğince yardımcı oluruz..

ben bi anneyim 4 yaşında bir oğlum var ve 5 senelik de evliyim. daha çok eşimin isteği ile 2. bir çocuk için uğraşıyoruz biz de ama çok yeniyiz bu konuda akannehir
23 nisanda mevcut yaramı dondurdum en son 13 mayısta adet gördüm ve 19unda adetim bitti. ve korunmadan birlikte olduk. pazartesi günü arada bel ağrısı ile birlikte göğüslerimde yoğun uyuşma gibi hislenmeler yaşadım.ve pazartesi akşamı da kahveerengimsi akıntım geldi ve acayip bi bel ağrısı ve karın ağrısı yaşadım.göğüslerim ise dokunulduğunda acıyacak gibiydi. ertesi sabaha kadar hafif hafif renkli akıntım devam etti. ve salı sabahı doktora gittim durumu anlattım vajinal muayenede bişey görmediğini söyledi. hatta bi yerleşme de olmadığını ve yaramın da iyileştiğini belirtti, çok şükür kist filan da yokmuş. ben de kahverengi akıntının ve bel, karın ve göğüste yaşadıklarımın nedenini sordum, yumurtlama döneminde olduğundan olabilir veya hormon değişiklidir dedi, ama hamilelik de olabilir bunu şuan bilemeyiz bu yüzden ilaç veremem takip edelim dedi.
o gün kahverengimsi akıntı geçti ama salı günü kadar olmasa da karnımda ve belimde ağrı hissediliyorum ve karnım şiş, sanki bel çevrem kalınlaşmış.göğüslerimde de duyarlılık var sanki bikaç beden büyümüşler gibi geliyo bana.şimdi hamilelik olsa bu kadar erken belirti vermez diye düşünüyorum, yumurtlamadan olsa ilk hamileliğimde yaşamıştım bunlar bir de şimdi yaşıyorum ??? acaba diyorum uzun süre sonra korunmasız birliktelik sonucunda vücudun tepkisi mi ??? yani alayacağınız bu yaşadıklarımı neye yoracağımı şaşırdım inşallah hayırlara vesile olurlar:)

canım hakkında hayırlısı olsun
çok mrk etmiştim seni
dualarımdasın :Saruboceq:
dediğin gib vardır bundada bir hayır

:) tabiki canım fırsat buldukça inşallah görüşürüz opuyorumnanaktan
canımcım ben çıkıyorum yemek saati geldi :) yine konuşuruz kendine iyi bak öptüm mucksopuyorumnanaktan

canım sana afiyet olsun...sende kendine iyi bak öpüyorum canım görüşürüz.opuyorumnanaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…