Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar elson tinkerbel karasu nasılsınız. elsoncum yumurtaların gelişmiş bayağı sen klomen mi kullandın ben bi keresinde doktoru yanlış anlayıp 7 -8 gün iki sabah iki akşam içmişim aman doktor bi baktı çok aşırı gelişmiş dedi. bazen bilmeden kendimize iyilik yapıyoruz aslında sen de öle olmuşsun ilacı erken içmekle ne olacak sanki biran önce yumurtlarsın hepsi busempatiksalakcinni

hadi hayırlı olsunn.doktorcunu görcen yanii.tüüühhh.hiçte sevmezsin dr.a gitmeyyiii...aklinialirimsmile

bacım pazartesi salı budayım..napçam ben yaaa..belki kendiliğinden çatlar....bilmiyorumkismile

yok canım şansa bırakma gelişir büyük ihtimal götür çatlat bende pek işe yaramadı ama belki sende yarar:hulya:

kızlar alıntı yapamıyorummm..
ZAMBAKcım yaa onun söylediğinden topu topu bir gün önce içtimmm...ve bana karasunun daha önceki tecrübelerinden iyi gibi geldi 10.gün 14mm.ama gittiğin yerde git dr.a baktır o zaman.çatlatma iğneni yaptır diyebilirdi...belki kendiliğinden çatlar bu ay olur gebelik dedi...
KARASU çok ama çok kararsız kaldım.bu ayıda atlatmak istemiyorum.hee karından bakınca yumurtanın büyüklüğü anlaşılırmı..erkek dr. burdaki..açamam b.taraflarımı...:umursamaz:

krasu çık bacım.bende çıkmak durumundayımmm.hepinizi öpüyorummmmmm.....ben duruma göre belki giderimm..ama şu karından bakınca yumurtanın büyüklüğü görülebiliyomu soruma cevap vereydiniz iyiydi be bacımm...

genelde alttan bakıyolar canım ya ama erkek diye kendini kasma seni hemşire hazırlıyor üzerinde örtü saten biliyosun bakmıyo bile doktor.bizim burda en ünlü doktor düşün erkek çatlama iğneisni genelde 14. veya 16. gün arası oldum. yumurtanın gelişimine bağlı sanırım

aydemetcim ....girince okursun yazımı...tebrik ederim oğlunu...hayırlı evlat olur inşallah

aydemetcim ....girince okursun yazımı...tebrik ederim oğlunu...hayırlı evlat olur inşallah

canım ümmü sübyan anne karnında bebeği boğarmış....bunun için muska yapıyorlar veya okuyorlar
hastaneye gittiğim gün doğum yaptırtmadıalr bana test yapıcaz bakıcaz dediler...
hem doğumdan önce hem doğumdan sonra bisürü test yaptılar ama hiçbişey bulamadılar..
ilk bbegımdede aynısı olmustu...ve ilk beebgımde de eşim şehir dışndayken başıma gelmişti bu olay..yani ne zaman uzaklaşsak ve ben hamıleysem bebegımı kaybedıyorum hiç tesadüf gibide durmuyo.....
ben herhangi bi sorun olmadıgını nazar veya ümmü sübyan oldugunu düşünüyorum...
yada bi de o açıdan araştırmak istiyorum diyelim...bi bakıcam güvendiğim tanıdım biri var görüşücez onunla...böyle işte canım hepsinden çok tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
bende hemen hamilekalmak istiyorum ama eşim de annemde kayınvalidemde yani ailem
dinlen dinlen diyorlar haklılar belkide...sabretmem beklemem lazım sanırım...hayırlısı inşallah hepimiz için canım inşallah sende bende hepimiz tekrar sağlıklı bi şekilde gebe kalırız.....

kızlar ben çıkmak zorundayımmm...öptümm.karasuda cevap yazmadı...pis kudurukkk... :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…