Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben çıkmak zorundayımmm...öptümm.karasuda cevap yazmadı...pis kudurukkk... :dilcikar:
güle güle canım sen bilirsin doktor işini ben zaten o tedaviyi üç ay gördüm kendiliğimden bıraktım kilo alıyorum diye karasu çıktı galibakaydirigubbakcemile
kızlar ben cıkıyorum pazartesi görüsürüz...

görüşürüzzkaydirigubbakcemile2

ayşeeeee görmedim hayatım seniii...nasılsın bitanemmm...ümmüsübyan ne yaaa...

iyiyim elifim :)
ümmü sübyan bebegı anne karnında boğan bir cin diyorlar ve hep eşim yokken
başıma geliyo ve ıkısındede bi sebep bulunamadı bebekelrımın ıkısınınde kalbi durdu
başka bi sebeptende ölmediler,
benımde aklıma ümmü sübyan geldi herkes diyodu zaten onu arastırıyorum şimdi....
böyle işte....

ayşecim hoş geldin nasılsın

iyiyim canım hoşbulduk sen naıslsın ?

saol canım bende iyiyim ay çok etkilendim bu durumdan hatta tırstım şuan cin deyince şuan yanlızım bitanem

hanımlar, polikistik over hastasıyım da. şu an düzensiz kanamamı durduracak ilaç kullanıyorum. ardından adet olucam ve tedavi başlayacak.

ben umut istiyorum biraz da.. bana bişeyler der misiniz? hamilekalabilir miyim var mı bildikleriniz böyleyken de hamile kalan eden.. nolur hı?

canım inan yardımcı olmak isterim ama hiç bilgim yok bu konuda

slm aysecim...senın yazını okuduktan sonra ufak bı arastırma yaptım canım ıstersen sen de bak buraya...bana kalırsa bu düşüncelerle bulandırma aklını kardeşim..ruhunu daha da yorarsın..allaha dua et sürekli sen felak ,nas,ayetel kürsiyi sürekli oku...başka da şeylere aklını yorma derim..benim nacizane bir tavsiyem sadece ...sakın yanlış anlama olur mu..
Dailymotion - Bebeklere musallat Ümmü sübyan cini var mı - Magazin Kanalı
.

ayşecimm canım benim ilk defa duyuyorumm yaa.neler varmışş..çok enteresan bişeyyy..ama değildir gülüm yaaa.çok sinir bişeyy..sinir oldumm..

aydemetcim ....girince okursun yazımı...tebrik ederim oğlunu...hayırlı evlat olur inşallah

saol canım benim. herkese allah hayırlı evlatlar nasip etsin. saglıklıca kucaklarımıza alalım.
hep kızıım olmasını istiyodum içimden ama megersem öle bir ayrım yokmus ya...

selamm kızlar aydemet senin adına sevindim canım oğluşun oluyo ne güzel Allah hayırlı evlat verir inşllah kızlar buarada beni listeden çıkarın ( galiba adet oluyorum ....

canım darısı işallah basınıza. tüm isteyenlere allah bu duyguları yasatsın.
işallah bu ay seref türübününe gecersin canım.

20 yaşındayım. polikistik over hastasıyım. hamile kalmak istiyorum. şansım var mı, en azından yaşım biraz genç o yüzden şanslı hissedebilir miyim kendimi ki? ayın 15 inden sonra tedavi olacağım yumurtlama için...

Son düzenleme:
saol canım benim. herkese allah hayırlı evlatlar nasip etsin. saglıklıca kucaklarımıza alalım.
hep kızıım olmasını istiyodum içimden ama megersem öle bir ayrım yokmus ya...

olur mu hiç sen şimdi yavaş yavaş motive olursun erkek bebeğe...sonra amaaan iyi ki erkek olmuş der durursun..kızx olsaydı da aynı sey olurdu yani insan kız yada erkek istediğini zannediyo ama kendi beeğin olduğu için o ayrımı yapamazsın...hayırlı evlat olsun en önemlisi...:teytey:

ahhh canım cok uzuldum hemde cok....bu yasadklarını aynen yasadıgım ıcın senı cok ıyı anlıyorum ...allah sabır versın canım...bır daha yasatmasın ınsallah...:gitme:

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar!lütfenn yardım
s.a.t.18 nisan beta hcg ölçümleri
24/05 : 52.09
29/05 : 124.2
31/05 : 188.7
02/06 : 287.4
doppler ile dış gebelik bakıldı olmadığı gözlendi 5.6 mm çapında şüpheli sak gözlendi.bozulmuş gebelik olma ihtimali olabilir dedi ama herhanggi bir kanama ya da rahatsızlık yok. bu geç yumurtlamaya bağlı bir tablo olabilir mi. bu artışların yetersizliği normal bir gebelikte olabilir mi?yoksa bebekteki herhangi bir anormallikten olabilirmi.bu şekişlde olan var mı aranızda lütfen beni aydınlatırmısınızzz

günaydın kızlar...!!!
nasılsınız?haftasonunuz nasıl geçti?
ben samsuna gittim çok eğlendim ya güzel bir hafta sonuydu... hihoyyyt

aydemetcim oğluşun oluyormuş gözün aydın...hayırlı bir evlat olur inş..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…