Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hiç deme yaa ben bazen kendimi çok kaptırıyormuşum,oyunculara filan sinirleniyorum,kızıyorum eşimde gülüyor bana:))

teşekkürler canım benm.Sanada mutlu,saglıklı,bebişli güzel yıllar... :)

aminn canım hepimize işallahhhhh :Saruboceq: teşekkür ederim opuyorumnanaktan

hiç deme yaa ben bazen kendimi çok
kaptırıyormuşum,oyunculara filan sinirleniyorum,kızıyorum eşimde gülüyor bana:))

aynen ben de öyleee bir dakka susmuyorum eşimde bana yorumcu diyor kaydirigubbakcemile3

kızlar bısey sorabılırmıyım.kızlar bende bısey sorcam.adetıme 4 gun var.gebelık testı yaptım bıraz bekledıkten sonra ıkıncı cızgı bulanık olarak belırdı.sizce bu hamilelik belirtisimi

kızlar bısey sorabılırmıyım.kızlar bende bısey sorcam.adetıme 4 gun var.gebelık testı yaptım bıraz bekledıkten sonra ıkıncı cızgı bulanık olarak belırdı.sizce bu hamilelik belirtisimi

tebrik ederiz canım ama yinede bi kan testi yaptırda kesin sonuç al. idrar testleri yanılabiliyor bazen....

gündüzde sen yoktun amaaa.... ben bi kuaför yapayım dedim, havuza gittim eşim ordaydı sonra yemek yedik... anca vallaha, yaprak dökümünüde kaçırdım. untulmaza anca yetiştim

gündüz yokmuydum kız ben sabah 10 dan beri burdayım kaydirigubbakcemile3 oo keyif yaptın yani kocişinle biz burda donalım sen havuzlara gir :dilcikar:

gündüz yokmuydum kız ben sabah 10 dan beri burdayım kaydirigubbakcemile3 oo keyif yaptın yani kocişinle biz burda donalım sen havuzlara gir :dilcikar:

ben iki haftadır girmiyorum,üşütürüm falan diye. eşim girdi bende beraber gittim bugün. ama izmirde hala bahar sankiii....sıcacık gündüzleri...:dance:

canım o testlere fazla güvenme..silik çıkıp hamile olmayan bir çok kişi oldu en iyisi adetinin gecikmesini bekle tekrar yap veya kan testi yaptır..umarım hamilesindir :)

hıc duymamıstım hamıle olmayıpta teste cıkan..

bir kaç kişininki öyle oldu.. sen yanlış anladın galiba hevesini kırmak için demedim işallah hamilesindir ama testi erken yaptığın için bu tür olasılıklar da olabilir diye bilgin olsun istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…