merhaba kızlar. sabah doktordaydım. kuzucugumun cinsiyeti erkek. pipisinide gördüm. :)))
iyi hafta sonları hepinizi öpüyorum......
merhaba kızlar. sabah doktordaydım. kuzucugumun cinsiyeti erkek. pipisinide gördüm. :)))
iyi hafta sonları hepinizi öpüyorum......
selamm kızlar aydemet senin adına sevindim canım oğluşun oluyo ne güzel Allah hayırlı evlat verir inşllah kızlar buarada beni listeden çıkarın( galiba adet oluyorum ....
ağlattın beni şeker ama inan içim çok huzurlu benim. yarın tam 1 ay dolacak... hayırlısıyla 5 ay sonra çalışmalara başlıycam gene ben...dr.um en az 6 ay dedi. bu sefer olacak o kadar inanıyorum ki buna ben... bebeklerimiz tutacak elimizden dediğin gibi. hep bunu düşünerek geçiyor zaman.
hamilelere bakıp iç geçiriyorum, bebek görünce gözyaşlarım kendiliğinden akıp gidiyor.. gece kafamı yastığa koyduğumda hep 5 mayıs geliyor aklıma...iki damla akmadan gözlerimden uyku uyuyamıyorum. kaldıramayacağın yükü vermezmiş ya allah, gerçekten öyle galiba... hakkımıza hayırlısı neyse o olsun. bebeğim cennette biliyorum annesini izliyor, onun için gizli gizli ağlıyorum.
hem epidural oldum ben ama suni sancı ile normal oldu doğumum benimde canım yaaa...dikişim yok benimde.ufacıktı zaten, bir avuç...senağlama
aynen canım bende bugun bari az hava alıym insna yüzü göriym diye hemde ayıp olmasın diye yakınımızın düğününe gittim eve yakındı bi uğrayıp geliym dedim annemle
ama orda bebek görunce hemen ağlamaya başladım tansiyonum düşüt oturttular hemen
dinlenınce kalktım ama çok kötü oldum.....dediğin gibi Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş
İnşallah bizde sabredenlerden oluruz ve sabrımızın güzel meyvalarını alırız canım
bende 1 sene sonra düşünüyorum yeni bebek hayırlısıyla inşallah
bi ticker yaptım kalan günü göstersin hemde bebegımın tickerını kaldırınca orayı boş boş görüp canım sıkılmasın diye
istersen sana da yapayım...beraber bekleyelım günümüzü....Allah tekar yaşatmasın inşallah
bu arada ümmü sübyan meselesini araştırdın mı hiç....yada nazar
çünkü benım ıkı bebegımınde karnımda kalbi durdu ve ılkındede hiçbisorun bulunmadı bundada henuz bi sorun bulunamadı....herkes söylüyo bi araştır diye bende araştırıyorum ama sen naptın baktın mı hiç ?
kızlar ben dün dr.a gittim.erken gelmişsin iki gün sonra gelecektin dedi.ama tabi yinede baktı.yumurta 10.gün 14mm.di.bize gereken 18-20 mm.dedi.pazartesi gel dedi.şehir dışında olcam dedim.pazartesi gelemezsen önümüzdeki aya kalır dedi..günlerin hesabı çok önemli dedi..ilaca dördüncü gün başladığımı söyledim.doğrucu davut..kızdı..daha doğrusu kızmadı ama niye falan dedi..bende günleri yanlış hesaplamışım dedim..yalannnn!!!!!!!neyapayım ben şimdi.acil cevap yazın girince.ben okurum..pzartesi gideyimmi dr.a burda.baka dr.a..yoksa belki kendiliğinden olur diye bekliyimmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?