Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bide bunu buldum:

canım aynısı benimde başıma geldi adetim geçtikten 1 hafta sonra test yaptım bişey çıkmadı 13 . günde tekrar test yaptım yine çıkmadı hiçbir belirtimde olmadığından hamile değilimdir diye düşündüm ve kendime hiç dikkat etmedim.çok yordum kendimi ağır kaldırdım .21. günde doktora gittim adet söktürücü ilaç versin diye kan tahlilinde hamile olduğum çıktı meğerse tam adet olmam gereken günlerde hamile kalmışım.bende tam bebeğin yerleşeceği günlerde bilmediğim için dikkat etmedim ve bebeğim düştü.sonradan çok kızdım kendime ama olan oldu ..sende nolursa olsun çok dikkat et kendine.inşallah hamilesindir

nasıl yani adet olması gereken günler de hamile mi kalmış çok şaşırdım :1shok::1shok: çok ilginçmiş ya o zaman angell senin için hala bir ümit var gibi canım ya baksana hiçte belli olmuyor bu işler demekki..sen 15 gün falan geçince bir daha test yap canım tabi bir ihtimal yine ümitlendirmeyelim seni..

merhabalar ben siteye bugün üye oldum.2 aydir burdakileri okuya okuya kafayi yemek üzereyim. 22 yasindayim 2 yillik evliyim ve 1 yil dogum kontrol hapi kullandiktan sonra geri kalan 1 yilda esim korundu ve su son 2 aydir artik cocuk sahibi olmaya karar verdik ama 2 ayda basaramadik. zaten bu kadar cabuk olmasini ummuyordum ama bu ay kesin hamile oldugumu düsünmüsken bugün regl olunca mahvoldum. cünkü bu ay bende bütün belirtiler vardi en cokta gögüslerimde. sismislerdi,damarlarim cok belli oluyodu ve etrafindaki kahverengi halka büyümüstü ve de üstündeki bezeler kabarmisti hala da öyleler ama hamile degilmisim iste. ne zor ismis böyle hamile kalmak yok yumurtlama günleri yok beklemeler falan derken insanin psikolojisini bozuyo resmen. düsünmeyeyim diyorum olmuyo en ufak bisey hamilelik belirtisi gibi geliyo bana daha 2 ayda böyle oldum insallah cok uzun sürmez hamile kalmam yoksa kafayi yicek gibiye benziyorum :)

slm kızlar nasılsınız?yaa 1kaç gündür dogru düzgün giremedim siteye...çoook şeyler paylaşmışsınız hala bitiremedim sayfaları...hiç hamile habermiz yok mu daha ya

ya ne biliyim yaa.. nebiçim iştir bu..

slm kızlar nasılsınız?yaa 1kaç gündür dogru düzgün giremedim siteye...çoook şeyler paylaşmışsınız hala bitiremedim sayfaları...hiç hamile habermiz yok mu daha ya

canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın? henüz yeni bir hamiş haberimiz yok bekliyoruz biz de :)

canım aramıza hoşgeldin a.s. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz o yüzden seni anlayabiliyorum..ancak o belirtilere lütfen fazla takılma onlar aslında psikolojik olarak kendi kendimizce bulduğumuz şeyler..en büyük belirti regl gecikmesidir zaten diğer belirtiler de hamileliğin ileriki dönemlerinde ortaya çıkar..kasık ağrısı,göğüslerde şişlik ve ağrı bunlar regl döneminden önce zaten çoğu kişide oluyor..biraz rahat olsak akışına bıraksak diyoruz hep ama bir türlü yapamıyoruz ( sabredip bekliyeceğiz Allah'ım işallah bizlere bir gün anne olmayı nasip eder..:Saruboceq: işallah sen de bebeğine en yakın zamanda kavuşursun canım :1hug:

:) olur inş. en kısa zamnda canım benm..hoşbulduk canım bende çok iiyiyim Allah a şükr..opuyorumnanaktan

işallah canım :Saruboceq: şimdi çıkmam lazım canım akşam gelirim bebişimize de kendine de iyi bak tamam mı annesi yerimseniben opuyorumnanaktan

SLM ARKADAŞLAR NASILSINIZ? varmı güzel haberler inanın gün içinde aklımda acaba varmı bırı guzel haberler varmıdır diye gercektenopuyorumnanaktan sımdı okuyorum paylaşımlarınızı adet olması gereken gunlerde hamıle kalmıs bır arkadas şaşırdım demekkı herzaman sansımız var ben bılmıyodum ınannın:uhm:

canım bnde normalde yumurtlama günlerimde bacaklarım çok agrır bide adetliyken
bu ay adet olmam gereken günde agrıdan öldüm neredeyse
belki beimkide böle bi durumdur
ben adet olacagım gün yumurtladıgımı düşünüyorum eger öylyse tesste çıkmaz diyede test yapamadım kaç gündür

slm canm hoşgeldnn iyiyz biz..sen nasılsınn??yaa hiç hamiş haberi yok henüz maalesef( ewet bencede heranı iyi degerlendrmek lazımm...opuyorumnanaktan

hani akşam test yapabilirim yazmışsınn yapmıcak msıın daha canım? ayy çok merak ediyorum soucunu yaa..Allahım güzel haberler verdirir inş.. :Saruboceq:

canım eşm gelmedi daha o getircek testi
gelince yapıcam
ama 4 saat bekletmem gerekiyomuş idrarımı
9 gibi yaparım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…