Kıslarrr.Doktordan haber geldi.Düşmüş bebişAma şuan içerdede bişey kalmış gibi gözükmüyormuş.Kendimi böle avutuyorum en azından kürtaj olmama gerek kalmıycak inşallah..10gün sonra İstanbula dönünce tekrar gidicem..
pantlonlarım olmuyorrr artıkkkk :sinifsinif: :sinifsinif:
Kıslarrr.Doktordan haber geldi.Düşmüş bebişAma şuan içerdede bişey kalmış gibi gözükmüyormuş.Kendimi böle avutuyorum en azından kürtaj olmama gerek kalmıycak inşallah..10gün sonra İstanbula dönünce tekrar gidicem..
aynen... 2 haftadır tayt yda elbise giyiyorum... karnımı sıkan hiç bir şeye tahammülüm yok... ya bide ben akşamları çok üşüyerek yatıyorum yatağa... halbuki bizim ev hamam gibidir.. şort tişört gezeriz... ben buna rağmen üşüyorum.. :1shok:
bütün dengemi bozdu şerefsiz adet... :mymeka:
Canım gece yazzmıştım ben sana;şu an o link açılmıyor;çin takvimine göre yaşını hesaplatamıyorum.Dün geceye ir bak göreblrisin :)Canım gece çıkmak zorunda kaldım.21.11.1983 doğum tarihim bak bakalım neymiş ??? ben pek inanmıyorum takvimlere ama merak ettim yinede :))
Yaşını da çin takvimine göre hesaplattırıp ona göre de mi yanlış çıkmış?İnşallah ona göre yanlıştır çünkü eğer bu çin takvimi doğruysa taaa Mayısa kadar bana kız çocuk yokya benim burda hamile arkadaşım var... çin takvimine göre kız çıktı... fakat oğlu olcak... yalan yani inanmayın...yerimseniben
Canım evet biliyorum ama yine de silemem yaaaMerhaba kızlar benim regl günüm 1 ocaktı bılıyosunuz ama benım bu sabah leke gelmeye basladı regl olucam hıssedıyorum nerden bılıyosun yerlesmedır belkı dersınız ama her ay adet öncesı leke gelır benden sonra regl olurum ordan bılıyorum smart gırl de çok ıyı bılır zaten benı haber vereyım dedım sızlere kısmet degılmıs üzgünüm ama yapacak bişide yok Allah sabır versın sadece onu dılıyorum ınsallah en kısa zamanda ısteyen herkes kavusur meleklerıne görüşürüz kızlar
Evet yaaa!ben de sevmiyorum öyle;farkındaysan biz regle kada pek belirti melitri konuşmuyoruz.belki bir iki küçük ayrıntı;daha çok deşarj olmak maksatlı bir ortamımız var ve bu benim de çok hoşuma gidiyor. :) artı kafamıza bşey takıldığında bilgi paylaşımında da bulunabiliyoruz. Dah ne olsun :))Bır de bu topİĞİ neden sevıy,orum bılıyor musun ..bazı topİklerde cok takıntılı ınsanlar var afedersın osursa hamılemıyım acaba dıyolar delı oluyorum...yavas yavas okudukca ınsan acaba bende mı dıyo...ama burası farklı ya
sadece sizle muhabbet etmekhoşuma gidiyo sabah olması için sabırsızlanıyorum
buraya gelince gidiyo kafamdaki takıntılar felan
hayırlısı allahtan güler yüzümüze bigün elbet:Saruboceq:
Canım gece yazzmıştım ben sana;şu an o link açılmıyor;çin takvimine göre yaşını hesaplatamıyorum.Dün geceye ir bak göreblrisin :)
Yaşını da çin takvimine göre hesaplattırıp ona göre de mi yanlış çıkmış?İnşallah ona göre yanlıştır çünkü eğer bu çin takvimi doğruysa taaa Mayısa kadar bana kız çocuk yok
Canım evet biliyorum ama yine de silemem yaaaBi gelsin de öyle kouşalım bunu.
Ben de regl olursam doktora gideceğiz ona göre;caymak yok!
Evet yaaa!ben de sevmiyorum öyle;farkındaysan biz regle kada pek belirti melitri konuşmuyoruz.belki bir iki küçük ayrıntı;daha çok deşarj olmak maksatlı bir ortamımız var ve bu benim de çok hoşuma gidiyor. :) artı kafamıza bşey takıldığında bilgi paylaşımında da bulunabiliyoruz. Dah ne olsun :))
pembe de söylemiş Tinkerbell'e bir gün de gece bekleriz muhaete :) Gündüz ben de işteyim fırsat olmuyor;ama gece bi goy goy sorma :))
Kızlar kocişleri uyutup uyutup gelin yaaaaaaaaa :))
Yaaa!Ben daha sayfaları bitiremedim;643teyim haberiniz olsun :) Öptüm sizi...
Ben kaçtım kızlar evden görüşürüüüzzz öptüm hepinizi kocamannn opuyorumnanaktan
bye bye canımmmmm... :1hug:
Ben kaçtım kızlar evden görüşürüüüzzz öptüm hepinizi kocamannn opuyorumnanaktan
ben geldim sen kaç bakalım yakalarız bi yerde:jeyyar:
yok kuzum fatoş gitti ben daha yarım saat burdayım
offfffffff .... mafoldumben
çok sıkıldım bu şişlikten... mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?