Burda hamile listesinden sonra doğum listesi yapacağız daha ;nereye gidecekmişsin zaten :))
biliyorum biliyorum ah ah bizde geçtik o yollardan dermişimmm
inş sende olur artık bişe canım ya hasret kaldık bebiş haberine
iyiyim bende moral yapıyom kendime her anlamda:lepi:
Evet canım kırmızı kartı yeyip saha dışına çıkıyourz bie sonraki maça hazırlık için akannehir
İnşallah bir dahaki ay herşey istediğin gibi olur.Sıkma canını....Zaten yanlış hatrlamıyorsam çok yesni evlisin sen.6 ay gibi bir süreydi değil mi?
deryainci ve aysulay..canım arkadaşlarım benim üzülmeyin nolur elden birşey gelmiyor( ben de özellikle geçen ay çok ümitlenmiştim sonra ağla ağla duramadım ama yapacak birşey yok ( Allah'ım hepimizin sesini duyuyor işallah en yakın zamanda bizleri sevindirecek buna inanıyorum ben hayırlı zamanda olsun işallah hepimizi için:Saruboceq:
Haaaa,şöyleee!Yoksa doğum listesinde geride kalırsın bak;milllet çatır çatır çalışıyooo :sm_cool:
Hehe Su_1983le aswerya yı da başına yazarız en yaldızlısından :))
yok canım daha 6 ay bile olmadı 4 aylık evliyim ben :)
ama bu bebek bizim neşemiz umudumuz
canım çok sağol
dediğin gibi inşallah ocak ayında olacak ama ben kışın doğurmak istemiyordum
yaz ın doğurmak istiyordum
buna üzüldüm eylüle kaldı dğum :))))))))))))):roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 işallah canım bakalım az kaldı :) demin okudum canım umudum yok demişsinlmaz: ama bu işler hiiç belli olmaz biliyorsun güzel düşünelim güzel olsun işallah canım yerimseniben
okadar plan yaptım ama pek iş çıkmadı bu hafta ona üzüldüm sadece ya misafir geldi olmadı
geçendede tadilat vardı dedimya ben yaptım işleri gözlerim faltaşı gibiydi ama kocişime kıyamadım çok yorulmuştuŞeniz
kızlar siz çok yaşayın emiii kaydirigubbakcemile3 sizin sohbete doyum olmaz ben çıkıyorum...size iyi muhabbetler....kendinize iyi bakın öpüyorum koccaman....
HamİŞ arkadaŞlar hamİle kalınca akıntı oldumu sİzde
bende bİkaÇ gÜndÜr
afedersİnİz bOza kıvamında bİ akıntı var da?
kızz hamile kaldıkta yazı kışı kaldı kaydirigubbakcemile3 gelsin yeterki ne zaman gelirse gelsinkaydirigubbakcemile3
Yapmakta olduğumuz ankette oy dağılımı şöyle :) :
evet canım benim akıntım çok fazla. seninde günün çok geçmiş testte çıkmadımı.
valla bende baharda istiyodum ama şimdi hiiiiiiiiiiiç farketmez yeterki gelsin
kızlar benim çok acil çıkmam lazım öpt hepinizi iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?