Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy canımm çok sağol tatlım.
inşallah hamile haberimide buraya yazmak nasip olur.
sen kaç yaşındasın tatlım?

ya arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum...adetime 10 gün var ama hafiften karnım şişti kasık ağrısı ve hafif adet ağrışı yaşadım bugün ...erken mi yakalanacağım acaba kırmızılara...çalışmayı kesmedık ılk gunden buyana ...ama karnım felaket şisti..belirti aramıyorum ama tedirgin oldum erken mi gelecek diye...akıntım da iyice beyazlaştı...yumurtlama zamanı geçti...bu aslında adet öncesi belirtileri bende genelde beyaz akıntı gelıyo....oooof gerildim niyese

canm benimde adetime 10gün kala adet olcakmış gibi karnım ağrıyodu...
göğüslerin acıyomu?benim çok şiş ve acı vardı.
ve adetime 4gün vardı test yaptım pozitif çıktı.

canım aynılarını ben de yaşıyorum 1 haftadır karnım öyle şişki eşofmandan başka birşey giyemiyorum çok rahatsız ediyor daralıyorum ( ben de erken olacam sanırım sancılarım bir geliyor bir gidiyor ama çok ağrıyor ya ( ama belkide hamileyizdir kız kaydirigubbakcemile3

ayy tatlım ben 30yaşındayım yaşım geçiyo valla ikinciye geç kalıyom...
ama ilk doğumum 22yaşında yaptım.

ayy canım ne geçmesi ya daha çok gençsin öyle deme lmaz: hem sen erkenden evlat sahibi olmuşsun ne güzel bakalım bize ne zaman nasip olacak :))

canm benimde adetime 10gün kala adet olcakmış gibi karnım ağrıyodu...
göğüslerin acıyomu?benim çok şiş ve acı vardı.
ve adetime 4gün vardı test yaptım pozitif çıktı.

aslında meme uçlarım acıyo ama ben bu ay çok çalıştık sölemesi ayıp ona bağladım:kedi: normalde bazı adet dönemlerinde ağrır bazılarında ağrımaz o nedenle o yönden düşünmedim...korktum adet olcam diye sadece aman bekleyelim görelim...

may be

hayırlısı olsun canm bu bekleyişler okadar güzel ki bilirim hele bide o iki çizgiyi görmek bütün bekleme sitresine deyiyo.

ayy canım ne geçmesi ya daha çok gençsin öyle deme lmaz: hem sen erkenden evlat sahibi olmuşsun ne güzel bakalım bize ne zaman nasip olacak :))

sen nezamandır deniyon canm?

hayırlısı olsun canm bu bekleyişler okadar güzel ki bilirim hele bide o iki çizgiyi görmek bütün bekleme sitresine deyiyo.

sen nezamandır deniyon canm?

8. ay bitiyor canım( gerçi ilk aylarda yumurtlama günlerini falan bilmiyordum sonradan öğrendim..ama olacağı varsa o zamanda olurdu,olmadı :) sabırla bekliyorum bakalım ne zaman gelecek :Saruboceq:

unutulmaz varrrrrrrr şu edaya gıcık oluyorum yaa ablasını ayırdı sonunda

8. ay bitiyor canım( gerçi ilk aylarda yumurtlama günlerini falan bilmiyordum sonradan öğrendim..ama olacağı varsa o zamanda olurdu,olmadı :) sabırla bekliyorum bakalım ne zaman gelecek :Saruboceq:

bayada olmuş tatlım yaa...
düzenli çalışmıyorsun erhalde :jeyyar: iki gün arayla çalışmalar olmalı tatlımyerimseniben
ben ilk ay korunmadım ve hamile kaldım :kedi:
çalişmaları aksatmak yok:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…