kıslarr yaa bir sor daha sorsam kızmasınız dimi yaa çok afedersiniz ama açık açık anlatim çünkü tıbda adı ne bilmiyorum. canlarım bende kıl kurdu var çok afedersiniz bazen dışkımda görüyorum hiç doktora gitmedim bunun la ilğili ama şimdi diyorum acaba bu hamile kalmayı engeller mi süreki olmuyo zaten bezen oluyo ve bazen kaşıntı yapıyo çok takmamışdım ama aklıma geldi netten araştırdım bişey bulamadım bilğisi olan varmı acaba .
canlarımm bana müsaade hepinizi kocamn öpüyorum iyi akşamlar diliyorum...opuyorumnanaktan
kıslarr yaa bir sor daha sorsam kızmasınız dimi yaa çok afedersiniz ama açık açık anlatim çünkü tıbda adı ne bilmiyorum. canlarım bende kıl kurdu var çok afedersiniz bazen dışkımda görüyorum hiç doktora gitmedim bunun la ilğili ama şimdi diyorum acaba bu hamile kalmayı engeller mi süreki olmuyo zaten bezen oluyo ve bazen kaşıntı yapıyo çok takmamışdım ama aklıma geldi netten araştırdım bişey bulamadım bilğisi olan varmı acaba .
canlarımm bana müsaade hepinizi kocamn öpüyorum iyi akşamlar diliyorum...opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canım görüşürüz
bende çıkacam birazdanopuyorumnanaktan
bende bende öptümmmm :)) canım benimmmmmmmmm Şeniz
ayyy canımsn yaaa:))) Şeniz opuyorumnanaktan
valla denemediğimiz şey kalmadı canım :)) soğan suyunu ben de içmiştim tadı çok kötüydü( .. umarım işe yarar da bebeğin gelir canım a.s.
canım işallah hamilesindir :Saruboceq: ama kasık ağrını takip et eğer adet olursan (işallah olmazsın) daha sonrada ağrıyacak mı bakalım..fıtık olduğunu sanmam öyle şeler düşünme hemen ama dediğim gibi ağrıyı takip et bi kaç günn daha sürerse o zaman doktora gidersin :1hug:
canım geçmiş olsun ama benim pek bilgim yok
belki okuyan arkadaşlar yardım eder bekle bakalım
canım tabiki sorabilirsin aşkolsun ne için burdayız herşeyimiz paylaşmak için :1hug: yalnız bu konuda bir bilgim yok yani daha önce duymadım ama en yakın zamanda bence doktora görünmelisin bu tür şeyler ihmale gelmez canım çok geçmiş olsun a.s.
CNGMN canım netten baktım kabak çekirdeği çok iyi geliyormuş kıl kurduna ama ne kadar doğru bilemem öyle yazıyordu.. bir de karaciğerde sorunlara sebep olabiliyormuş Allah korusun :Saruboceq: sen hamileliğe engel olabilir mi demişsin ama ondan önce sen sağlığın açısından mutlaka doktora görün tatlım.. seni korkutmak için söylemiyorum yanlış anlama en azından görün ilaç falan veriyorlarmış zaten canımm bilgin olsun :1hug:
ayy inşallah tatlım..haklısın iğrenç bir tadı var..ama mecbur katlanıcaz..
yeter ki gelsin bebişim..
canım çok teşekkürler:1hug:
ayy Allah korusun canım ama haklısın canım bencede görünmem lazım doktora neden daha önceden gitmedim ki acaba en kısa zaman da gidim ben ama bunun için hangi doktora gitmeliyim ki ????
selam kızlae ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?