Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım geçmiş olsun ama benim pek bilgim yok
belki okuyan arkadaşlar yardım eder bekle bakalım

canım tabiki sorabilirsin aşkolsun ne için burdayız herşeyimiz paylaşmak için :1hug: yalnız bu konuda bir bilgim yok yani daha önce duymadım ama en yakın zamanda bence doktora görünmelisin bu tür şeyler ihmale gelmez canım çok geçmiş olsun a.s.

canım çok teşekkürler:1hug:

sagol canım. ya inş önemli bişey değildir ama haklısın doktora görünmekde fayda var.

CNGMN canım netten baktım kabak çekirdeği çok iyi geliyormuş kıl kurduna ama ne kadar doğru bilemem öyle yazıyordu.. bir de karaciğerde sorunlara sebep olabiliyormuş Allah korusun :Saruboceq: sen hamileliğe engel olabilir mi demişsin ama ondan önce sen sağlığın açısından mutlaka doktora görün tatlım.. seni korkutmak için söylemiyorum yanlış anlama en azından görün ilaç falan veriyorlarmış zaten canımm bilgin olsun :1hug:

ayy Allah korusun canım ama haklısın canım bencede görünmem lazım doktora neden daha önceden gitmedim ki acaba en kısa zaman da gidim ben ama bunun için hangi doktora gitmeliyim ki ????

slm kizlar adetim3gün gecikti test yaptim negatif sizce erkenmi oldu idrar testi akintimda cvar.zaten korunurken hamilelikten süphe ettim demekki yok.aama niye edetim olmuyoryaaaaaa

ayy Allah korusun canım ama haklısın canım bencede görünmem lazım doktora neden daha önceden gitmedim ki acaba en kısa zaman da gidim ben ama bunun için hangi doktora gitmeliyim ki ????

canım evet Allah korusun ben de okuyunca hemen sana söyleyim dedim korkulcak birşey yokta yine git sen canım mutlaka.. valla nette mikrobiyoloji uzmanı diyor ama ben de bilmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…