ya ben şimdi herkesi çok merak ediyorum, bi görsellik olmayınca ve bu kadar şey paylaşınca...
bi akşam yarımşar saatliğine herkes kendi fotosunu koysa ya topiğe. görsek birbirimizi...
smart kabul etmez bunu asla tahmin edebiliyorum ama çok istiyorum ben herkesi görmeyi....:1no2::1no2:
boşver yemeği adamın zaten yemeği görmezki gözü
benimkide bazen yemekten sonra tatlı varmı diyo
acayip tatlı seviyo yapmay çalışıyorum arada olmayınca yanağımı uzatıyorum :kedi:
zaten üç kişiydik
ben cumartesileri çalışıyorum bu aralar
bide angelle the fts bu aralar sıkıntılılar ya kaldı galiba şimdilik
bende bendekaydirigubbakcemile2
ben o konuda o kadar rahatım ki... tatlıya düşkün değildir eşim, yemekte secmez. kuru kuru makarna koy önüne yer kalkar. sormaz arkasını...canım benim ooooo.....
ben o konuda o kadar rahatım ki... tatlıya düşkün değildir eşim, yemekte secmez. kuru kuru makarna koy önüne yer kalkar. sormaz arkasını...canım benim ooooo.....
hım dogru canım..keske hep beraber buluşabilseydik yaa...
Kızlar evımı toplamam lazım bırazdan gelır benım kocam ıs kalmamalı kİ ÇalıŞalım dİ mİ...akŞam bİ engelİm Çıkmazsa yaprak dÖkÜmÜndn sonra gÖrÜŞÜrÜz....
ya ben şimdi herkesi çok merak ediyorum, bi görsellik olmayınca ve bu kadar şey paylaşınca...
bi akşam yarımşar saatliğine herkes kendi fotosunu koysa ya topiğe. görsek birbirimizi...
smart kabul etmez bunu asla tahmin edebiliyorum ama çok istiyorum ben herkesi görmeyi....:1no2::1no2:
Kızlar evımı toplamam lazım bırazdan gelır benım kocam ıs kalmamalı kİ ÇalıŞalım dİ mİ...akŞam bİ engelİm Çıkmazsa yaprak dÖkÜmÜndn sonra gÖrÜŞÜrÜz....
yaa bende çok istiyorum sizleri görmeyi ,ewet smart kabul etmez yine:)) aa faceden ekleyelim birbirimizi orda fotolar vardır en azından hem kopmayız ii olmaz mı????
bana uyar vallahi:))
görüşürüz canım benm,kolay gelsin sana canım..opuyorumnanaktan
slam kızlar
yeni haberler varmı?
slam kızlar
yeni haberler varmı?
bende bende istiyorum sizleri görmeyiiiii :dance:
yaşasııın hepimiz birbirimizi görcez:)) sana da özelden msj atıyoum canım hepimiz ekleyelim birbirimizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?