Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

zor falan yok smartcım eğer bebiş istiyosak çalışıcaz zaten bu iş zevk işi değilmi zorluğunu düşünme ocak ayı bizim ayımız olsun

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: SEN BENİ GÜLDÜRDÜN aLLAH'DA SENİ GÜLDÜRSÜN CANIM YAAAA,CANIN SAĞOLSUN;ne olacak ki sanki :)

sırnaşık şey sırnaşık şey

bu ay bede gücümüz yettiğince-tatlicadiarzu- çalışacağım hergünnn

Gülüm istersen 100 lira ver.Onlar tek kullanımlık artı sen silik de olsa ikinci çizgiyi görmüşsün kan testine gitmen kadar doğal bişey olamazkiii....

korkuyorum bu kezde hüsrana ugrrsam diye(((
ama idrarda bi yapim silik milik çıkar inşallah o zamanyarın hemen kanda baktırmaya giderim artık

Bizim topikte mi okudun canımcım?Ben hiç öyle bişey okuduğumu hatırlamıyorum yaaa :1shok:

Bir de neden senin 0.5 çıkmış BHcg değerin?Bebek yoksa 0 çıkması gerekmiyormu bunun?Başka etkenlerden mi etkilenmiş?Sordun mu doktora?Mesela ben gittim ya doktora hormon testi de yaptırdım ya,hormonlar arasında BHcg'yi de istemişler değerlerim geldi o SIFIR dı bende.E,çok da normal çünkü gebelik yoktu yani...Ama bu 0.5 leri 1 leri ikileri anlayamıyorum.

Bir 0'ı bir de 5 üzerini anlıyooomm ben :))

kız angell bide hamileymişsin sen

ya valla ümitlenmek istemiorum artık... mafoldumben
inan adet olsaydım hiç ama hiç üzülmezdim... çünki benim hiç ümidim yoktu... ne zamanki adetim 3 gün geçti... işte o günden itibaren çok ümitlendim... bugün 7. gün bitti. hala adet olmadım... çok şişim... göğüslerimi elleyemiyorum bile... sütyenim dahi acıtıyor... sanki çürük... hani hamilelik belirtileri şunlar, şunlar,şunlar die sayarız yaa... en belirginide adet gecikmesidir yaa... al sana hepsi var adet gecikmesine kadar... ama kan testi negatif... ve inan bana ben zorla kendimde belirti filanda aramadım... canı tatlı bi tip olmadığım için.. aman orammı ağrıdı,burammı bilmem ne oldu türevi hareketlerim yoktur...
benim artık ümidim yok...

benim aklıma gelen tek şey şu: adetim gelmese keşke diye çok şartlandım heralde ve o nedenle adetim gelmedi... :sm_confused:

testi getircek eşim akşama
abaha kadar nesıl beklicem zaten öldüm bekle bekle
dayanamam akşamdan yaparım belki
kızlar dua edin nolur inşallah hamişimidryaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhh

O zaman şimdiden idrarını tuytmaya başla bi 4 saat tut öyle yap testi bu akşam yağacaksan tammamı canım!
Aslında regli bir hafta geçene beklemeye gerek yok diyorlar ama sen sağlmama al işini

evet canım haklısın yine ümitlendirmeyelim seni ama o verdiğin örnekte acaba mı? dedirtiyor sen bekle biraz daha baktın 15 gün oldu o zaman bir test daha yaparsın öylesine yerimseniben

zor falan yok smartcım eğer bebiş istiyosak çalışıcaz zaten bu iş zevk işi değilmi zorluğunu düşünme ocak ayı bizim ayımız olsun

Evet zevk işi ama ben sevmiyoorum yaa,sık olmasını.Benim keyfim gelir iki günde bir olur keyfim gelmez 15 gün yapmayız yani Koskoca bir ay bu...Bir ay da 15 çalışma olursa ölürüm ben yahuuuu :roflol:

yok tatlım bizim topic değil... başka topicte okumuştum... sormadım valla.. sadece gittim laboratuvardan aldım test sonucunu... hatta kız printerdan çıkartıyordu... zarfa koyarken varmı bebiş dedim... maalesef yok dedi... olay bundan ibaret yani... 0.5 yok demekmiş... mafoldumben

O zaman şimdiden idrarını tuytmaya başla bi 4 saat tut öyle yap testi bu akşam yağacaksan tammamı canım!
Aslında regli bir hafta geçene beklemeye gerek yok diyorlar ama sen sağlmama al işini

taman canım ya
inşallah hamileyimdir
o kadar çoooooooooooook ,st,yorum ki
hayırlısıyla hamişimdir
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sırnaşık şey sırnaşık şey

bu ay bede gücümüz yettiğince-tatlicadiarzu- çalışacağım hergünnn

sanırım bu işte yumurtlama günü hesabı yeterli olmuyıııı,tüm ay boyu çalışmak lazım her ay çalışmaktansa... kafamçokkarıştı

Evet zevk işi ama ben sevmiyoorum yaa,sık olmasını.Benim keyfim gelir iki günde bir olur keyfim gelmez 15 gün yapmayız yani Koskoca bir ay bu...Bir ay da 15 çalışma olursa ölürüm ben yahuuuu :roflol:

canım seninle aynı fikirdeyim ben de öyle düşünüyorum vallahi bütün ay çalışmak bana göre de değil :))

Tamam canım5'e kadar yok demek onu biliyorum da seninki neden benimki gibi 0 çıkmadı da 0.5 çıktı onu anlamaya çalışıyorum.Bünyende bişey oldu ki 0.5 oldu bu ama ne oldu.

Kusuruma bakma!Ben olaylardan çok içeriklere takılıyorum bşr sonraki adımda daha sağlıklı tespitlerde bulunabilelim diye.

Evet haklısın!Çalışmayana da bebk yok.ıki arada bir derede kaldım yahuu;benim eşimde sevmez öyle ikidebir yapalım desem :hulya:

hımm du bakiim ben şunu bi internette araştırıyım... hormon testimi daha 15 gün önce yaptırdım... orda bi sorun yok eminim...
bakalım nette ne bulcas konuyla alakalı...

canım adete yakın hcg de bi yükselme oluyomuş kanda
o yüzden bazı kişilerde silik ikinci çizgi çıksa bile hamiş olmayabiliyormuş
bendede oldu
daha önce ikinci çizgi hafif çıktı ama sonra adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…