Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar. sabah doktordaydım. kuzucugumun cinsiyeti erkek. pipisinide gördüm. :)))
iyi hafta sonları hepinizi öpüyorum......

selamm kızlar aydemet senin adına sevindim canım oğluşun oluyo ne güzel Allah hayırlı evlat verir inşllah kızlar buarada beni listeden çıkarın ( galiba adet oluyorum ....

merhaba kızlar. sabah doktordaydım. kuzucugumun cinsiyeti erkek. pipisinide gördüm. :)))
iyi hafta sonları hepinizi öpüyorum......

canım benimm hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :1hug:

selamm kızlar aydemet senin adına sevindim canım oğluşun oluyo ne güzel Allah hayırlı evlat verir inşllah kızlar buarada beni listeden çıkarın ( galiba adet oluyorum ....

canım üzülme sakın demekki daha zamanı gelmemiş..
hayırlısı olsun :teselli: yeni tarihini verince ekleriz yeniden..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

zambak2009...............2 HAZİRAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
ceylinaz......................8 HAZİRAN
huysuzoglum............10 HAZİRAN
oba_cigdem..............15 HAZİRAN
anggelll....................26 HAZİRAN
elson.........................27 HAZİRAN
hatice_48.....................2 TEMMUZ

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
ipek26
--sevtapduzyol

kızlar ben dün dr.a gittim.erken gelmişsin iki gün sonra gelecektin dedi.ama tabi yinede baktı.yumurta 10.gün 14mm.di.bize gereken 18-20 mm.dedi.pazartesi gel dedi.şehir dışında olcam dedim.pazartesi gelemezsen önümüzdeki aya kalır dedi..günlerin hesabı çok önemli dedi..ilaca dördüncü gün başladığımı söyledim.doğrucu davut..kızdı..daha doğrusu kızmadı ama niye falan dedi..bende günleri yanlış hesaplamışım dedim..yalannnn!!!!!!!neyapayım ben şimdi.acil cevap yazın girince.ben okurum..pzartesi gideyimmi dr.a burda.baka dr.a..yoksa belki kendiliğinden olur diye bekliyimmi???

vakit kısıtlı olduğu için geçmişi okuyamadım..hepinizi öpüyorum..hee aydemeyt oğluşunu allah bağışlasın hayatım.çok öpüyorummm hepinizi....hoşçakalınn...

aynen canım bende bugun bari az hava alıym insna yüzü göriym diye hemde ayıp olmasın diye yakınımızın düğününe gittim eve yakındı bi uğrayıp geliym dedim annemle
ama orda bebek görunce hemen ağlamaya başladım tansiyonum düşüt oturttular hemen
dinlenınce kalktım ama çok kötü oldum.....dediğin gibi Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş
İnşallah bizde sabredenlerden oluruz ve sabrımızın güzel meyvalarını alırız canım
bende 1 sene sonra düşünüyorum yeni bebek hayırlısıyla inşallah
bi ticker yaptım kalan günü göstersin hemde bebegımın tickerını kaldırınca orayı boş boş görüp canım sıkılmasın diye
istersen sana da yapayım...beraber bekleyelım günümüzü....Allah tekar yaşatmasın inşallah
bu arada ümmü sübyan meselesini araştırdın mı hiç....yada nazar
çünkü benım ıkı bebegımınde karnımda kalbi durdu ve ılkındede hiçbisorun bulunmadı bundada henuz bi sorun bulunamadı....herkes söylüyo bi araştır diye bende araştırıyorum ama sen naptın baktın mı hiç ?

Kızlar, ben Pkoluyum. şimdi zamansız kanamamı durdurmak için primolut-N kullanıcam 15 gün. sonra da progestan kullanıcam. bu progestan hamileliğimi kolaylaştırır mı?

böyle bebek sahibi olabilen var mı duyduğunuz bildiğiniz yaşadığınız... :ecrin_bebek:

Son düzenleme:

ay hiç duymadım ben , nedir ki bu? benimki nasıl bişeydi anlamadım zaten. 10.000de 1 görülen kız hastalığı dediler. sonra erkek çıktı , oda %1 ihtimalmiş. Allahım bi piyango alsam amorti çıkmaz bana... bu nedir bilmiyorum;??? tamamen bahtsızım ben galiba.
bugün tam 1 ay oldu. 5 ay sonra çalışmalara başlıycam ben. yarın bi ticker yapiim bende...

Bikere sen o doktoru kesinlikle değiştir, sana yaklaşımını ve konuşmalarını hiç beğenmedim, insanın bütün hevesini kırar böyle doktorlar madem memlekettesin, ordan iyi bi doktor bul, pazartesiye olmadı salıya randevu al git, ama kesinlikle bu ay da erteliyim kendiliğinden olmasını bekliyim deme klava:

bacım pazartesi salı budayım..napçam ben yaaa..belki kendiliğinden çatlar....bilmiyorumkismile

Bu arada ben adet oldum bu sabah :lepi: yeni tarihim 6 Temmuz hadi hayırlısı sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…