karadenizli oldugumu da söylemem gerekıyo galiba sempatiksalakcinni
ayy sende haa herseydende haberın varmış cadı aklinialirimsmile
benım hiç aklıma gelmedı kız öle bişey hem ben hala korkarım jiletten fln sempatiksalakcinni
valla canım tuzsuz aşım kaygısız başım boshayallersmile
oh kocişin de buzları ertimiş iyi iyi hadi gözün aydın kaydirigubbakcemile3
:roflol:
huyumuz kurusunn.çok güzel yaparız o işi... :roflol:
AYŞE AL Bİ ORTAK NOKTA DAHA..SENLE AKRABA ÇIKACAZ YAKINDA..
ASLEN TRABZONLUYUZ BİZDE..BEN HİÇ GÖRMEDİM AMA..
TİNKEEER BU ARADA BANADA ABLAM TOKAT ATMIŞTI... ohaoldumsmile
kızlar ben çıkıyorum doktora gidecemmmmm öpüyorum hepinizzzziiii çok sağolunnnn morall kaynaklarım benimmmmmm opuyorumnanaktan
AYŞE AL Bı ORTAK NOKTA DAHA..SENLE AKRABA ÇIKACAZ YAKINDA..
ASLEN TRABZONLUYUZ BıZDE..BEN HıÇ GÖRMEDıM AMA..
TıNKEEER BU ARADA BANADA ABLAM TOKAT ATMIŞTI... ohaoldumsmile
kızlar ben çıkıyorum doktora gidecemmmmm öpüyorum hepinizzzziiii çok sağolunnnn morall kaynaklarım benimmmmmm opuyorumnanaktan
ne manyak adet de mi...
ay allahım ....benim birde babam aksamına öğrenmişti..annem yetıstırmıs..babam acık acık demedı ama naber kzım nasılsın dıye ayrı bır ılgı hıssedınce anladım....ama babamla bu konularad cok rahattık ..ben sancılanır yatardım..babam gelır regil mi oldun kızım der basımı oksardı...bı de regl değil regil derdi..:roflol: canım babam ozledım ya aylar oldu ...
merhaba kızlar.. dün akşam doktoruma gittim,pregnyl çatlatma iğnesi verdi.cmt günü atılıcam iğneyi..biraz stres yaptım bu konuda galiba. yumurtlarım çok kaliteli değilmiş ama geçen aykinden iyiymiş. offf bilmiyorum ben yaaa
ne manyak adet de mi...
ay allahım ....benim birde babam aksamına öğrenmişti..annem yetıstırmıs..babam acık acık demedı ama naber kzım nasılsın dıye ayrı bır ılgı hıssedınce anladım....ama babamla bu konularad cok rahattık ..ben sancılanır yatardım..babam gelır regil mi oldun kızım der basımı oksardı...bı de regl değil regil derdi..:roflol: canım babam ozledım ya aylar oldu ...
Allah Allah bana kımse tokat atmadı gayet kırmızı yanakalrım :) peki işe ciden kızarıyomu yanaklar merak ettım :)
bizde samsunluyuz canım :) sık sık gideriz teyzemler amcamalr hala orda :)
daha fazla kurcalarsak akraba çıkabülürük gercektende kaydirigubbakcemile3
güle güle canımmm Şeniz Şeniz Şeniz
bizde bu konularda babamla çok rahattık ama insana garip bi güven hissettiriyo dimi
sanki daha bütün hissediyosun kendını hiç bi gizlin yok , bılıyosun rahat oluyosun opuyorumnanaktan yerimseniben
merhaba kızlar.. dün akşam doktoruma gittim,pregnyl çatlatma iğnesi verdi.cmt günü atılıcam iğneyi..biraz stres yaptım bu konuda galiba. yumurtlarım çok kaliteli değilmiş ama geçen aykinden iyiymiş. offf bilmiyorum ben yaaa
güle güle tatlım hayırlı haberlerle gel inşallah
bende yemek yapmaya kalkıyorum geliirim gene bye bye kızlar
evet ben arardım babamı pet isterdim...artık o da yüz vermiş biz astarını istemezmıyız....ama ole olması lazım ..kız babaya yakın olursa daha cok onu ıncıtcek seylerden kacınır...
selam kızlarr :)
ben dün yaramı yaktırdım kurtuldum ve hiiiiç hissetmedim ya oysaki ne kadar korkuyodum :) gerçekten ne iğneye gerek varmış ne de anesteziye..çok şükür Allah'ıma ya inşallah iyileşir ve tekrarlamaz zemuszemus
ben dün yaramı yaktırdım kurtuldum ve hiiiiç hissetmedim ya oysaki ne kadar korkuyodum :) gerçekten ne iğneye gerek varmış ne de anesteziye..çok şükür Allah'ıma ya inşallah iyileşir ve tekrarlamaz zemuszemus
gecmıs olsun canım hadı hayırlısı bende dogumdan sonra yaktırcam...:bbo:
ooooohhhh çok şükürrr..çok sevindim canımmmmmmm.... sositososito sositososito sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?