bacım pazartesi salı budayım..napçam ben yaaa..belki kendiliğinden çatlar....bilmiyorumkismile
bacım pazartesi salı budayım..napçam ben yaaa..belki kendiliğinden çatlar....bilmiyorumkismile
Bu arada ben adet oldum bu sabah :lepi: yeni tarihim 6 Temmuz hadi hayırlısı sempatiksalakcinni
hadi hayırlı olsunn.doktorcunu görcen yanii.tüüühhh.hiçte sevmezsin dr.a gitmeyyiii...aklinialirimsmile
tinkerrda gelmiş..hoşgeldin bacımmm...
genelde alttan bakıyolar canım ya ama erkek diye kendini kasma seni hemşire hazırlıyor üzerinde örtü saten biliyosun bakmıyo bile doktor.bizim burda en ünlü doktor düşün erkek çatlama iğneisni genelde 14. veya 16. gün arası oldum. yumurtanın gelişimine bağlı sanırımkızlar alıntı yapamıyorummm..
ZAMBAKcım yaa onun söylediğinden topu topu bir gün önce içtimmm...ve bana karasunun daha önceki tecrübelerinden iyi gibi geldi 10.gün 14mm.ama gittiğin yerde git dr.a baktır o zaman.çatlatma iğneni yaptır diyebilirdi...belki kendiliğinden çatlar bu ay olur gebelik dedi...
KARASU çok ama çok kararsız kaldım.bu ayıda atlatmak istemiyorum.hee karından bakınca yumurtanın büyüklüğü anlaşılırmı..erkek dr. burdaki..açamam b.taraflarımı...:umursamaz:
ay hiç duymadım ben , nedir ki bu? benimki nasıl bişeydi anlamadım zaten. 10.000de 1 görülen kız hastalığı dediler. sonra erkek çıktı , oda %1 ihtimalmiş. Allahım bi piyango alsam amorti çıkmaz bana... bu nedir bilmiyorum;??? tamamen bahtsızım ben galiba.
bugün tam 1 ay oldu. 5 ay sonra çalışmalara başlıycam ben. yarın bi ticker yapiim bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?