insanın zevkten pestilimi çıkarmış canım yaa... :roflol:
olsa olsa zevkten 4 köşe olmaları gerek... :jeyyar:
beni kimse tutamaz yakalıcam meleğimi
kocacım çalışıyordu bende duramadım evde attım kendimi sokağa
bu hafta pazarda onla gezicem hava soğuk ama boşverrrrrr
yok öyle canım bende kırmızı katı yediğimde hemen ismimi yazdırmıştım hemde en sondaydım şimdi isimlerini yazdırmazlar sonrada kaçarlar bidaha girmezlerklava:
aha suozdek de geldi
Smartcım benİ de İlerkİ zamnlarda yazarmısın . Şİmdİ lİstenİn en sonunda İsmİmİ gÖrmek İstemİyom. Ben sana haber verrİrm oldumu sekerİm.
valla en iyisini yapıyosun... soğukta gezilmez diye kim demiş... :1closedeyes:
canım ben burdaydım da azcık kestireyim dedim uyku bastırdı geldimm:))
kız benim bu ay umudum yok gibi daha bi haftadır iki kere denedik oda tutacakda oooooo
Ama canımcım haklısın da;zorla yazdıramam ki adlarını :uhm: Bizimle kalmak isteyenler bizi bulur diye umıuyorum.Bulmazlarsa da canları sağolsun.
Tabi hep söylüyoruz,uuzn süreli kalıcı iletişim daha güzel paylaşımları berabberinde getiriyor.Kopukluk olunca o kişi de tat almıyor sohbetten.
nie tutmasın yaaa... 72 saat yaşıolar... :dilcikar:
hoşgeldin canımmmm nasılsın
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Bak bu olmadı işte!klava: Çalışmayana bebiş gelmez....!
Annem hep der ki tembel adamın çocuğu da olmaz :dance: Bugünden tezi yok hızlandırıyorsun çalışmaları :)
evet canım haklısın ben kırmızıları görsemde hamişte olsam sizi bırakıp gitmicem naniknanik
iyiyim canımmmm günüme az kaldı bekliyorum öyle kendimi şartlandırmadan :) sen nasılsın canımmmmŞeniz
Burda hamile listesinden sonra doğum listesi yapacağız daha ;nereye gidecekmişsin zaten :))
kaydirigubbakcemile3 tamam öğretmenin valla yapıcam dersimi bu akşam söz kaydirigubbakcemile3
ayy harika canım işallah o günleri görürüz :Saruboceq: gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?