Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

AYŞE AL Bİ ORTAK NOKTA DAHA..SENLE AKRABA ÇIKACAZ YAKINDA..
ASLEN TRABZONLUYUZ BİZDE..BEN HİÇ GÖRMEDİM AMA..

TİNKEEER BU ARADA BANADA ABLAM TOKAT ATMIŞTI... ohaoldumsmile

valla canım tuzsuz aşım kaygısız başım boshayallersmile

oh kocişin de buzları ertimiş iyi iyi hadi gözün aydın kaydirigubbakcemile3

sağol canımmmmopuyorumnanaktan

:roflol:
huyumuz kurusunn.çok güzel yaparız o işi... :roflol:

aaaaa söylemesem çatlardım sabahtan beri okdar üzüldüm ben

kızlar ben çıkıyorum doktora gidecemmmmm öpüyorum hepinizzzziiii çok sağolunnnn morall kaynaklarım benimmmmmm opuyorumnanaktan

AYŞE AL Bİ ORTAK NOKTA DAHA..SENLE AKRABA ÇIKACAZ YAKINDA..
ASLEN TRABZONLUYUZ BİZDE..BEN HİÇ GÖRMEDİM AMA..

TİNKEEER BU ARADA BANADA ABLAM TOKAT ATMIŞTI... ohaoldumsmile

ne manyak adet de mi...
ay allahım ....benim birde babam aksamına öğrenmişti..annem yetıstırmıs..babam acık acık demedı ama naber kzım nasılsın dıye ayrı bır ılgı hıssedınce anladım....ama babamla bu konularad cok rahattık ..ben sancılanır yatardım..babam gelır regil mi oldun kızım der basımı oksardı...bı de regl değil regil derdi..:roflol: canım babam ozledım ya aylar oldu ...

merhaba kızlar.. dün akşam doktoruma gittim,pregnyl çatlatma iğnesi verdi.cmt günü atılıcam iğneyi..biraz stres yaptım bu konuda galiba. yumurtlarım çok kaliteli değilmiş ama geçen aykinden iyiymiş. offf bilmiyorum ben yaaa

AYŞE AL Bı ORTAK NOKTA DAHA..SENLE AKRABA ÇIKACAZ YAKINDA..
ASLEN TRABZONLUYUZ BıZDE..BEN HıÇ GÖRMEDıM AMA..

TıNKEEER BU ARADA BANADA ABLAM TOKAT ATMIŞTI... ohaoldumsmile

Allah Allah bana kımse tokat atmadı gayet kırmızı yanakalrım :) peki cidden kızarıyomu yanaklar merak ettım :)

bizde samsunluyuz canım :) sık sık gideriz teyzemler amcamalr hala orda :)
daha fazla kurcalarsak akraba çıkabülürük gercektende kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum doktora gidecemmmmm öpüyorum hepinizzzziiii çok sağolunnnn morall kaynaklarım benimmmmmm opuyorumnanaktan

güle güle canımmm Şeniz Şeniz Şeniz

bizde bu konularda babamla çok rahattık ama insana garip bi güven hissettiriyo dimi
sanki daha bütün hissediyosun kendını hiç bi gizlin yok , bılıyosun rahat oluyosun opuyorumnanaktan yerimseniben

:roflol: kıyamam kız anlayışlı baban varmış ama...
ay bizim evde asllaa konuşulmaz öyle şeyler babaylaa..çok büyük ayıp.niyeyse sankiii... sempatiksalakcinni

evet ben arardım babamı pet isterdim...artık o da yüz vermiş biz astarını istemezmıyız....ama ole olması lazım ..kız babaya yakın olursa daha cok onu ıncıtcek seylerden kacınır...

nesli81 kimsin seeeeeeeeeeeeenn...dikkatimi çekiyorsun...adaşmıyız...gel misafir kalma orada...

dur bakalım..bellimi olur..stresss yokkk... lmaz: lmaz:

Son düzenleme:
selam kızlarr :)
ben dün yaramı yaktırdım kurtuldum ve hiiiiç hissetmedim ya oysaki ne kadar korkuyodum :) gerçekten ne iğneye gerek varmış ne de anesteziye..çok şükür Allah'ıma ya inşallah iyileşir ve tekrarlamaz zemuszemus

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.............27 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48....................1 HAZıRAN
zambak2009...............2 HAZıRAN
paradies_angel..........4 HAZıRAN
deryainci....................6 HAZıRAN
clemantine.................7 HAZıRAN
seliz(cns22).................8 HAZıRAN
ceylinaz......................8 HAZıRAN
oba_cigdem..............15 HAZıRAN
elson.........................24 HAZıRAN
anggelll....................26 HAZıRAN
gokcegokce..............30 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul--??

Destekçi Annelerimiz
ipek26
--sevtapduzyol

Son düzenleme:

güle güle tatlım hayırlı haberlerle gel inşallah
bende yemek yapmaya kalkıyorum geliirim gene bye bye kızlar

güle güle canım hadi kolay gelsın sana :)

canım elinden geleni yap gerisini Allah a bırak :)

evet ben arardım babamı pet isterdim...artık o da yüz vermiş biz astarını istemezmıyız....ama ole olması lazım ..kız babaya yakın olursa daha cok onu ıncıtcek seylerden kacınır...

ayy evet ya ben yaptım onu işte....eşim istemeye gelcektı ailesiyle babama konuyu açmam gerekıyodu
dedim abba böyle biri var işte şu kadar zamandna beri görüşrüyoruz internetten tansıtım şura çalışıyo
anlattım böyle sonra o sordu nasıl güvendın nasıl biri fln diye konsutuk baya sonra
sen bilrisin gelsinler tanıslaım dedi...tamam dedım sevındım tabi bi de bi kaç saat sonra
babam hadi ben yatıyom ii geceler dedi he dedim baba biz yarın yemeğe çıkıcaz yarın
akşam gecıkırım dedim babam bi celallendı heeyyt diye tama tamam hadi uyu sen ehe ehe falan oldum ben ay çok komıktı yaaa kaydirigubbakcemile3

gecmıs olsun canım hadı hayırlısı bende dogumdan sonra yaktırcam...:bbo:

ooooohhhh çok şükürrr..çok sevindim canımmmmmmm.... sositososito sositososito sositososito

geçmiş oslun sucum oh kurtulmuş oldun ne güzel :) hadş hayırlısı inşallah bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…