Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr sol kasığımda acayip bi ağrı var neden olabilir fıtık diyolar amakorktum yaa

tamam cnım..buraya mı koycaksın...?

facebooka koyarım...ne zamandır düşünüyorum zaten resim eklemeyi...güzel bir albüm yapar koyarım sende bakarsın olurmu canım yerimseniben bu arada sen çok tatlısın yaa maşallah :1hug:

facebooka koyarım...ne zamandır düşünüyorum zaten resim eklemeyi...güzel bir albüm yapar koyarım sende bakarsın olurmu canım yerimseniben bu arada sen çok tatlısın yaa maşallah :1hug:

ayy çok sewindim,bakarım inş. güzeel albümüne...ayy canım benm Allah razı olsun çok tesekkür ederim...opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın...iyi akşamlar... hepinizi öptüm... opuyorumnanaktan

kızlar bugün soğan kürüne başladım..bebişim gelsin diye denemedik yol kalmadı..bir de bunu deneyelim bakalım..hayırlısıyla inşallah gelir bebeğim..

bugün başadı mide bulantımda var belki adet olabilirim daha var ama bilemiyorum

canım işallah hamilesindir :Saruboceq: ama kasık ağrını takip et eğer adet olursan (işallah olmazsın) daha sonrada ağrıyacak mı bakalım..fıtık olduğunu sanmam öyle şeler düşünme hemen ama dediğim gibi ağrıyı takip et bi kaç günn daha sürerse o zaman doktora gidersin :1hug:

kıslarr yaa bir sor daha sorsam kızmasınız dimi yaa çok afedersiniz ama açık açık anlatim çünkü tıbda adı ne bilmiyorum. canlarım bende kıl kurdu var çok afedersiniz bazen dışkımda görüyorum hiç doktora gitmedim bunun la ilğili ama şimdi diyorum acaba bu hamile kalmayı engeller mi süreki olmuyo zaten bezen oluyo ve bazen kaşıntı yapıyo çok takmamışdım ama aklıma geldi netten araştırdım bişey bulamadım bilğisi olan varmı acaba .

kızlar bugün soğan kürüne başladım..bebişim gelsin diye denemedik yol kalmadı..bir de bunu deneyelim bakalım..hayırlısıyla inşallah gelir bebeğim..

valla denemediğimiz şey kalmadı canım :)) soğan suyunu ben de içmiştim tadı çok kötüydü ( .. umarım işe yarar da bebeğin gelir canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…