güle güle canım sen bilirsin doktor işini ben zaten o tedaviyi üç ay gördüm kendiliğimden bıraktım kilo alıyorum diye karasu çıktı galibakaydirigubbakcemilekızlar ben çıkmak zorundayımmm...öptümm.karasuda cevap yazmadı...pis kudurukkk... :dilcikar:
kızlar ben cıkıyorum pazartesi görüsürüz...
ayşeeeee görmedim hayatım seniii...nasılsın bitanemmm...ümmüsübyan ne yaaa...
ayşecim hoş geldin nasılsın
iyiyim elifim :)
ümmü sübyan bebegı anne karnında boğan bir cin diyorlar ve hep eşim yokken
başıma geliyo ve ıkısındede bi sebep bulunamadı bebekelrımın ıkısınınde kalbi durdu
başka bi sebeptende ölmediler,
benımde aklıma ümmü sübyan geldi herkes diyodu zaten onu arastırıyorum şimdi....
böyle işte....
iyiyim canım hoşbulduk sen naıslsın ?
hanımlar, polikistik over hastasıyım da. şu an düzensiz kanamamı durduracak ilaç kullanıyorum. ardından adet olucam ve tedavi başlayacak.
ben umut istiyorum biraz da.. bana bişeyler der misiniz? hamilekalabilir miyim var mı bildikleriniz böyleyken de hamile kalan eden.. nolur hı?
iyiyim elifim :)
ümmü sübyan bebegı anne karnında boğan bir cin diyorlar ve hep eşim yokken
başıma geliyo ve ıkısındede bi sebep bulunamadı bebekelrımın ıkısınınde kalbi durdu
başka bi sebeptende ölmediler,
benımde aklıma ümmü sübyan geldi herkes diyodu zaten onu arastırıyorum şimdi....
böyle işte....
iyiyim canım hoşbulduk sen naıslsın ?
aydemetcim ....girince okursun yazımı...tebrik ederim oğlunu...hayırlı evlat olur inşallah
canım benim hayırlı olsun oğluşunu hayırlısı ile kucagına almak nasip edsin RABBİM
selamm kızlar aydemet senin adına sevindim canım oğluşun oluyo ne güzel Allah hayırlı evlat verir inşllah kızlar buarada beni listeden çıkarın( galiba adet oluyorum ....
vakit kısıtlı olduğu için geçmişi okuyamadım..hepinizi öpüyorum..hee aydemeyt oğluşunu allah bağışlasın hayatım.çok öpüyorummm hepinizi....hoşçakalınn...
saol canım benim. herkese allah hayırlı evlatlar nasip etsin. saglıklıca kucaklarımıza alalım.
hep kızıım olmasını istiyodum içimden ama megersem öle bir ayrım yokmus ya...
Canlarımm :gitme:
çok sağolun inşallah toparlıycam aklıma geldiğinde unutamıyorum ağlıyorum
ama ne yapabilirdimki ddediğimde hiçbişey gelmiyo aklıma elişmden geleni de gelmeyeni de
yapmaya çalıştım kısmette bunu da yaşamak varmış ama kaybetmek çok zor..
hemde en çok sahip oldugun zamanda 2-3 ay sonra doya doya koklıycam derken kavuşmayı bir ömür sonrasına ertelemek çok acı verici :gitme:
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah sabır versin...Herkesin yavrusunu annesine babasıan bağışlasın sağlıkla doğurmak nasib etsin inşallah
ben şimdi çıkıyorum iyiyim ama biraz uzanmam lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?